Sms v mobile môjho priateľa - hľadá chlapa
Pomôžte prosím, mám priatela a máme pred svadbou a staviame dom, v mobile som mu náhodou našla sms, aby bolo jasné vôbec som mu nikdy do mobilu nešla ale potrebovala som ísť na net, a ja net nemám v mojom mobile tak mi dal svoj, omylom som ťukla na správy a tam sa objavila neodoslaná sms že Muž s mužom po fone a čílso môjho priateľa...zostalo mi zle a nakoľko sme boli u rodičov celý víkend moc som to tam neriešila, ale povedala som mu že čo to má znamenať, jeho odpoveď bola, že to kolegovia v práci si takto robia srandu. Pokúsila som sa uveriť, ale stále mi to nedalo a tak som išla na jeho pokecový nick a tam toho bolo viac, písal rôznym chlapom že by chcel vyskúšať sex s chlapom že to nikdy nerobil, s niektorými sa dohodol na webkameru že si to spolu spravia :( veľa z tých chlapov je ženatých ako som sa dočítala , že ked žena zaspí tak si to môžu ten výraz znel ,,vyhoniť´´ ale zatiaľ sa s nikým nestretol, len každému písal že je hetero, občas napísal že je bisexuál:( nespala som dve noci , snažila som sa s ním o tom diskutovať, povedal že on to nepísal snaží sa zatlkať aj ked viem že to je tak ...:( stále tvrdí že on len na ženy a že to riešiť nebude, ja neviem čo mám spraviť...nakoniec som si popísala v jeho mene s tým čo bol na webkamere, myslel si že píše s ním, tak mi popísl že ...macko môj bol si fantastický !...je mi zle z toho keď to píšem:( nakoniec som sa mu priznala že ja som jeho priateľka a chcela som vedieť ako ďaleko to zašlo...snažil sa vykrúcať a nakoniec to vzdal...Priateľovi som povedala aby sme išli do psychologickej poradne, nakoľko začal s tým teraz teda pred rokom ale tak intenzívne teraz posledné mesiace od januára . Myslíte si že je Gay alebo Bi ? alebo fakt to chcel vyskúšať ...len experiment? Viem že sa neprizná lebo sa hanbí, ale máme pred svadbou a staviame dom, neviem si predstaviť čo bude ďalej poradte prosím:( predo mnou mal manželku a pár priateliek, naozaj neviem, v posteli nám to klape , tak ja nechápem, každý deň mi povie ako veľmi ma ľúbi a ked si vypije 🙂 tak to počujem každých desať minút ..poradte čo mám robiť? Prepáčte za gramatiku ale ja už nevidím na písmenká :(
pre mňa by to bol dôvod na rozchod,zhusil by sa mi...nezávidím ti,skús ešte tú poradňu čo by tam povedali 😒
s takým človekom by som si rodinu nezakladala,lebo to sa podla mna nikdy neskončí 😒
a hlavne nepozeraj na to,čo by ľudia povedali,že sa svadba ruší...koľko peňazí šlo na stavbu...pozeraj na seba a svoj život,nech si ho nepokazíš...
Cau, poviem ti takto, si zaslepena laskou a preto nech ti povie ktokolvek cokolvek aj tak sií spravis podla seba on bude ten najlepsi 🙂 keby to len "skusal" tak to skusi a hotovo, ale ked to uz nejaky cas trva, tak to len neskusa, on taky proste je, a ako to dopadne po case? moze ho to lakat na real ked sa mu to paci po nete a mas vystarano.... Zivot zijeme len jeden, aj ty mas pravo rozhodnut sa ako budes zit, kvoli domu a prichadzajucej svadbe sa zivot dobrovolne nici? aj ja som zrusila svadbu 🙂 ps: keby ta tak miloval tak sa ti so sklopenymi usami prizna a nevyhovara sa a neklame o kolegoch :P
@vowqlidv tak takeho cloveka by ste si vobec nemali brat. fuj, nechutne. buzik. slopos. to vazne chcte premrhat svoj zivot s takym clovekom? chodte od neho cim skor co najdalej, lebo vam znici zivot. ziadny normalny chlap nechce sexovat s chlapom. mali by ste sa opytat jeho byvalej manzelky, ze preco sa s nim rozviedla. urcite bola normalna na rozdiel od neho.
a to, co vam povedal, ze kolegovia v praci si robia zarty - klasicka a otrepana jedina vyhovorka, co asi kazdeho napadne, ako prveho. mnoho tem tu uz bolo o nefungujucich vztahoch a ta vyhovorka sa stale opakuje. prec od neho cim skor chodte.
