icon

Smutná a sklamaná zo zrady manžela: Hľadám útechu

3. feb 2024

Som taká smutná...zničená....nepotrebujem až tak radu ako vypustiť to zo seba.
Po 15 rokoch manželstva zistíte že vas podvádza....mate síce podozrenie ale dôkazy žiadne...až teraz sa to prevali všetko....dotyčná je prvotriedna štetka....fuj dno ženy. .a snou už 4 roky ...a už nie len ona už aj iné...a zase len také...bol aj v bordely ....a teraz vyplývalo na povrch všetko....som taká zničená....úplne mi je zle
Mame 2 deti ....tie ho nechcú chcú aby odišiel preč...uz dlhšiu dobu.
Nespráva sa pekne .pije je veľa....
Nebije nás to nie . Peniaze nám dáva...stará sa ale po citovej stránke nie ....myslím ze mňa nemá vôbec rad ....deti tak ako ze áno mam ich tak ich mam rad .vykrical mi ze deti sú pre mňa viac ako on...anonto je oravda ale v živote mi snami nepomohol tak co...kto ma byt snimi ?kto ma robiť úlohy...škola krúžky toto všetko kto???na dovolenky snami necho nechce že ho to nebaví

Teraz zistím ze vždy keď sme preč bol snou ....takže...celý rok bol na hovno myslela som.ze sa to zmení že to bolo len na prd obdobie....ale nie toto nieje mne je nevera posledná kvapka to ze ma urazil ako ženu keď som pribrala ze som.nechutna tučná a hnusim sa mu ..ze povedal o mne skarede g3ci ....tak ...som úplne smutná....a viete ci v konečnom dôsledku sa smejú so mňa ze ma podvádza a všetci o tom vedia len ja nie viete mi vysvetliť ako prečo som v konečnom dôsledku ja na smiech ?ze o tom Neviem ?neviem...podozrenie som mala..ale nemala som silu ho ísť hľadať patrat kde je ...keď
Išiel na pivo...a pri deťoch sa to ani nedalo ...a tiež som nechcela byť stihacka a teraz som na smiech?? Až jedna osoba mi povedala ze uz sa nemôže na to pozerať a povedala mi všetko a aj to sedí...kolegovia všetci vedia...prepáčte za status ...len som to vypustila...idem dat ziadost
na rozvod..budeme ďalej valcit sami ako celý život ...ale už oficiálne sami ..snáď sa nájde raz niekto kto nás bude ľúbiť...aj keď ženu s 2 deťmi to bude ťažšie...lebo vidím ze chlap nedokáže ľúbiť ani tie svoje nie to cudzie....ďakujem za prečítanie

majkakvet
3. feb 2024

Nie si prva nie posledna, ktorej sa to stalo. Zvladnes to ako xy dalsich zien. Je to sice dost na figu ale radsej vediet ako zit v klamstve. Zivot mame len 1. Drzim palce.

luciaruz
3. feb 2024

Naco by mi bol taky chlap? Akurát tak na h*vno. Okamžite rozvod. Bude ti časom lepsie. Postavis sa na nohy, získaš sebadôveru.

koniarova
3. feb 2024

Svet sa nerúti. Máš deti, vždy budeš žiť pre ne. Kopni ho do riti. Tu sa už nič viac robiť nedá. Držím palce.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
madeincssr
3. feb 2024

Praveze teraz sa s detmi vyslobodite a moze vam byt aj lepsie (mozno skromnejsie, ale lepsie). Ber to ako znovuzrodenie, sancu zacat s detmi odznova, zacat sa zaujimat/starat aj o seba. Mozno aj deti ti budu viac oporou, ked budete mat pekny vztah ako budu rast. Ver si, popracuj na sebe, dokazes to, drzte sa 🍀.

domka222
3. feb 2024

Neboj nič, uvidíš že časom budeš rada,že si sa ho zbavila. A v konečnom dôsledku sa ti poďakujú aj deti. Tie budú pre teba hnacím motorom. Veľa šťastia 🍀

pralinka25
3. feb 2024

ale prosim ta. ty na smiech nie si. komu je to na smiech je idiot a v tom pripade ti moze byt taky clovek ukradnuty. na smiech je tvoj idiot muz ktory je len karikaturou chlapa. neschopny alkac co si nedokaze udrzat vztah. jemu sa tie stetky akurat tak hodia. ty sa vyslobod a dufam ze najdes konecne stastie. drzim palce.

januska12323
3. feb 2024

Na smiech môže byť akurát to, že si potrebovala neveru na rozvod. Ten chlap nebol mužom ani otcom akým mal byť.

diewcatqoo
3. feb 2024

Pozvi kamosku, otvor si vino a tes sa, ze si sa relativne bez problemov zbavila takeho chumaja. Lebo mohol by robit problemy skrz deti a tak, ale pokial ho deti nechcu, nie je o com. No naco by ti bol takyto alkac, ved sama pises, ze sa nechoval ani ako otec, ani ako milujuci manzel. A daj sa otestovat na pohlavne choroby, ak pises, ze s takou spodinou...
A ked sa z teba niekto vysmieva, tak si povedz, ze ten clovek je uplne rovnaky, ako ten tvoj ex a taky clovek vobec nestoji o to, aby si sa kvoli nemu trapila.

retatka
3. feb 2024

Nikdy nieje neskoro ,aspoň ,že si to zistila ,niektoré ženy žijú vo svojej sladkej naivite aj do konca života s podvodníkmi .Začnete nový a šťastný život s deťmi ,uvidíš uľaví sa ti na duši a ešte ten tvoj bude ľutovať .No ty už budeš niekde inde .Aj keď začiatky budú ťažké ,nakoniec budeš šťastná ,že si ten krok podstúpila .A skôr či neskôr ti príde aj láska do cesty a aj keď nie určite budeš šťastnejšia bez takého hajzla ,čo si mala doma .Ono aj bez tej nevery to zrejme u vás nefungovalo a nemali ste šťastný a láskyplný vzťah .

faith6
4. feb 2024

Bud rada ze si to zistila ,takto sa žiť nedá a taky chlap sa nikdy nezmení, viem to podľa seba takého istého som mala podvádzal, ponižovanie,nezaujímal sa ,až som jeden deň odišla a viac sa nevrátila už to budú 2 roky, a mňa a syna si našiel úžasný chlap úplný opak konečne viem co je to byť šťastná, takže nezúfaj bud sama s deťmi všetko prejde a budeš oveľa kľudnejšia sama s detmi než sním držím palce