icon

Sms v mobile môjho priateľa - hľadá chlapa

vowqlidv
5. máj 2014

Pomôžte prosím, mám priatela a máme pred svadbou a staviame dom, v mobile som mu náhodou našla sms, aby bolo jasné vôbec som mu nikdy do mobilu nešla ale potrebovala som ísť na net, a ja net nemám v mojom mobile tak mi dal svoj, omylom som ťukla na správy a tam sa objavila neodoslaná sms že Muž s mužom po fone a čílso môjho priateľa...zostalo mi zle a nakoľko sme boli u rodičov celý víkend moc som to tam neriešila, ale povedala som mu že čo to má znamenať, jeho odpoveď bola, že to kolegovia v práci si takto robia srandu. Pokúsila som sa uveriť, ale stále mi to nedalo a tak som išla na jeho pokecový nick a tam toho bolo viac, písal rôznym chlapom že by chcel vyskúšať sex s chlapom že to nikdy nerobil, s niektorými sa dohodol na webkameru že si to spolu spravia :( veľa z tých chlapov je ženatých ako som sa dočítala , že ked žena zaspí tak si to môžu ten výraz znel ,,vyhoniť´´ ale zatiaľ sa s nikým nestretol, len každému písal že je hetero, občas napísal že je bisexuál:( nespala som dve noci , snažila som sa s ním o tom diskutovať, povedal že on to nepísal snaží sa zatlkať aj ked viem že to je tak ...:( stále tvrdí že on len na ženy a že to riešiť nebude, ja neviem čo mám spraviť...nakoniec som si popísala v jeho mene s tým čo bol na webkamere, myslel si že píše s ním, tak mi popísl že ...macko môj bol si fantastický !...je mi zle z toho keď to píšem:( nakoniec som sa mu priznala že ja som jeho priateľka a chcela som vedieť ako ďaleko to zašlo...snažil sa vykrúcať a nakoniec to vzdal...Priateľovi som povedala aby sme išli do psychologickej poradne, nakoľko začal s tým teraz teda pred rokom ale tak intenzívne teraz posledné mesiace od januára . Myslíte si že je Gay alebo Bi ? alebo fakt to chcel vyskúšať ...len experiment? Viem že sa neprizná lebo sa hanbí, ale máme pred svadbou a staviame dom, neviem si predstaviť čo bude ďalej poradte prosím:( predo mnou mal manželku a pár priateliek, naozaj neviem, v posteli nám to klape , tak ja nechápem, každý deň mi povie ako veľmi ma ľúbi a ked si vypije 🙂 tak to počujem každých desať minút ..poradte čo mám robiť? Prepáčte za gramatiku ale ja už nevidím na písmenká :(

Strana
z7
sardinka32
Autor odpoveď zmazal
miakurka
27. mar 2019

@vowqlidv ako si dopadla? 🙂🙂🙂🙂

veronikaszabova
27. mar 2019

@miakurka uz je neaktivna

miakurka
27. mar 2019

@veronikaszabova skoda, velmi by som bola rada ak by sa ozvala

vowqlidv
autor
27. mar 2019

@miakurka ahoj... som videla v mailoch že niekto po dlhom čase sa tu pripojil k mojej diskusii, žijem teraz v zahraničí a sem už nechodím 😉 ako som dopadla to je na dlho a ráno vstávam do prace. V podstate som odišla a začala žiť po nejakom čase zas normálny život, prplietol sa mi do cesty nový chlap.. Tentokrát naozaj chlap a ďalej neriešim co bude.

vowqlidv
autor
27. mar 2019

@miakurka kľudne mi napíš 😉

miakurka
31. mar 2019

@vowqlidv kľudne ked budes mat cas, napis nam sem. Budeme vsetky urcite radi 🙂🙂🙂

rovereto
22. júl 2019

@vowqlidv ako to dopadlo?... Si v pohode? Muselo to byt hrozne.

blunka
31. júl 2019

@vowqlidv aj mna by to zaujimalo ako to pokracovalo.

martinka150
2. aug 2019

a bol nakoniec teply tvoj byvali?

flavica
2. aug 2019

@martinka150 podla mna ak bude chciet tak o tom napise, myslim, ze je to pre nu uz uzavreta kapitola a je rada, ze to ma za sebou a nebude sa chciet k tomu vracat a zbytocne otvarat stare rany 🙂

lucinkaboz
5. okt 2019

Nebrala by som si ho

ebi88
5. okt 2019

@20mimka poznam par homosexualov a nemaju radi anal, nepraktizuju... skor ine. Takze nemusi mat sklony k analu zakonite.
No a k teme, teraz hladas riesenia a ospravedlnenia, ale raz to uz neznesies, radsej z kratsej cesty zist teraz, kym nie si vydata, nemate deti, dom predajtr a ty si najdi normalnejsieho..

dopolbokaodrata
5. okt 2019

@ebi88 čítaj pár príspevkov vyššie, problém mala pred 5 rokmi

ebi88
5. okt 2019

@dopolbokaodrata ano vsimla
Som si.

gitusmezeiova
Autor odpoveď zmazal
mastibuchta
Autor odpoveď zmazal
Strana