Sníva sa mi o bývalom partnerovi
Baby na práááášky som. Celýýýý ale fakt celý mesiac sa mi sníva o bývalom. Ja som sa vydávala lebo som bola tehotná hoci sme sa pred tým než sme to s mm zistili rozišli. Ale dieťa nás spojilo. Sme spolu 8 rokov je mi s ním super aj keď je pravda, že ho ľúbim spôsobom sebe vlastným ale život bez neho si už neviem predstaviť. Pred tým než som ho spoznala chodila som s Majom. Náš vzťah začal už na základke. Bola to taká láska krásna detská ale trvala stále aj do dospelosti. Pravdou je, že sme spolu nikdy nechodili ale nezniesli sme keď bol ten druhý sniekym iným. Vždy na chate sme spolu skončili. Bol môj prvý a presne s ním som o panenstvo chcela prísť aj keď si to moc nepamatam. Priveľa alkoholu ale čo už mladosť pochabosť. Potom som sa s ním milovala ešte raz a to naposledy. Odišiel. NADLHO. Neboli sme spolu aj keď občas mse si písali ale v rámci kamarátstva žiaden vzťah nebol. Stretla som Dalibora. Boli sme spolu 3 mesiace ked som otehotnela. Tak sme sa zobrali. Je nám super, nič nám nechýba rozumieme si v každej oblasti, doplname sa. S Majom som sa odvtedy stretla pár krát kedze nebývame už v jednej dedine. Raz na zábave bol ku mne velmi milý a moja sestra mi povedala, že sa dlho nevedel zmieriť, že som sa vydala, a že jemu by moje dieťa nprekážalo. Samozrejme mne to nepovedal a pravdupovediac by som to aj tak zobrala jednym uchom dnu druhým von. ON bol moj prvý, moja láska je to stále vo mne ale na terajšom stave nechcem nič meniť. Ide o to, že sa mi stále s ním sníva. V jednom sne sa so mnou lúčil ael v ďalších sa máme vždy stretnúť, no pred stretnutím sa samozrejme vždy zobudím. Vrrrrrrrrrr chcem vedieť prečo? Ja som potom stále taká nesvoja stále nad tým premýšľam. už som rozmýšľala, že zjdem za nejakou vedmou, alebo kňazom vyspovedať sa. Ľúbim ho ale proste to skončilo. Neviem kamoška mi poradila, že sa mám s ním stretnúť, že možno po tom to skončí. Ja neviem. Čo by ste robili vy? Je mi to hlúpe kôli mm. On ma ľúbi veľmi viem to. A preto chcem byť k nemu aj ja férová a nechcem už nad Majom premýšľať. Aj keď vždy budem no určite menej intenzívne.
@suem Ak si myslíš, že mám hrozne veľa času tak prečo to píšem takto neskoro? Lebo asi som celý den zamestnaná deťmi a vecami okolo domu. Ja sa nechem s tebou hádať ale jasne píšem, že nechcem nič meniť na svojom doterajšom živote, že len chcem pokoj. Takže viem čo chcem. Ja len chcem pokoj.
@helenkasabinka baby ja fakt na neho nemyslím, len proste nechapem prečo to všetko začalo. Ja len potom premyslam prečo sa mi sniva to čo sa mi sníva. To je všetko. Ja viem, že mám obrovské šťastie. Mm je poklad len sa potom voči nemu zle cítim.
@nemozna Tak nerozmyslaj nad somarinami a na spanie si vypytaj nieco od lekara. Po liekoch na spanie sa nezvykne snivat, teda nebudes mat sny a cez den nebudes vymyslat co by bolo keby bolo. Po tyzdni- dvoch nesnivania zabudnes.Co ine ti mam poradit?
Dalsia moznost je povedat o tom manzelovi. Potom budes mat ine starosti ... (sorry za sarkazmus)
@nemozna ja ti urobím výklad sna - sen je podvedomie. Čiže nad čím celé dni premýšľaš, to sa ti sníva. Mne sa minule prisnilo, že sme kŕmili 5 mesačného syna klobáskami. Boli sme u svokrovcov a dali nám kopec klobás. A scenár na sen je hneď 😀 Keď na neho prestaneš myslieť, sny ustúpia.
A že si ľúbila-ľúbiš iného. Vieš, koľko je tu žien, ktoré malo veľké lásky a žijú s iným? Myslíš, že každá hneď opúšťa svoju rodinu a ide za prvým? Ja som tiež mala svoju veľkú lásku, chodila som s ním 10 rokov, potom rozchod... teraz som vydatá za mm, som šťastná, mám miláčika-synáčika a "neškriabem" si minulosť 😀
@nemozna ale práve keď to tak analyzuješ - prečo sa mi ta sníva a pod., sa moc tým zaoberáš a zamotávaš sa do toho.... proste to ber len ako sen.... a nesnaž sa hľadať za tým niečo iné 😉 takto si "v blúdnom kruhu" a neustále to riešiš... a preto ti to podvedomie v spánku znovu spracováva
@malapepka ja viem, setra mi to hovorila tiež, že je to v podvedomí ale fakt si nespomínam, že by som pred tým na to myslela. No a teraz aked sa sníva tka je jasne že ráno si lámem hlavu prečo zase. No túto noc mi je sen jasný kedže to tu rozoberám 😀 ale zajtra si dám ráno S T O P K U. A uvidíme dám vedieť.
