Snúbencovi preplo
Ahojte, budem len dúfam,že toto je len nejaká kríza stredného veku alebo čo, lebo som už zúfalá.
Snubenca milujem celým svojím srdcom, rozumieme si, podporujeme sa, milujeme sa, zdieľame rovnaké presvedčenia a názory...až na toto.
On pochádza z dvojčiat, on a sestra. Ja mám 23 rokov a on je o 6 starší. Problém nastal,keď sa jeho sestre narodilo druhé dieťa. Odvtedy o ničom inom nepočúvam, len že by sme mali už mať dieťa aj my, a prečo ešte nemáme dieťa, a dieťa sem, dieťa tam.
Som z toho zúfalá, predtým sme sa bavili,že chcem dieťa až tak okolo 28ky, a teraz už zrazu nie, lebo to je 5 rokov, to už bude mať 34, a to už bude starý, on chce mať dieťa tak do roka alebo dvoch. Akože...zúfalá som z toho.
Ja som ešte mladá, ešte sa vo mne nezobudil materinske pudy. Proste ešte nemám nejaké tie plány,ktoré chcem stihnúť predtým, ako budem mať dieťa. Chcem ísť ešte na Cyprus, alebo Karibik, proste zrelaxovať, a užiť si more a celú atmosféru bez toho, aby mi dieťa kričalo za ušami, a celú dovolenku len na neho dávala pozor.
Dosť sa kvôli tomuto hádame, ale proste hovorím,odkedy sa jeho sestre druhé narodilo, už chce dieťa aj on.
Ja neviem vážne, riešili ste už niečo podobné, čo mám prosím Vás robiť?
@teleskop mne to nevadi, radsej ze je vyjadrovanie sprostos, ako skutocnost, co pisem.
Normalne zdrava zena nikdy neodvrhne svoje dietatko. Myslim ze si vobec nepochopila autorku, lebo ona je ok, je to zdrava, sebavedoma zena, jedine, co chce je odklad. Ale urcite by neutyrala vlastne dieta, lebo by jej znicilo zivot ak by "nahodou" prislo teraz... zas nerob z nej kreaturu

@zmrzlinka2021 presne.
Ja sa proste len teraz necítim na dieťa, nie som na to ešte vyspelá.
To však neznamená,že dieťa nechcem vôbec, alebo že by som ho neprijala.
Len jednoducho sa na neho ešte necítim