Sme v rozvodovom konaní, manžel zamkol izbu
Ahojte baby, prosím vás o radu. Môj problém je následovný: nakoľko sme s manželom v rozvodovom konaní, ktoré sa neustále naťahuje a najnovšie ho sudca odročil na neurčito manžel si zmyslel, že si mám vysťahovať veci z mojej pracovne, ktorá je celá zaplnená a mám si všetko svoje nasťahovať do spálne lebo on bude pracovňu zamykať. Keď som mu povedala, že to nemôže,že nie sme rozvedení a ešte vždy tu mám trvalý pobyt tak ma len vysmial a povedal, že on ma varoval. Viem, že to urobí a k svojim veciam sa nedostanem. Musím si tie veci vysťahovať. Zablokoval aj internet doma, aby som sa nemohla pripojiť. Robí všetko preto, aby som odišla....Ja však s deťmi nemám kam ísť a dom patrí jemu.....
@ivanagu drzim palce, mamina je na tom podobne, otec podnika, tazke peniaze, mamina sa starala o dom, domacnost, zahradu, psov, ocovi vybavovala veci, vytvorila mu zazemie na podnikanie, po rokoch ju vyhadzuje a vycita, ze nic nerobila a tak..nie su zobrati,a ja s ocom nekomunikujem.preplo mu!ze to radsej vsetko preda alebo daruje..nemam slov,ale uz mam svoju rodinu,maminu podrzim.pri najhorsom pojde k nam!hlavu hore!nedaj sa
@ivanagu no na sude mozes napadnut BSM ,nakolko to islo aj z uctu kam chodila aj tvoja vyplata .co sa tyka tej izby -on ti nemoze zamedzit pristup do izby a zamknut tam tvoje veci -co su vylucne tvoje osobne vlastnictvo..podala by som na sud namietku a vymenila sudcu.popripade mne pomohol -minister spravodlivosti-staci mu napist staznost a dvovody ..co sa tyka obmedzovania aj ked je to jeho dom -volala by som policiu ,sice to zhorsi situaciu ale aspon uvidi ze sa ho nebojis ,a tebe tieto policajne spravy pomkzu na sude ,myslim ze sa to v tvojom pripade da aj ako psychicke tyranie alebo natlak na tvoju psychiku..navstivila by som aj psychologa alebo psychiatra -dalsi papier ze na teba psychicky tlaci ..a to mu uz nepomozu ani peniaze ani znamosti ....
dakujem baby, ste velmi zlate, ze ste odpovedali. Skutocnost je trosku viac komplikovana....Ja som bola teraz na lyziarskom a nasla som deti nakolko bol jeho vikend, co mame dohodnute na socialke, syn bol u svokry, dcera u jeho brata a on sa v piatok az do nedele zbalil so svojou kamaratkou do Tatier. Ked som si deti povyzdvihovala tak mi len napisal sms, ze on si praje, aby ostali u starych rodicov. No to akurat......
internet uz doma nemam vobec, lebo vytrhol router a ostali len kable v stene .....

tvoj manzel je vo vyhode lebo je vlastnik domu ale aj ty mas pravo na dom ak ste ho nadobudli pocas manzelstva.je hrozne ako kedysi milujuci manzel teraz sprava ale zazila som tak sa necudujem.drz sa a navzdavaj to!!!!!!!!