Sociálne siete a podvádzanie

jankavranka2
13. jún 2014

Ahojte kočky a možno aj nejakí chalani 😀
Internet nám pomáha v každom smere, nám ľuďom pri vybavovaní a hľadaní rôznych informácií, ktoré sú dôležité pre človeka. Zamyslel sa niekto nad tým, že niektoré sociálne siete ako napr. Pokec, Zoznamky atď. môžu rozvrátiť vzťahy medzi mužom a ženou a môžu zničiť manželstvá? Možno si teraz pomyslíte, že som asi na hlavu, ale zistila som, že napr. na pokec chodia muži, ktorí sú ženatí a majú aj deti. To by nebolo nič zlé, ale títo muži vyhľadávajú jednorázové stretká s mužmi, nie preto, aby pokecali o bežnom živote, ale aby jeden druhému spravili dobre v oblasti genitálií. Nie som žiadna puritánka, ale myslím, že je to od nich hnusné. Začala som sa baviť na tej stránke s pár mužmi a pýtala som sa ich, prečo to robia. Boli prekvapení mojou otázkou, ale odpovedali mi, že je to pre nich adrenalín, že ich vzrušuje rozprávať sa na tej stránke s mužom a sexuálne si pri tom robiť dobre, tým myslím ruku a vrchol tejto rozkoše je pre nich, keď sa stretnú s náhodným mužom (streko si dohodnú na tej stránke, teletexte...) a bez rečí si jeden druhému vyhovejú orálnym spôsobom. Potom si každý ide po svojom. Majú len strach z toho, aby sa to ich partnerka alebo manželka nikdy nedozvedela. Pýtala som sa ich, prečo to vlastne robia a čo ich k tomu núti. Či je to nedostatok sexu v manželstve alebo či je manželka chladná... Ich odpoveď ma prekvapila. Povedali mi, že žena nikdy nedokáže tak orálne uspokojiť muža ako muž (do detailov mi to opísali). Im nejde o vzťah, im ide len o tú chvíľu rozkoše a prirovnali to napr. k cigaretám, drogám, hracím automatom, alkoholu... Keď muž skúsi orálny sex s mužom, tak sa mu to zapáči, že sa toho nedokáže vzdať. Chce stále viac a viac. Príznaky v manželstve sú potom také, že manžel alebo partner nemá chuť na vlastnú manželku, je podráždený, mlčanlivý, všetko mu zrazu vadí, snaží sa utiecť z domu na chvíľu a je posadnutý svojim mobilom, internetom... Ktorá žena si môže byť dnes istá, že ju jej partner nepodvádza? Irónia je to, že títo muži v tom nevidia nič zlé. Oni to nepovažujú za neveru. Ich slová sa vzájomne zhodovali - No a čo, keď mám nato chuť. Z tohoto mám pocit a som z toho zhnusená, že internetové sieťe určitého typu sú nástrojom k rozbíjaniu vzťahov a bohužiaľ, okrem iného, že veľa mužov má slabú vôľu a charakter. Muži s ktorými som diskutovala a ktorí túto činnosť pravidelne robia, mi do jedného povedali, že takýto muži radšej opustia ženu ako by sa vzdali muža, aj keď bol ten chlap iba jednorazovka. Samozrejme ak sa to prevalí... Čo Vy nato?

jalucija
13. jún 2014

jezis zas toto 😀 objavila si teplu vodu dievca zlate
tvoj prispevok ma pobavil

elis1985
13. jún 2014
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

máš talent, podeľ sa aj o viac múdrostí 🙂

actimela
13. jún 2014

v dnesnej dobe bohuzial nic prekvapive,kedysi ludia nemali internet,boli stastnejsi,verili si a ctili si jeden druheho....Teraz? mozno pod tlakom stresov z prace,stereotipu vyhladavaju taketo "nahodne" stretnutia a riskuju privela-svoje zdravie i rodinu...Mozno tych par chvil im stoji za to.........Ano je to ako adrenalin,ale takyto ludia su sebci-nemyslia na to ako ublizuju svojej rodine.Kazdy vztah treba ozivovat a starat sa on ako o kvetinu,aby nevyschla,lebo ked nas vztah v ktorom sme nenaplna-potom sa deju taketo veci...A cudovala by si sa,ze to robia aj zeny-nielen muzi....