@vowqlidv no.. . nie je prvy, a ani posledny, ktory nema jasno v svojej orientacii... ty sama veis, ako vam to v posteli klape - ci je to naozaj v poriadku, alebo len mas pocit, ze to v poriadku je...
osobne - navrhnem ti jednu vec. vezmite sa a chodte na predlzeny vikend do welness hotela... a tam na programe sex, sex, sex.... ak pri tvojej poziadavke mat sex rano a vecer ta oznaci za nymfomanku - utekala by som z toho vztahu kade lahsie.
ak by cele tie dni ten sexualny maraton dal --- a bolo by to v poriadku - to uz proste uvidis - tak by nasledoval rozhovor - a dost otvoreny. ci chce sex s muzom, ci ho to pritahuje... teizs je dolezite, co vsetko si ty ochotna akceptovat - niektore ti napisu uz po tomto vsetkom ze mas utekat, niektore ti napisu ze fantazia je jedna vec, realita druha.... mozno aj ty snivas o sexe so susedom, ci susedkou, to ale neznamena, ze to aj pojdes hned realizovat.
v kazdom pripade - svadbu by som neodkladala v pripade, ze ma byt tak o 8 mesiacov ci neskor... ak by mala byt skor - nedajboze o mesiac --- zrusila by som ju.
To som myslela že ked je človek opitý tak hovorí pravdu, nič iné a on si vypije len na oslavách alebo večer si dáme pohár vína cez víkend. Zle som to sformulovala, som hrozne unavená a neviem ako to povedať doma rodine . Jeho manželka si našla iného, otehotnela s milencom a priateľku čo mal predo mnou ona nechcela deti a on chcel, boli spolu 7 roku. Ja v momentálnom stave si chcem asi sama sebe dokázať že to tak nie je že proste to tak nemôže byť. Nakoľko sme boli veľmi šťastný, spravil pre mňa všetko čo mi videl na očiach aj sex fungoval vynikajúco...Dva dni sedím a neviem čo s tým spravím, ked je človek spokojný vo vzťahu a ani hádky nie sú a potom príde takéto niečo tak mám tendenciu ho asi ochraňovať .
pruuuuuser......
@vowqlidv tak možno sa len zabáva na pokeci, ty si si s nikým nikdy nepísalal len tak pre srandu? ja hej a celkomma to bavilo :D hlavne ak napísal nejaký blb či by som ho vedela zbyť :D jasné že sa nestretávam ale sem tam ked je nuda v práci pokec zapnem, a keďže je plný úchylov a nudiacich sa ludí čo sa na úchylov hrajú...
áno možno to aj chcel skúsiť? boh vie.. ale ste dospelý tak si to vydiskutujte, navštívte sexuologa svadbu odložte a uvidíš, či s ním chceš byť či nie, či ako?
Neber to tak tragicky, my ženy sme vačšie experimentky ako chlapi, ked sa olizujú 2 baby je to ok ak 2 chlapy už je to humáč? to je trošku zle nastavené..
Nevera je nevera, to je jedno ci s chlapom alebo so zenou. Ja by som neriesila ci je bi alebo hetero, ja by som riesila ze je neverny, nespokojny, teda nespolahlivy. Skus sa s nim otvorene porozpravat ze jednoducho akceptujes ako to s nim je ale spytaj sa ho ci je ochotny sa vzdat inych vztahov a dobrodruzstiev kvoli tebe jedinej. Uvidis co ti povie a podla toho sa zariad. Je to tazke ale predstav si ze by si dopisoval so zenami, to by bol taky isty problem. Mna sexualna orientacia neirituje, ale moze to byt sok ked sa dozvies nieco take o najblizsej osobe, treba to spracovat vyjasnit si a ist dalej.
Drzim prsty nech sa nezmylis!
