icon

Sme vzdialená rodina

exe160601
30. aug 2020

Dobrý deň.

Stala sa mi taká vec. Nedávno som bola na oslave môjho uja a jeho žena tam mala neter. Sadli sme si a je nám spolu super ale stále sa nemôžem zbaviť dojmu že sme rodina.
Je to vôbec ešte rodina alebo áno. Ďakujem pekne za odpovede.

mirage
•
30. aug 2020

@exe160601 nechapem otazku. Sadli ste si ako kamaratky, ci s nou chces mat lesbicky vztah?

karolinakr
•
30. aug 2020

To by nemalo byť, lebo tvoj ujo je pokrvna lina brat tvojej mamy slebo otca a jeho žena je už zvonku, ciže jej neter- dcera jej brata alebo sestry nema pokrvne pribuzenstvo s tebou, ale ako "rodina" ste príbuzní, že ano...

himedzi
•
30. aug 2020

@mirage tak či tak je to jedno, keďže oplodniť ju nemôže 😁😁

karolinakr
•
30. aug 2020

Máte spolu techtle- mechtle?

thoughtfulweirdo
•
30. aug 2020

Pokrvne príbuzné nie ste 🙂

exe160601
autor
•
30. aug 2020

@mirage vzťah

jaskolka
•
30. aug 2020

Nie, nie ste pokrvne príbuzné, keď toto myslíš. Rodina ako taká ste, pretože sa to berie celkovo. Teda keď máte spolu "vzťah" v podstate incest to nebude, len už reakcie ďalších príbuzných môžu byť všelijaké, skôr na toto sa pripravte, že fandiť vám nemusia

pupi14
•
30. aug 2020

neviem, ja to ako rodinu vnímam, no v každej rodine je to iné, rôzne to ľudia berú

jana_eyre_2
•
30. aug 2020

Pokrvne príbuzné nie ste, žiaden incest to nie je, ale dá sa povedať že ste vzdialená rodina.. predpokladám, že niekto môže mať s tým problém ale to už neovplyvnis..

midka
•
30. aug 2020

@jaskolka pokrvne pribuzne nie su,, teda ziadny incest to nie je,, to ako ked si dve sestry zoberu 2 bratov,, tiez ma kazda za muza svagrovho brata, alebo sestrinho svagra,, podla toho ako sa na to pozera,, je to v poriadku nikto to neriesi...druha vec je ta orientacia, do akej miery je s tym rodina zmierena

jaass
•
30. aug 2020

@exe160601 ah bože 🤷

petulda333
•
30. aug 2020

Ako pisu vyssie, pokrvna rodina nie ste. A vobec, ked sa zamyslim, tak ja tu vzdialenu rodinu tiez nepoznam. Kludne keby som si zacala s nejakym chlapom, mozme byt vzdialena rodina a ani nevieme. Moj otec ma 5 surodencov a ich partneri maju xy surodencov a rodiny a fakt ich nepoznam.

jaskolka
•
30. aug 2020

@midka veď to píšem, že incest to nebude,(podstatu incestu nenaplnia) príbuzné nie sú, len rodina ano

snowflake07
•
30. aug 2020

@exe160601 kedze ste dve muslicky je to uplne jedno.Incest to nebude ani keby si vylizala priamu sesternicu🤔

jaskolka
•
30. aug 2020
0silvia0
•
30. aug 2020

@snowflake07 sak ja sa normalne hanbim nad tvojimi slovami

sticker
jajka71
•
30. aug 2020

@exe160601 pokrvne pribuzne by ste boli, ak by slo o dceru tvojho uja a jeho zeny, akakolvek pribuzna manzelky tvojho uja ti nieje pokrvne nic....ostatne je na vas

marca12
•
30. aug 2020

Tak co sa tyka lesbickeho vztahu ti moze u prdele,ci ste rodina. Pocat nemozete....

dilino
•
30. aug 2020

@snowflake07 Super mega TOP pobavila si má

sejan
•
30. aug 2020

@snowflake07 😂😂😂😂😂