Snúbencova mama sa navštevuje s jeho bývalou priateľkou
Caute baby...
chcem sa opytat na Vas nazor, co si o tom myslite,...
snubencova mama neustale komunikuje s jeho byvalou, ktora ma dieta a uz sa aj vydala. My spolu tiez mame dieta, no je mi to strasne divne, ked jeho mama je s nou neustale v kontakte. Je zo zahranicia a dokonca ked pride na SK tak sa navstevuju, najnovsie sa jeho mama trepe teraz za nou na tyzden.
Mame spolu neutralny vztah, nevadi mi, asi ani ja jej, nehadame sa, rada chodi za mojou malou a hravaju sa spolu...
Ale myslite si ze je to normalne?
uz davno sa rozisli, a kazdy ma svoju rodinu. tak o co jej ide?
z mojho pohladu to nie je v poriadku, vzhladom na to ze sa uz ideme brat a mame spolu dcerku.
Byvalka mu sem tam akoze omylom zavola, alebo posle uplne odveci sms...ako keby sa mu potrebovala neustale pripominat, pritom on s nou nema o com.
Jeho mamicka ju sem tam spomenie ze ako jej maly, a co moja mala... je mi to strasne divne
@jonasa z tych informacii, co si tu hodila, to vyzera, ze tu nieco poriadne smrdi... a svokra to nie je. tu by som fakt riesila najmenej. mozno si uplne nerozumiete a nemas ju bohvieako rada, ale nech sa stretava s kym chce. to nie je tvoj problem. je mozne, ze priatelova ex ju vyhladava len preto, aby bola blizsie k nemu, ale za to svokra nemoze (akurat jej to mozno nedochadza). ja by som si preklepla urcite priatela. povedz mi, ktoreho chlapa zaujima sono a tehotensky test, ak sa jedna o dieta ineho chlapa??? a navyse ak matkou je jeho ex, o ktorej nema dobru mienku (pises, ze sa o nej pred tebou nevyjadruje v dobrom)? a ze ma v pocitaci este stale jej polonahe a tehotenske fotky, to uz je len ceresnicka na torte. tvojho priatela nepoznam a teda ani nemozem tvrdit, ze je cvok, ale z toho, co si napisala mi vychadza, ze ta bud dobre klame, alebo je schizofrenik... 😕
@paskolinka cele mi to nehra... svokra je typ cloveka co sa necha vodit za nos, alebo mozno vie nieco co ja nie... a suvisi to s mojim priatelom snubencom...
je to divne ze ma jej fotky ked je tehotna a sono a test, tiez som mu posielala test a sono ale ze by to mal niekde ulozene to nie...dokonca si ma nikdy nefotil tehotnu, co ma dost mrzelo, ale akonahle som nasla tie fotky je mi to o dost viac luto :(
@jonasa skus sa s nim o tom porozpravat, nemac co stratit 😉
@jonasa Ja ta uplne chapem. Absolutne to nie je normalne, ktovie ci to dieta nema s tvojim priatelom. Tiez by mi to vrtalo v hlave. Baby akokeby si neuvedomovali co stale pises - ze si rada poziciava prachy, sustavne sa pripomina a podobne. Nie nie je to normalne a tie uzke kontakty svokry s byvalou tvojho muza su tiez odveci. Nepoviem sem tam sa stretnut, ved preco by sa mali tvarit, ze sa nepoznaju. Ale to co popisujes je prilis. Ja osobne by som mala pocit, ze je v mojej rodine ktosi navyse, jednoducho by som to nedovolila. A to ze svokra vynasa veci o vasom sukromi, to je fakt a z toho by ma slahlo uplne. Uplne spravne si v pozore, treba to doriesit citlivo ale razne, snad to zvladnete.
Do mojho muza bola zalubena jedna zienka z vysokej skoly, dost ho kontaktovala resp. by sa dalo povedat, ze sa spolu kamaratili. A ked som objavila komunikaciu kde sa mu vyznala, ze ho lubi povedala som dost! My sme manzelia a taketo kamaratsvo, kde jeden je zalubeny je nebezpecne. Nastastie manzel s nou kontakty prerusil a keby sa zas ozvala, riesim to razne hned.
