Snúbenec si vypisuje s inou ženou
Dobrý deň 😀 chcela by som sa vyrozprávať, možno trošku poradiť v mojej situácii. Ide o to, že snúbenec si už dlhšie občas vypisuje s jednou ženskou. Veľakrát mi tvrdil, že s tým prestane, ale stále keď napíše nemá problém jej odpísať. Zvyčajne vymaže všetko, ale predsa som našla smsky (viem, že som sa mu nemala hrabať v telefóne, ale tušenie bolo silnejšie). Pripadá mi to akoby si dohovarali schôdzku. Bolo to len 5 správ, ale aj tak je mi z toho zle, hlavne rozmýšľam čo potom musí byť v tých ďalších konverzáciách ktoré maže 😥 chcem zachrániť náš vzťah, máme ročnú dcérku, ktorá za nič nemôže a zaslúži si mať fungujúcu rodinu....
@katkati Hneď ti odpoviem 😁 Ja som si začala písať naprotiven a môj mobil skončil o stenu rozbitý 😒😂
Ale tak keď vie, že ti to vadí, tak ti to asi ukazovať nebude. Logika istá tam je. On si všimol, že vieš o tom, že to maže?
Uf... tak to skutočne neprispieva kludu a harmónií rodiny keď sa ty kvôli tomu trápiš a myslíš na to. A čo ti povedal na to, že si navrhla stretnutie?
Kolegovi nevadi,ze si vypisuje s jeho frajerkou???
Ahoj, podla mna zbytocne hrotis situaciu. Je to bezne, ze si ludia s niekym pisu. Ja mam tiez niekolko kamaratov, s ktorymi som v dennom kontakte, a tiez to manzelovi nevesiam na nos - a co je dolezite - nebola by som nadsena, ak by trval na tom, ze si chce tie konverzacie precitat. Kazdy mame pravo na svoje sukromie.
Ja svojho muza milujem, nikdy by som ho nepodviedla, mame stastnu rodinu.
Otazka skor znie, nakolko doverujes vasmu vztahu ako takemu, skutocne ho takato vec dokaze nastrbit? ....
@katkati určite by sa mu to nepáčilo. Keď sa ho na to spýtam tak čuší jak voš pod chrastou. Ja hlavne na také tajenie nemám žalúdok. Som zvyknutá jednať narovinu
@annamarin on sám mi povedal prečo to maže. Stačilo ukázať, že o nič nejde.
@redbee že sa stretneme, ale keď som sa pýtala kedy nedozvedela som sa
Moja rada, ak to chceš teda zachrániť, je začni si aj ty písať. Ak bude žiarliť, tak je čo zachraňovať. Musíš mu ukázať "zrkadlo".
A este dodam, ze ja si stale (mozno naivne) myslim, ze existuju aj chlapi, ktori nemaju zapotreby pisat si bokom s inymi zenami a ze radsej budu zdielat tie pekne kazdodenne malickostou so svojou zenou, ako s cudzou kolegynou, kamaratkou kamarata, virtualnou zenskou z pokecu 🤷♀️
@renatka1985 mne nevadí, že si píše s kamarátkami alebo kamarátmi. Vadí mi táto konkrétna osoba. Nech má súkromie, ale keď ho pekne slušne požiadam, že by som chcela vidieť o čom si píšu nemal by mať problém keď má čisté svedomie
@elenita toto si myslím naivne aj ja 😂😂 ako čítam veľa nás nieje a vypisovanie, tajenie je bežne zaužívané
a preco prave tato jedna konkretna osoba?
@renatka1985 Zakukal sa 😁
@renatka1985 lebo mi je maximálne divné, nepríjemné a podozrivé, že kolegova partnerka, matka dvoch detí nemá čo iné na práci len vypisovať zasnúbenému chlapovi, otcovi malého dieťaťa
Prosím ťa, zlož si tie ružové okuliare a pozri sa na to normálne.
Kedysi davno som mala partnera... Volala mu raz rano uplne odveci kolegyna, podriadena. Ostala som z toho podozrievava - zena to bola krasna naozaj. Potom zavolala este 2-3x, az kym som nevybuchla, ze preco mu vola, a co s nou ma atd. Skoncilo to tak, ze ma ten muz opustil kvoli tej kolegyni. Ale nie preto, zeby s nou VTEDY nieco mal - on povedal - ze mu to napadlo az ked som s tym ja prisla, ze ona je vlastne sexi a pod - a predtym, ze riesili naozaj len pracovne veci, takze ja som mu vlastne svojou ziarlivostou nasadila do hlavy chrobaka... ja viem, kazdy pripad je iny, ale co keby si to skusila neriesit? a uvidis ako sa to vyvinie
@renatka1985 To je blbosť neriešiť. Potom by nemazal správy a kľudne by sa s ňou porozprával. Toto je iný prípad.
@juhseverzapad priklanam sa k tomu co ty pises, pretoze keby nemal co skryvat tak to mazat nebude, ale v pohode by si to tam nechal, ak je to konverzacia ako bezna ina tak naco ju mazat??
Máš pravdu, vo všetkom
@marty_4 Píšem, lebo mám vlastnú skúsenosť.
mne sa nepáči najmä to mazanie správ. Nie je nič výnimočné, ak má muž aj kamarátky, kľudne im môže aj napísať, ale prečo to maže? Lebo tebe sa to nepáči? Ak by nič netajil, nemá dôvod to mazať a bez problémov vás zoznámi. Veď je veľa mužov, ktorí mali kamarátku skôr, ako manželku, tak sa na ňu hádam po sobáši nevykašlú. Ale toto sa mi nepáči a ani by som to netolerovala.
@juhseverzapad nemam pocit žeby som mala ružové okuliare. Nejak mi nevychádza žeby sa stretávali keďže je z iného mesta.
@daganov zoznámili sa keď uz sme mali maličkú. Nepoznajú sa dlho. Vraj maže skoro všetko kvôli úspore dát a toto konkrétne aj pre kľud v rodine
@juhseverzapad aj ja som sa s tym raz stretla a nevedela som to dlho stravit, lebo som nechapala co vedie cloveka k niecomu takemu, k takym cinom, ci sa nudi alebo co, ale potom som to hodila za hlavu a radsej ho pustila k vode
nehnevaj sa, ja tomuto nerozumiem. Vaša dcérka je ešte maličká, to znamená, že sa poznajú krátko, na čo má potrebu jej vypisovať? Pochopila by som, keby ju poznal skôr, ako teba, ale toto niečím smrdí. Ja by som mu dala jasne najavo, že toto tolerovať nemienim ani náhodou. A chce kvôli žene, ktorú pozná chvíľu obetovať vzťah so mnou, stratiť rodinu, tak nech v tom pokračuje.
Aj kolegyňa môjho bývala 25km. Vzdialenosť nie je prekážka.

@juhseverzapad keď sa nedožijem tak si zistím sama minimálne meno jej priateľa/snúbenca či čo je vlastne. Pýtala som sa môjho tak vraj jeho nezaujíma ako to oni majú doma. Mňa naopak čím ďalej viac zaujíma či vie čo má doma za osobu.