Snúbencova kamarátka
Ahojte, chcem vedieť váš názor, postoj čo by ste robili.
Bývam so snubencom dva roky. Otehotnela som.. Požiadal ma o ruku lebo sme sa bavili že by sme sa mohli aspoň zasnubit a keď sa narodí malé potom sa zoberieme, no potratila som.
Svadbu sme nechali zatiaľ tak.
No stále je v kontakne s kamoškou, viem že si píšu a ak že sa stretávajú.. Robia to tajne.
@asia83 To, ze v to neveris z toho automaticky nerobi pravdu. Poznam pripady kde zadani muzi maju velmi dobre priatelstva so zadanymi zenami a nedochadza k ziadnemu podvadzaniu ci inym stretnutiam na tajnaka.
Faktom ostava, ze ten kto ta chce podviest si prilezitost najde. Vasa dynamika vztahu je narusena. Ty nevychadzas s jeho najlepsou kamoskou, ona ta pre zmenu ohovara poza chrbat, tvojmu priatelovi to zrejme nevadi kedze sa s nou tajne stretava a do toho planujete svadbu a dieta. To uz mozte rovno pisat scenar do telenovely pretoze toto je inak pekny salat.
Veď ho vyskúšaj, keď bude mať dohodnuté stretnutie, zavolaj mu, že niečo potrebuješ. A hneď budeš vedieť, ktorej z vás dá prednosť.
@kitycat oni sú spolu 10 rokov viem že mali krízu viac neviem. Tak potratila som pred rokom potom prišla korona.. Rozprávame sa o svadbe, ale veľmi chce dieťa.. Ja som dieťa ani nechcela, on prišiel jeden večer Zamnou s tým že by chcel dieťa. A zadarilo sa.
My dve sa spolu nebavíme len sa slušne pozdravíme.
Ja som chcela začať odznova, len keď som sa dozvedela ako sa vyjadrila o mne nech ma roztrha od žiarlivosti, tak nemienim sa o čom s ňou baviť.
A priateľ sa nevyjadril na to.
Z "hora" máš signál. Ruky od neho preč. Asi prečo sa ti nedarí a dieťaťom? No, ebo zjavne k sebe nepatríte. Vždy budeš ta druha. Nájdi si normálneho chlapa. S týmto už dieťa neskusaj.
@hopsadobrandejsa super napisane
nechapem ked si ty nechcela ale napriek tomu si do toho sla preco si do toho sla? ved ked tuzim po dietati musi to byt obojstranne musim to chciet aj ja aj on.
@miriam11 signal presne tak
@hopsadobrandejsa Napísala som, že tomu neverím, tak to z toho robí automaticky pravdu? Nie. Napísala som IBA, že tomu neverím. Tak sa láskavo ukľudnite a nebuďte paranoidný. Neverím, že muž a žena môžu byť kamarátmi. Ale kamarátmi, nie známymi, tých mám aj ja dosť. Dúfam, že viete čo to znamená, byť kamarátmi. SKÔR či NESKÔR jeden z nich niečo bude cítiť.
@asia83 Kluuuud......nik tu nie je paranoidny.
Ak tvrdite, ze skor ci neskor jeden z nich nieco bude citit, snazite sa Vas argument predat ako pravdu.
Nie kazdy bude nieco citit k druhemu cize este raz vravim, len preto, ze Vy ste o tom sklopevne rozhodnuta neznamena, ze to tak je.
@hopsadobrandejsa Ach, rozume. Takto. Podľa seba súdim teba? Toto u vás evidentne funguje. Ja som napísala svoj názor a ZDÔVODNILA ho. To je všetko. Vy veríte v kamarátstvo muža a ženy. Super, dobre. Je to váš názor. Ja nie. Koniec.
Ano take poznam, najlepsja kamoska, poznaju sa dlho, zoznamil ju s priatelkou, vsak nech sa kamaratia a vies ako to dopadlo? Nakoniec priatelka zistila ze je to kamoska s vyhodami a spava s nou 🙈
Je jedno čo, no pokiaľ to robia tajne, tak by som tomu kamarátstvu proste neverila. Dobre vie že sa ti to nepáči a aj napriek tomu sa s ňou stretáva. Takže ja osobne by som mu proste v tomto neverila
No tak ja neviem co je to za vybornu kamaratku ale rozhodne nema ziadnu uroven. Robit si srandu s kamaratovej snubenice ze nech ju rozpuci? 🤦🏻♀️ Bud je veelmi mlada a hlupa alebo taka jednoduchsia.
Ale ju netreba riesit vobec, to tvoj priatel sa nechova korektne. Stretavat sa potajomky s kamaratkou, ktora si este robi posmech z mojej priatelky? Toto by mi vadilo. Co je to za vztah kde su uz na zaciatku klamstva a kde miesto partnerky je uprednostnovana kamaratka?
Nerozumiem jednemu, si podozrievava, ze ci je to normalne...mas taku skusenost? Ak sa stretavaju tajne tak bud preto, ze to vadi tebe alebo jej priatelovi alebo oboje. Kazdopadne ked ma tajnosti teraz nieje to ok, lebo ak ti taji stretko s kamaratkou i ked vie, ze sa to dozvies aka paranoidna budes ako tehotna ci jeho zakonita manzelka. Ak sa s nim stretava na dennej baze tajne bez polovicky tak to isto nechce vediet jej polovicka a pride mi to scifi lebo mam v okoli vela zadanych co sa stretavaju s kamosmi ale na dennej baze to nieje ani omylom a mnohi sa stretavaju uz aj cele rodiny a tiez to nieje na dennodennej baze. Ty ak si podozrievava teraz a neveris mu (a hlavne jej) dohodnite si pravidla alebo chodte od seba....ved co urobis ako tehu, vtedy budu hormony duplovat emocnu stranku....alebo ako zakonita....zbalis si/mu kufre a bude. Je dolezite mat pravidla a mat vo vztahoch jasno skor ako ste manzelia a je dietaa ceste....potom su tam ine veci a rozhodovanie je tazsie a moze na konflikty doplatit najviac dieta. Ista moznost tu je, ze caka, ze sa rozidete a bude volny len to je len z toho, co/ako pises a mozno to vobec nieje pravda....no ak by jej to vo vztahu klapalo tak na cofolu idete spolu vsetci 4ja ;)

Vadilo by mi, ze sa stretavaju tajne.
Vadilo by mi, ze o tebe hovori skaredo.
Mne ako tvojmu chlapovi by vadilo, ze nemas rada moju dobru kamaratku.
Mne ako tvojmu chlapovi by vadilo, ze moja kamaratka nema rada moju snubenicu.
VAdilo by mi, ze to nevie dobre skryvat , ze sa s nou stretava.
Vadilo by mi, ze sa 7 rokov neznasate.
Chlapec je medzi dvoma mlynskymi kamenmi.
Ste spolu tak dlho a svadba mala byt az teraz ked si otehotnela...vazne jej toto laska alebo si s nim aby si nebola sama? A on je s tebou kym sa kamaratka nerozide s frajerom? AKo dlho ma ta kamaratka frajera?