Snúbenec Egypťan. Čaká ma sobáš v Káhire
Dobry den moj snubenec je Egyptan poprosim nekomentovat rasisticky ze ake ma kto skusenosti a co pocul... laska z detstva. Cakame neplanovane bejby, som 13 tt. Papiere takmer pripravene k uradnemu sobasu v Kahire. Absolvovala nejaka tieto ukony? Co ma caka presne v Kahire a po? Pri legalizacii na Sk? Ako dlho? Chcem aby sa dostal ku mne na SK do porodu😭😭 velmi ma to trapi ake to je tazke nemam s kym to prebrat. Dakujem
@admet neviem, ako si mozes dovolit!!! posudzovat zenu, ktoru nepoznas? Ty, co sa tu bijes do hrude, ake su vsetky na fore xenofobky.... a mas tu drzost kritizovat zenu, ktoru si nikdy nestretla a vobec nepoznas???
No, asi ten TVOJ charakter tiez nebude taky citsucky, ako sa nam snazis nahovorit. A ze kto tu potom vyvolava hadky..... 😠
@obsadenemeno vychadzam z jej prispevkov na fore 😉 Tebe staci pocut slovo islam a uz odsudzujes vsetkych bez toho, aby si ich poznala.
@admet no jasne, ved my sme tu VSETKY xenofobky, ze.....opakujes sa uz. A nie. V mojom prispevku nebolo NIC o tom tvojom milovanom islame. Pozastavila som sa nad tym, ze ak niekto napise nieco tebe, uz sa ohanas rasizmom a xenofobiou. Ale ze ty pises negativne komenty, to uz je ok, lebo ty mozes, ty si predsa lepsia ako my ostatni, ze.... ved mas to spravne nabozenstvo s "moralnymi zasadami" 😨
Este raz - neodpisala som ti "kvoli islamu". Odpisala som ti ako prispievatelke do fora, co si dovoli posudzovat ine bez toho, aby ich poznala. Ale od inych ocakavas, ze maju byt ohladuplne, politicky korektne, akceptovat ta a jednoducho klanat sa ti len preto, ze patris k (z tvojho pohladu) vyvolenemu nabozenstvu. Ved co sme my ostatne, ze ano, menejcenne neverkyne.
A este raz - islam, krestanstvo, hinduizmus - vsetko jedno - z ludi sa pod vplyvom nabozenstva stavaju nemysliace manipulovatelne bytosti - hlavne ak to prejde do fanatizmu - co uz u teba ako citam, nastalo. Takze nepodskakuj, to tvoje smiesne nabozenstvo vo mne vyvolava akurat tak smutok nad nepoucitelnostou ludstva. A teba mi je luto.
Zelam ti pekny zivot a aj ked viem, ze pises, lebo potrebujes odozvu (asi sa strasne nudis, nemala by si sa radsej povenovat tomu svojmu 😍 ) a ako kazdy negativny clovek ta tesia reakcie inych lebo inak mas pocit, ze tvoj zivot nema zmysel.
Je mi ta vlastne luto.
@obsadenemeno bla bla, vycisti si hlavu 😉
@admet bla bla, vycisti si ty svoju, mas tam nanosy.... 😝
@obsadenemeno ďakujem
@obsadenemeno ci sa tie tvoje nanosy daju vycistit.
@admet ved prave. V tvojom pripade je to asi vzdy ten "druhy", co si ma uvedomit svoju chybu a ospravedlnit sa, ze??? 😈
@obsadenemeno vies co, neprenasaj na mna svoju negativnu energiu 😉
A kto spravil chybu a ospravedlnil sa? Žena? Muž? Podľa mňa pár tvoria dvaja
@obsadenemeno
mne sa neľúbi ako @admet háji vieru moslimov. Vo vzťahu je na vine žena kvôli jej negatívnym vlastnostiam, muž ju môže opustiť, ale drží ho pri žene len jeho jedinečný charakter.
Teda možno na tom "rovnocennom" vzťahu niečo predsa len bude
@admet a kedze si si ty vybrala poriadne, netrav svoj cas frustrovane na koniku s tapami ako sme my.
Chod a strav svoj drahocenny cas s tym svojim chlapom s "moralnymi zasadami"....
a jediny, kto tu stale prekruca, si ty.....