@minnehaha2005 určite máš pravdu, ja nechcem byť s ním mám úcctu k mm k mojim deťom sama k sebe. Ja si vážim všetko čo mi život a Pán Boh dal. Pre mna je manželstvo posvatné a preto urobím prvé posledné aby všetko ostalo také krásne ako doteraz.
@nemozna ono stačí, že si si naňho raz spomenula. Mne raz - ešte na výške - spolubývajúca povedala, že po mne pokukoval chalan odvedľa. Úplne som na to zabudla. A v noci sa mi sníval straaašne krásny sen s ním. 😀 Nehľadala som za tým výklad, lebo mne sa toľko blbín posníva, že môžem aj knihu vydať 😀 Kašli na neho. Keby mal o teba taký veľký záujem, už by ste boli dávno spolu. Možno ťa len naťahuje, sám nevie čo chce a ty sa tu užieraš. On za to fakt nestojí.
@nemozna tak potom je toto tu všetko o ničom - nie si s ním v kontakte, niečo sa ti prisnilo a riešiš si budúcnosť. Ja keby som písala o mojich snoch, zamestnám nimi všetky ženské na koníku, fakt. Pekne si lažkaj, zavri očká, zaspinkaj, v sne mu povedz, že máš svoju rodinu, nech si nájde aj on svoju, nech ti láskavo nelezie do snov a spinkaj ďalej. A ráno budeš taká svieža a odpočinutá...
@malapepka no tak to určite vyskúšam. Ja nič neriešim len chcem radu ako odpratať tie sny. Ja viem, že sa s ním nechcem stretnúť. je koniec a bodka on má svoj život ja svoj ale ja chcem aby sa mi snívalo o mm alebo niečom inom len preboha nech mi neleze do snov. Som bola z toho len taká vyvedená z miery alebo ako to nazvať. Vieš ked sa ti o tom večer čo večer sníva....no je pravda, že jeden včere sa mi snívalo o MASLAKOVI 😀 preto som aj sem napísala lebo sa mi to už nezdalo normálne.
@nemozna no vidíš, už máš recept. Nech sa ti sníva o Maslákovi. 😀 Trošku sa odreaguješ. Mne sa málokedy sníva o mm, tiež sa mi v snoch premelie kde-kto. Vieš čo ti pomôže? Nehovor si, že nechceš sen o bývalom. Povedz si, že nech sa ti o ňom prisnije, nech mu už konečne povieš, čo si myslíš!!! Nastav sa voči snu, jemu bojovne a s odvahou.
@nemozna urcite by som sa s nim nestretla. Je to len obdobie. Prejde. Zamestnaj sa inymi vecami alebo si dopraj cas na premyslanie a stravenie faktov,ze on uz nie a manzel ano. Zacni chodit na kurz alebo do posilovne alebo naopak naplanuj nejaku dovolenku resp aspon predlzeny vikend bud s manzelom al kamoskou. Je jedno ako to budes riesit,ale musis si to vyriesit v sebe,bez neho,zbytocnych nadeji a pokuseni,lebo i keby o nic neslo,ale dozvedel by sa to tvoj manzel,vasmu vztahu by to nepomohlo.najma ak by sa mu doniesla nejaka prekrutena verzia z druhej ruky. Ak myslis,ze je dobry napad zverit sa manzelovi,urcite ho predtym uisti,ze chces len neho,ze si rozhodnuta a nic sa nemeni,ale ze to pred nim nechces tajit,lebo vies,ze mu mozes verit a i on tebe. v ziadnom pripade ale nekontaktuj ex. Tolko moj nazor
@nemozna spomienkovy optimizmus nic viac. Toto teraz u teba funguje. Mas nieco zazite, ale nedotiahnute a podvedomie pracuje vo fantazijnych sferach a vybera si. Realita by mozno bola tvrda. Mozno by ste sa casom zozrali nudou, stereotypom alebo nekompatibilitou vasich povah. Z nejakeho dovodu ste spolu nechodili, vidis. Ak by bolo vsetko fajn tak spolu chodite a neobchadzate sa oblukom. Byt tebou tak to cele uzavriem a potom ani podvedomie nebude pokusat. Mas rodinu, dieta, manzela. Neporovnavaj minulost s pritomnostou. To nie je stastna cesta akou sa vybrat. Pises, ze s muzom Ti je dobre, no tak si to uzivaj a nerozmyslaj nad formou vasej lasky v suvislosti s prezitym. To je ako v tej piesni Podvod od Nedveda....pre par chvil tuzby....
https://www.youtube.com/watch?v=FvMYu0PXqXkP.S. no tak si neznic to co mas teraz pre nejaku matohu z minulosti, ktora mozno za to ani nestoji. 😉
@nemozna mne sa to tiež stáva,že moje sny sú o bývalom alebo s ním...niekedy sa nad tým zamýšľam,že prečo?ale asi to tak má byť,keď tak dlho patril do môjho života 😉

@nemozna tak potom? ked si velmi stastna s mm,tak by som velmi lahko na nejakeho byvaleho zabudla ....