Dievčence dakujem za každú odpoved, musím si ísť pospať , neviem čo spravím, ale svadbu odložíme. Len tá predstava že chce skúsiť sex s chlapom ...a skúsil cez webku, ja viem že každý máme fantázie, niekto sa ich snaží zrealizovať a niekto sníva, ja mám len strach aby sa tie jeho fantázie nestali každodennou realitou. A diskutovať o tom nechce, vidieť že sa hanbí. Idem pohľadať nejakú poradňu a uvidíme čo bude dalej .Dám vám vedieť. Dakujem za podporu aj za tie tvrdé slová, všetko je na niečo dobré .
@stanislavao Co by si povedala svojmu synovi, ak by ti za par rokov povedal, ze je "buzik"?
@belllinka mne homosexuali nevadia. poznam takych a dokazem ich respektovat. ale to, ked sa hra, ze chce rodinu a pritom musi vo svojom vnutri vediet, ze neni na zeny, tak to ma vytaca. nedokaze si priznat svoju identitu a klame okoliu i sam sebe. poznam muza, co mal rodinu, deti a ked mal 50 rokov, odisiel za svojim teplym priatelom. tento konkretny pripad je chory. lubi ju, ked pije a chce sa ozenit a pritom si pise s chlapom.
@belllinka co povedat? pravdu... ze tatinko je na chlapov. co ine?
Povedal mi včera večer že do poradne pôjde, že spraví všetko čo poviem len nechce o tom hovoriť . Ked sa vyspím napíšem vám k čomu som sa dopracovala.
@stanislavao ale zase ho hned nemusime vesat, mozno to len teraz nejako zistil, ako sa musi asi citit? Si predtav ze sa jedneho dna zobudis a zistiz ze si chlap v tele zeny? Stat sa to moze. Takze nie ho hned kamenovat.
@slunce3 blbost. totalna. neverim. nemoze sa niekto jedneho dna zobudit a povedat si, ze dnes som zistil, ze som teply, alebo transsexual. hovadina jak hrom. dospely clovek, ked je "iny" tak to musi vediet. ked si chlap hlada chlapa na sex, tak musi vediet, ze je teply. nehovorim, ze vesat ho treba, ale ona by mala ist od neho prec a urcite si ho nebrat. a mozno este horsie je to, ze pije. to je neakceptovatelne a neprijatelne. teraz pije mozno menej a o par rokov bude notorik. kto raz zacne pit, nikdy sa z toho nedostane. kto pije, pit bude. a nikto ma nepresvedci o opaku. nepomahaju liecenia, dohovarania, nic.
@stanislavao kamarát padol na hlavu z preliezky v 21.r. do vtedy normálny chalan, mal holku, od vtedy mu to nejako preplo a je z neho bukvica.. no stať sa môže.
tak dúfam že nechodíš do kostola, tam sa vínko slope na deci :D
.. nemyslím si že ak si človek raz za čas pripije alebo sa len proste opije lebo sa trošku pri zábave pozabudol musí z neho robiť hneď alkoholika, notorika a zlého človeka.. to potom treba aj sinupret a kvapky od kašla zakázať, lebo tam je vela liehu :D .. ale všetko s mierou..
no určite by som to prešetrila, jasné že by ma to na mojom netešilo ale úprimne keby som niečo také našla jemu strašne by som sa smiala na tom ale strašne.. veď teraz už to asi vie :D ale boh vie kedy mu cvaklo, možno už odjakživa možno neskôr, to nezistíš.. ale zase netreba hneď z neho robiť monštrum. Nevadia mi lesby, bi ani gajovia ale tak isto nie som za ich legalizované partnerstvo ani pretrčanie na verejnosti a už vôbec nie za to aby sa takáto vec učila na školách.. len aby sa vedelo. :D
@vowqlidv
No, ja som síce zástanca aby sa veci riešili a hneď sa neutekalo zo vzťahu pre každú pomaly aj maličkosť, ALE ak je naozaj pravda, čo si zistila, že to nemohla byť len sranda od kolegov- radšej radím ukončiť vzťah aj keď ste už vo fáze príprav na svadbu. toto sú veľmi závažné problémy, ktoré ti ani nechcel povedať, čo je do neba volajúce svinstvo. Držím palce k správnemu rozhodnutiu.

Nehnevaj sa ale najviac ťa ľúbi ak si vypije 😀 A prečo už mal manželku a rôzne vzťahy?Nato si nemyslela?Kde je potom pes zakopaný?Ja v tvojej koži svadbu odložím kým sa všetko nevyjasní a najmä s jeho orientáciou.....