@eva8 tu pomoze uz len ignorovat. Ved si len predstav, my hnusne xenofobky si budeme veselo debatovat, na jej utoky a poprekrucane bludy nebudeme reagovat. To este len bude cudzich slov, co na nas nahadze..... 😉
@obsadenemeno normálne neutrálne si prispievala a zrazu na teba vyskočil "charakter" s otázkou či užívaš drogy. Akože, nechajme to tak. Neurážajme sa navzájom, však o nič nejde. Nech si každá žije svoj spokojný šťastný život, samozrejme, že nemôžme mať všetky rovnaký názor, rovnaké "atribúty". A nám "xenofóbkam" 🙂 už asi nič nepomôže....
@admet
Ja ta len prosim, o prekrucani ty radsej nic nehovor, lebo moju vetu: "aj kniha je len medium" si ty prekrutila na to, ze ja necitam knihy 😂
Proste nech sa snazim, ako.chcem, nenachadzam v tom spojitost.
Pekne som ti napisala, ze by som si chcela precitat pribeh a vasom vztahu (samozrejme nie ziadne sukromne detaily), ale tvoju skusenost so super moslimom, nieco konkretne, okrem toho, ze ma moralne zasady, ale ty si hned zvrtla temu na perzske koberce a toto si uplne odignorovala.
@lindusss2016 nevidim dovod ti tu pisat eseje na temu moje manzelstvo s muslimom. Skus najprv ty napisat slohovu pracu na temu moje manzelstvo s krestanom.
@admet
A este by ma velmi zaujimalo, ktore moralne hodnoty su pre teba podstatne, lebo z toho, ako tu urazas ostatne zeny, mi pripada, ze takt a slusne spravanie v tvojej moralke velmi priestor nema. Tak ake to vlastne su tie moralne hodnoty, ktore vo vasej rodine tak pestujete?
@admet
Ja nepotrebujem pocut vasu love story. Len ma zaujimalo, co take navyse ten tvoj chlap ma, co by sme ti mohli zavidiet 😉
Moja esej na temu manzelstvo s krestanom nebude, kedze moj manzel je cech a ako krestan nikdy nebol vychovavany, je to cisty ateista. No ale ja netvrdim, ze len ateisti su dobry muzi, mne to sice vyhovuje, ale naozaj nvm, ako by som mala opisat vlastnosti spravneho ateistu 😀
Ked si citala moj prvy prispevok v tejto teme, ja som sa na margo vztahu s moslimom vyjadrila a snazila som sa opisat, ako to bolo. Nie so zlostou a hnevom, ale tak, ako som to vnimala, ze boli aj pekne casy, ale fungovat by to nikdy nemohlo. Moje manzelstvo s ateistom zatial funguje 😀 mame jednu dceru takmer dvojrocnu a druhe dietatko na ceste. Samozrejme s dcerou nastali zmeny v nasom manzelstve, ale naucili sme sa s tym zit. Kedze som momentalne na materskej, vychova dietata ma naozaj naplna a moj manzel ma nastastie vo vsetkom podporuje a neneguje moje rozhodnutia (co som v prispevku o moslimovi pisala, ze deti sme sice nemali, ale uz bolo jasne, ze by sme kazdy vychovavali uplne inak). Takze ja som zatial spokojna 🙂 aj po niekolkorocnom manzelstve sa mi zda byt moj muz stale pekny a atraktivny (co opat absentovalo u mojho ex moslima, ktory sa mi doslova casom.znechutil), pracu ma dobru, stara sa o nas, snazi sa, samozrejme ma aj svoje muchy ako kazdy jeden clovek, ale zatial sa neobjavila vec, ktoru by som nebola schopna tolerovat, takze take je moje manzelstvo s ateistom 🙂
@lindusss2016 no mne ked sa rozpadlo prve manzelstvo so slovakom, nevinila som papeza, ale toho chlapa....neviem, preco by som mala obvinovat papeza..... on mi vernost nesluboval...... podla nasej psychologicky admet.... 😉
Hm, zase k tej statistike, co napisala, ze 30% manzelstiev na SK konci rozvodom - ktovie, ci by to percento nebolo rovnake keby mali muslimske manzelky pravo do toho nieco hovorit...... 😨 @eva8

Pri 12 ods .som to vzdala citat .A mne tie zeny v satkach nepripadaju ze by Mali od stastia skakat .Asi doma muzovi ukazuju stastie a usmev a PO ulici so sklonenou hlavou