Sníva sa mi o bývalom partnerovi
Baby na práááášky som. Celýýýý ale fakt celý mesiac sa mi sníva o bývalom. Ja som sa vydávala lebo som bola tehotná hoci sme sa pred tým než sme to s mm zistili rozišli. Ale dieťa nás spojilo. Sme spolu 8 rokov je mi s ním super aj keď je pravda, že ho ľúbim spôsobom sebe vlastným ale život bez neho si už neviem predstaviť. Pred tým než som ho spoznala chodila som s Majom. Náš vzťah začal už na základke. Bola to taká láska krásna detská ale trvala stále aj do dospelosti. Pravdou je, že sme spolu nikdy nechodili ale nezniesli sme keď bol ten druhý sniekym iným. Vždy na chate sme spolu skončili. Bol môj prvý a presne s ním som o panenstvo chcela prísť aj keď si to moc nepamatam. Priveľa alkoholu ale čo už mladosť pochabosť. Potom som sa s ním milovala ešte raz a to naposledy. Odišiel. NADLHO. Neboli sme spolu aj keď občas mse si písali ale v rámci kamarátstva žiaden vzťah nebol. Stretla som Dalibora. Boli sme spolu 3 mesiace ked som otehotnela. Tak sme sa zobrali. Je nám super, nič nám nechýba rozumieme si v každej oblasti, doplname sa. S Majom som sa odvtedy stretla pár krát kedze nebývame už v jednej dedine. Raz na zábave bol ku mne velmi milý a moja sestra mi povedala, že sa dlho nevedel zmieriť, že som sa vydala, a že jemu by moje dieťa nprekážalo. Samozrejme mne to nepovedal a pravdupovediac by som to aj tak zobrala jednym uchom dnu druhým von. ON bol moj prvý, moja láska je to stále vo mne ale na terajšom stave nechcem nič meniť. Ide o to, že sa mi stále s ním sníva. V jednom sne sa so mnou lúčil ael v ďalších sa máme vždy stretnúť, no pred stretnutím sa samozrejme vždy zobudím. Vrrrrrrrrrr chcem vedieť prečo? Ja som potom stále taká nesvoja stále nad tým premýšľam. už som rozmýšľala, že zjdem za nejakou vedmou, alebo kňazom vyspovedať sa. Ľúbim ho ale proste to skončilo. Neviem kamoška mi poradila, že sa mám s ním stretnúť, že možno po tom to skončí. Ja neviem. Čo by ste robili vy? Je mi to hlúpe kôli mm. On ma ľúbi veľmi viem to. A preto chcem byť k nemu aj ja férová a nechcem už nad Majom premýšľať. Aj keď vždy budem no určite menej intenzívne.
tiez sa pridam 🙂 nie si sama, ktora ma taketo sny 🙂 som vydata, mam krasnu dcerku, taky normalny zivot... A predca sa mi do mesiaca aspon 5 krat sniva s byvalym.. My sme sa rozisli velmi zle, vela veci ostalo nevyriesenych a nevypovedanych, on si vlastne myslel, ze som ho podvadzala s mojim terajsim manzelom, co vsak nebola pravda... V tych snoch som opat s nim, resp chcem byt s nim, tiez nic prijemne... No vysvetlujem si to tak, ze nieco ostalo nedoriesene, nevypovedane, preto mozno... Uz som premyslala., ze mu to nejak vysvetlim, mozno ze budem mat pokoj a ziadne sny s nim... Ale nestoji mi zato... Sny su len sny, takto to musime brat...
sny nam ukazuju co mame skryte v podvedomi,pokial je to nedopovedane,tak ta to bude trapit stale a nezbavis sa toho,treba spravit hrubu ciaru a to sa neda inak ako iba stretnutim s nim a vypovedanim vsetkeho,inak to budes len potlacat,ale neprenesies sa cez to,mozno ti prave to stretnutie pomoze otvorit oci,ze zdaleka uz neni taky akeho si si ho vysnivala a v podstate si stastna zena,ze mas doma takeho muza ako mas a mozno prave naopak,to nikto nevie,ale kym to nezistis,tak sa cez to nedostanes
@nemozna prva laska je prva laska, na tu si myslim ze malokto zabudne..no mas dobreho muza, ktory ta lubi ako pises. mas sa s nim stretnut? a to uz na co by bolo dobre??? aby si potom mala este viac pochybnosti? .