@dai ja som jedna z nich, ano akonahle som vedela, ze moj manzel je ten pravy, tak som znicila vsetky stare listy od bývalých , resp, ja som vela vztahov predtým nemala, ale mala som aj nejake listy od chlapca, ktorého som ani nepoznala a on mi platonicky pisal zalubene listy a aj tie som zahodila, nespalila som ich , len roztrhala, aby to nikto necital , ale zahodila som to, nepovazaovala som za potrebne prenasat to do nového zivota, zato listy a pohladnice od manzela mam odlozene. Podla mna ani na tomto nie je nic zvlastne, proste niekto to preziva takto.
@moonlight1210 suhlasim s tebou, ale mne teda je tiez divne, ak sa niekto niekomu pripomina neustale, je ine si poslat par sms k anrodeninam, meninam, Vianociam a ine, ked mu posiela tehotenske fotky, fotky baby testu a pod. To uz podla mna ta ex-priatelka prekracuje medze, ale v podstate @jonasa na tvojom mieste, by som nedala na sebe nic znat a pracovala by som na sebe - sebavzdelavanie, sport, aby si sa citila atraktivna, v pohode, ak sa budes citit dobre, to pritiahne aj tvojho priatela a expriatelke povie na rovinu aj sam, nech mu uz da konecne pokoj. Teda ja by som isla smerom - pracovat na sebe, aby si priatelovi bola nenahraditelna.
Ja by som si z toho ťažkú hlavu nerobila ved čo s tým máš ty ? zato že oni si sadli a maju o com pokecat tak nech majú .... ty s tvojim partnerom s tym nemáte nič spoločné ... skor by ma zaujímalo čo na to hovorí bývalej manžel že jej skoro svokra k ním na návštevu príde 😀 to by mi teda bolo čudné 😀
ja mam kdesi odlozene fotky a listy a darceky od bývalých. manzel o nich vie a neriesi. na to je prilis sebavedomy, aby sa zapodieval cimsi takymto. a on ma zase odlozene listy a fotky a darceky od svojich bývalých. a to zas neriesim ja. ma od jednej nahratu kazetu a tu som kedysi pocuvala aj ja, lebo sa mi ten vyber pacil.
vseobecne mam averziu k tomu, ked dvaja ziju spolu rok, dva, tri, dieta maju a potom jeden z nich najde nejake odlozene veci z minulosti toho druhého a povie si: aha, to nieco znamena. neodkladal by si to len tak. isto na tom zalezi, je to pre neho/ju dolezite.
a este horsie - no toto?! pre neho/ju robil taketo veci?! a pre mna ich uz nerobi? takze ku mne potom teda nema taky vrucny vztah ako k nemu/nej. hm, a za co potom ma vlastne mna? cim som jej/jemu ja? co ak neustale v kutiku duse na nu/jeho mysli? ved ak by ma naozaj miloval, aj pre mna by tieto veci robil...
mam k tomuto averziu, lebo su to spustace.
myslienka od myslienky rozvija teoriu, ktora stoji na hlinených nohách, no ako tak postupuje a bujnie, zrazu nabera na dolezitosti. a uz nezalezi, ako nam v hlave skrsla. uz zalezi len na tom, aby sme to riesili, diskutovali, domahali sa dokazov, ze nasa teoria neplati.
ale ako nam ich ma dat, ked sme si ju stvorili my, my ju zivime a iba my vieme, aky dokaz by nas utisil? a co horsie - na chvilu sa upokojime vysvetlenim, a potom zacne cervicek zas vrtat a spochybnovat... a sme v kolotoci podozrievania, ziarlenia a po case nas partner opusti so slovami: kedysi si bol/a tak fajn clovek, ale co je teraz z teba, to sa mi hnusi. (a najlepsie odide s tym, koho sme si postavili ako imaginárneho nepriatela, ktorého ked vraj odstránime, uz bude vsetko dobre).
a výsledok? este sme urazeni, lebo vsak my mame "dokazy", ze sme na spravnej stope - ze chyba je v nom/nej, ze nebol ten pravy, ze nas nikdy nemiloval, ze aj tak cely cas myslel na byvalu/bývalého.
v tomto pripade, sice minulost odmieta "spat", lebo byvala sa pripomina.
ale nahodne objavy fotiek, ci cohokolvek iného by nemali zacat zivit pocit, ze to treba nejak riesit, alebo sa tym trapit.
treba posilnit vztah, aby pripominanie byvalej klzalo po povrchu ako voda po oleji. proste bez hlbsieho ucinku.
byvalej totiz nijak neprikazeme, aby sa nepripominala (ani ked jej to povie on sam - stale moze posielat a volat).
tak treba hladat ine riesenia.
