icon

Slabosť pre svokra

preco_ja
27. nov 2012

Dobry den.Uz dlho bojujem sama zo sebou a neviem co dalej.som mlada 25rocna baba,ktora sa po roku stihla vydat a porodit krasneho syna.Som stastne vydata,ale robi mi problem moj svokor.kedze doteraz sme s manzelom byvali sami,az kym sa nam nenarodil syncek. Byt sme nakoniec predali a isli sme byvat ku svokrovi,kedze byva sam a je rozvedeni zo svokrou.svokor ma 50rokov a na svoj vek je velmi pritazlivy muz,charizmaticky a temeramentni.Nikdy sa mi nelubili starsi muzi,ale akonahle sme sa sem prestahovali bojujem s tym denno denne.syn ma 2mesiace a zaujatost na svokra trva kratko,ale mam pocit,ze nedokazem nemysliet na svokra.Som strasne stastna s mojim muzom,velmi ho mlilujem a je pre mna vsetkym,ale neviem co mam robit ked ma pritahuje aj moj svokor.ked je doma a ropravame sa,tak na seba kukame ako ked ludia spolu kominikuju na normalnej urovni,ale v mojich myslienkach chodia take nezmysli aky moze byt s nim sex,ze by som si to s nim vyskusala...neviem sice co bezi jeho hlavou,ani som sa nad tym nijako nezamyslala.ale par krat sa stalo,ze ked si dal vino a uz bol v dobrej nalade,tak dosiel pohladkal mi chrbat.brala som to tak,ze ma rad spolocnost mladych zien,a ze som jeho synovi zena,ale neviem si to vysvetlit aky vpliv to ma na mna.ako to mam chapat.ma frajerku.ale ani vo sne si neviem predstavit co mam robit,ked tu byvam a som s nim v kontakte kazdy den.bojim sa,ze sa raz neovladnem a nieco zle urobim.strasne ma to laka,ale bojim sa nasledkov.urcite by som sa nebranila keby mal tak isto naklonnost aj on ku mne,a tiez by som sa nebranila keby k niecomu doslo.viem,ze najlepsie by bolo keby sme odtialto odisli,ale najblizsi rok to urcite nepojde.tak isto sa snazim ho nijako zujat tak sa malujem,zacinam cvict.nechcem svojmu muzovi ublizit,ale zakazane ovocie najviac chuti.nikdy som si nevedela predtavit ako tie zeny,alebo muzi dokazu urobit toto svojej polovicke,a mne sa to teraz stava,aj ked neviem ako zistit ci to aj on tak citi.ako to zistim?a ako sa tomuto mam vlastne postavit? :(

lalinko2010
11. júl 2014

@klaudiakauriova to je v podstate jedno, lebo nikto tomu už neverí!

seemani
11. júl 2014

9:52 ešte píše dotyčný/á a 10:00 už píše jeho mama? páána to je rýchlosť. Príde za mamou do kuchyne, povie: mami spravil som prúser, poď si niečo prečítač.. Mama si to prečíta, odpadne, následne nato sa preberie, prefacká syna a so slzami v očiach napíše duchaprítomný príspevok a to všetko stihne v rekordnom čase 8!!!!!minút... Pána beka, takto rýchlo sa ani pes nevy***rie...

@klaudiakauriova si myslíš že sme padnuté na hlavu, začala si si srandičky, teraz sa prizeraj následkom :D mala si počkať aspoň na koniec augusta, takto si pokazíš celé prázdniny.

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
seemani
11. júl 2014

@klaudiakauriova :D zatknú ťa...a nemynie ťa ani mastná pokuta za urážku na cti.. 🙂 noo kto je tu teraz šikovnejšia spermia???

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
seemani
11. júl 2014

@klaudiakauriova takže predsa nie mama čo? no zavolaj ju nech hodíme reč... 😀

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
seemani
11. júl 2014

@klaudiakauriova no uvidíme ako bude reagovať. ak nám vynadá aj ona, zažalujeme aj babku!

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
ssslnieckooo
11. júl 2014

Baby neverím tomu, že je to 12 ročné dieťa. Toto je isto nejaký chlap, alebo žena, čo si tu z nás prišla robiť srandu a fajne sa jej darí, však si to čítajte, toto nie sú reakcie decka 😀

lalinko2010
11. júl 2014

Toto je už nenormálna fraška!!!!! Admin nemôže bloknúť dotyčnú?????@klaudiakauriova

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
eeffka
11. júl 2014

@lalinko2010 nemoze , ma vela roboty s blokovanim fotoblogov...... a opravou velkych pismen
stara klasika... inak slecne, ci mladikovi by som taku pribila po pysku, byt jeho matka, zeby mu sopel oko vybil

majasimon
11. júl 2014

Naozaj fraška, admin to mal dávno blokovať a kto má trochu zdravého rozumu prestane reagovať

lalinko2010
11. júl 2014

@majasimon mám pocit že je na dovolenke, keď si nevšimol tie nadávky a podobne!

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
mukiii007
11. júl 2014

@klaudiakauriova najbližšie by si mal vedieť, že si treba dávať pozor na ústa a neosočovať iné ženy, som zvedavá, čo by si vyfasoval, kebyže sa takto rozprávaš s tvojou mamou! Byť ňou, spucujem ťa do zelena!!!

lalinko2010
11. júl 2014

@klaudiakauriova figu drevenú! viac nepíš a hotovo! napíš adminovi aby zamkol tému. a nie že si zmeníš meno, lebo podľa gramatiky ťa každý odhalí.
zapnu telku možno tam je nejaký program pre tebe alebo choď von!!!!!!

seemani
11. júl 2014

@klaudiakauriova koho meno si sfalšoval? aj to je trestný čin 😉

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
lalinko2010
11. júl 2014

@klaudiakauriova čiže ty si chlapec s dievčenským menom. to ma nenapadlo, aj môj syn sa mohol volať Olivia alebo Hana, ale dala som mu chlapčenské meno! aby nemal komplexy. Ty nemáš komplexy z 😒 dievčenského mena?

maria1989
11. júl 2014

@klaudiakauriova kašli už na to dieťa, nikto ťa tu za nič nezažaluje, neboj sa 😉

seemani
11. júl 2014

@klaudiakauriova dobreee. už to nie je taká zábava, nikto nikoho nebude žalovať, tak sa neboj a choď sa hrať...

katti77
11. júl 2014

jáj dobre som sa pobavila, len neviem čo je to za chorú osobu, nechce sa mi veriť, že je toto decko, ak hej tak slovník a gramatika svedčí aj o jeho rodičoch, no čo už to by nás čakala skvelá budúcnosť 😀

kararinka
11. júl 2014

@klaudiakauriova Pre buducnost si zapamataj, ze aj ked sa schovas pod nejake prihlasovacie meno aj tak na internete nevystupujes ako niekto neznamy. Skus si zadat http://www.moja-ip.sk/, ukaze to tvoju pribliznu polohu, ale da sa zistit tvoja uplne presna. Ale keby sa aj nedala urcit, na tuto stranku mas este cas. Mozno bola pre teba sranda velka prevelika niekomu pisat a nadavat a dokonca ti este aj odpovedali, wau. To bolo vzruso co? Teraz sa ti to prepieklo, ale nabuduce to moze mat nasledky.

l3yla
Autor odpoveď zmazal