No baby som rada, že som vám pripomenula bývalých 😀 sen znova to iste uvidíme túto noc.
mne sa občas sníva o mojom švagrovi - VĎAKABOHU, že sa ráno zobudím 😀 váž si čo máš a nechaj minulosť minulosťou 😵
Ja som vydata 6 rokov a este doteraz sa mi sniva s byvalym, s ktorym som bola 6rokov - aprezili sme spolu veeeelmi vela. Ale rozisiel sa somnou zo dna na den. Bolo to pre mna tazke, ale zarovendakujem, ze som stretla mojho manzelika. Nelutujem vobec nic, som stastne vydata, mame krasnu dcerku ale stale, stale, stale sa mi do mojich snov vracia byvaly! Ja nad nim ani nepremyslam, mam na haku kde je a co robi, s kym je - neriesim ho uz osem rokov, ale proste v snoch je skoro stale! Normalne sa citim blbo potom. Ja chcem, aby sa mi s nim nesnivalo. A vzdy su to sny pekne, ze sme spolu ze sa lubime a bla -bla bla ale vadi mi to.
občas sa stáva, že v živote je to ako v tom rozprávkovom príbehu s názvom: starej babe sa prisnilo 😕 hlavne, aby sa ten sen nestal skutočnosťou 😀
@fomarik nakukla som sem, či niekto nenapíše ešte. No troška sa to ukľudnilo, ale stretli sme sa a sme spolu volali ale nič v tom nebolo. Stretli sme sa náhodou na jednej párty a hovorili sme spolu cca 5 minút, aj to len otrepané frázy.........to
Občas si píšeme na FB ale nič vážne len čisto kamarátsky ........ asi pred dvomi mesiacmi sa zasnúbil,,,,,,,,,,,,,,,,ja neviem prečo ale strašne to zaboleleo. Ale len som mu zdvorilostne pogratulovala, však už čo iné no nie?
@nemozna zabolelo? Oj, tak tam potom niečo v tvojom podvedomí asi bude 😔 . ten moj exoš zasnubený ešte nie je, ale má už 4-ročný vzťah. MNe by to bolo asi jedno, ak by sa aj zasnubil. ja som fakt s mojím mm šťastná, máme krásnu dcerku ahovorím si, že to bolo len také frajerovské chodenie. s ním sa nestretávam ( pracuje mimo mesta) a chvalaohu sa mi už sním ani talk často nesnva, ale stále ma prenasleduje jeho rodina,. jeho mama ( tykám si snou), dáva mojej malej ešte aj peniaze ked má sviatok, ale vžd y to odmietnem, ja nechcem aby jej niečo dávala. vychádzame spolu velmi dobre, aj s jeho starkým, vždy ma vybozkáva ked ma vidí v meste a s jeho sestrou, teda komplet so všetkými. bývaju nedaleko nás, vidíme si do okna, tak to bude asi tým 😒 .
..ja si mylsim ze chcela skor vyklad snu a nije rady ze sa ma na neho vykaslat 😀 ...ale ja by som potrebovala tiez taky vyklad snu ... tiez sa mi uz zopar mesaicov asi 2-3x do tyzdna sniva o byvalom priatelovi ..aa chcela by som vedeit co to znamena .... v snari som nasla ze (túžba obnovit vztah) ... mozno to co naozaj chcem vytesnujem do snov..ale chcem si t ooverit mate niekto snar a mohli by ste mi vysvetlit co to namena?
@nemozna jajaaaaaj, to sa stáva aj mne 😀 a to som s mojím mužom už 7 rokov, z toho 3 sme manželia 😀 a teraz čakáme bábo. som s ním nadmieru spokojná, lúbime sa, rozumieme si, nevieme si jeden bez druhého predstaviť život, ale občas sa mi prisní takéto niečo 😀 podľa mňa to nič neznamená. tiež som pred rokmi po tom pátrala, ale zistila som že som o nič neprišla a lepšieho chlapa by som ne celom svete nenašla 😉
@tjarka1
@maribell
@mirat
@fomarik ja som tiež spokojná, ale proste tie sny to vo mne oživili. mm mám rada, a keď vidím, ako ho milujú deti, tak by som im nedokázala zobrať otca. Vážim si to, ako sa o nás stará a strašne sa snaží. Stále mi opakuje ako ma miluje a ako si nevie život bezo mna predstaviť. Pravda je ale taká, že ja ho rada mám ale milujem bývalého. Avšak nič to nemení na tom, že som vyydatá, a ani nič nezmením. Proste určite nie teraz ani v najbližšej dobe. Najhoršie na tom je, že som stretla jeho kamaráta, ktorý mi rozprával o tom, ako aj bývalý na mna nevie zabudnúť, a tiež dúfa, že sa naše cesty ešte raz spoja. Milujem ho ale už sa s tým nedá nič urobiť............

@nemozna to že sa ti sniva o byvalom nič neznamená. Podvedomie robí svoje. Mne je s mojim mm dobre, milujem ho, s byvalym by som nebola ani za nič. No a napriek tomu sa mi o nom občas sníva. Väčšinou v tych snoch rozmyšlam s kym vlastne chodím či s manželom či s byvalym, alebo si vykračujem za ručičky s byvalym a zrazu si spomeniem, že ved ja s nim už nechodim, ved chodim už s mojim manželom a mam hrozne vyčitky, že som na to zabudla a že toto mi môj muž nikdy neodpusti. Ale to bude asi tym že dosť skoro som začala chodiť s mm po rozchode, tak hlava mi to dlhšie spracovavala. A pritom cez den na neho vôbec nemyslím a už vôbec po nom netužim. A ked sa zobudim,, vždy mi až tak odlahne ked vidim vedla mna môjho manžela spať 😀 😀