@jonasa no svokru by som neriesila ale keby ja zbadam fotky byvalej a este tehotna a test tak by si ma moj vypocul a bolo by ma pocut riadne😀nech si mysli kazdy to co chce ja by som to hned na mieste vyriesila netrapila sa takto ako ty ale narovinu mu povedala ze sa mi to nepaci a ako si to predstavuje ci by sa mu pacilo keby mam foto byvaleho co viem ze urcite nie🙂toto je moj nazor 🙂
co by som spravila ja a jej keby este raz zavola na jeho mobil by som jej zavolala naspet nech sem nevyvolava lebo vzdyvas vyrusi v intimnych chvilach 😀sorry za pravopis 🙂
a zabudla som dodat ze by ich musel okamzite vymazat na co ma mat jej foto s bruchom ci bez to je jedno ona s nim spavala !neni to jeho kamaratka ale EX s ktorou urcite prezil aj krasne chvile teraz si bude brat teba TY budes jeho zena
@katushka1234 tiez som toho nazoru... odtial potial!
takze caute baby!
uz cele viem ako to je...dakujem vam za nazory, ja uz mam v hlave upratane 🙂
@jonasa možno tým,že sa stretáva s jeho mamou a tým.padom sa bavia o jej živote teda aj o tvojej dcére aj vás dvoch,tak bývalá je tak priateľský nastavená že vás berie ako kamarátov a tým pádom nerieši že bývalý a pod. Veď ona žije v zahraničí a má svoju rodinu tam. Na Slovensku už asi nemá toľko priateľov ako predtým ,tak jeho mama s ktorou si rozumie je pre ňu dôležita.
Ja mam zopár dlhoročných kamosiek,kde už pozn ich rodiny,mamy, babky,netere. Už si chodíme na oslavy a tak. Niekedy to tak vyjde,že sa spriatelis so širšou rodinou okrem pôvodnej kamošky.

@jonasa to, že tvoja budúca svokra má nadštandartný vzťah s bývalou tvojho snúbenca, je podľa mňa v poriadku. Tiež mám krásny vzťah s mamou môjho partnera a neviem si predstaviť, že by sme sa prestali navštevovať, keby sa niečo stalo medzi mnou a partnerom. Tiež sa občas navštevujem s rodičmi exmanžela, na sviatky, narodeniny im píšem, volám, aj oni mne. Ja som typ, ktorý staré krámy vyhadzuje, spomienky mám v srdci, ale rešpektujem názor niektorých kočiek, že majú odložené foto, listy ešte hádam od ZŠ. Potiaľto je to v poriadku. Čo mi ale pripadá divné, sú fotky polonahej expriateľky , jej foto, keď bola tehotná a vrcholom je tehotenský test. To ako nechápem, na čo mu je. A zarazila ma poznámka -to dieťa by nemalo byť jeho, tak tvrdí.....no ja nie som o tom celkom presvedčená. Tvojmu partnerovi je to fuk, či to dieťa je alebo nie je jeho? Ja by som sa do svadby s ním až tak nehrnula, minimálne by som chcela, aby urobil čiaru za minulým životom a mal vyjasnené, či to dieťa je alebo nie je jeho. Lebo že sa mu ona evidentne pripomína, je nad slnko jasné. Ja osobne by som chcela vedieť, čo je za tým. Nemám problém si ísť s bývalým manželom sadnúť na kávu a pokecať, ak sa stretneme náhodne, zámerne je to len kvôli deťom, prípadne potrebuje jeden niečo od toho druhého, ale to je tak raz za rok, za dva. Bol súčasťou môjho života, ale teraz je ňou niekto iný.