mawka
13. jún 2014

@jankavranka2 no pretoze ani muz tak oralne neuspokoji zenu ako zena 😉

lorela
13. jún 2014

@jankavranka2 Čo ja na to? Ľudia sme rôzni. Niekedy bohužiaľ, inokedy našťastie. Preto najlepšie urobíme, ak veríme najviac len sami sebe.
A zabudla si ešte na skupinu mužov, ktorí svoju homosexualitu celý život taja, či už kvôli rodine, postaveniu, kariére... Sú ženatí, majú deti, okolie nič netuší a sem - tam sa "zapletú".
Na to nemusia existovať ani sociálne siete, dialo sa to dávno pred dobou internetovou. Aj keď internet dáva možnosť rýchlejšej a ľahšej cesty vyhľadávania a zoznámenia, to je fakt.

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@jalucija Moja zlatá, čakala som všetko, ale mám pocit, že keby si niečo také zistila u svojho partnera, aj v tedy by ťa to pobavilo?

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@actimela Presne si to vystihla a úprimne ťa obdivujem, že si aj v 21. storočí na takej vysokej úrovni. Úroveň, cit a ostatné veci sa akosi dnes nenosia. Buď taká, aká si, a teš ma, že sa zaujímaš aj o takéto témy. Možno je veľa žien práve skrz takýchto sebcov nešťastných...

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@mawka Myslím si, že je to kravina. Dvaja partneri, keď sa majú radi a nič pre nich nie je tabu, si vedia aj v tejto sfére povedať, čo sa im páči a čo nie. A keď jeden druhého miľuju, tak urobia všetko na svete, aby bol ten druhý spokojný a šťastný v každej oblasti.

jalucija
13. jún 2014

@jankavranka2 to su take hypoteticke otazky, ktorymi sa nezaoberam.

Tvoju temu som si precitala so zaujmom ale pises s takym nadsenim a nasadenim, akoby to bolo cosi nove a pri tom je to tu uz min 15 rokov 🙂 Ked sa zamyslim, tak s tymto sa stretavam minimalne 15 rokov a budeme o tom pocuvat na veky, lebo ludia sa nudia no co. Nech si onanuje kazdy ako chce 🙂

horana
13. jún 2014

Neviem, socialne siete tohto typu pocnuc Pokecom (konciac FB) ma nikdy nezaujali. Uz tieto MK a spol. su take zabijace a zruty casu, ale je to tak na okraji, da sa aj nieco dobre dozvediet.
Na Pokece a Zoznamky jasne ze chodia vacsinou ludia len urcitej sorty a hladaju tam povacsine presne ako pises pocity podobne "cigaretam, drogam, hracim automatom, alkoholu" , ale v netovej oblasti. Samozrejme niektori s moznostou presahu do RL (real life).
Ked ma clovek naplneny zivot inym druhom vybitia, nevyhladava tuto sortu odreagovania.
A vacsinou ti co maju k tomu blizko tam chodit potom aj opravnene pochybuju ze nikdy nemozte vediet ci vas partner nepodvadza. Akoze takto urcite nie. Nakolko uz pred nasim vztahom tiahol k uplne inym levelom a aj ja, tak viem ze toto by ho nenaplnilo. A ani mna nie. Ked by nas vztah teoreticky padol, nikdy by ma tieto siete nezaujali a som ti stopro ista ze ani mojho muza 😎 sli by sme skratka rozne mozne, ale na toto uz v cloveku skratka musi byt predispozicia, zovseobecnujuco mozno povedat typu idem za tym na com mam chut a nemam vnutornu brzdu, takych ludi je zial vacsina, JA je na prvom mieste, okamzite uspokojenie bez ohladu na dopady a nasledky, to je realita. Rovnako by sme mohli povedat ze alkohol, verejne domy atd su prostriedky k rozbijaniu vtahov. Tak nepevne padnu, no....Asi to tak ma byt, je to vyvoj.

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@lorela To je pravda, ale takýto muži sú zbabelci a úprimne, je to kus ľudského odpadu, že sa muži stretávajú, miľujú, dokonca spolu žijú, to mi nevadí, ale keď do toho ťahajú ženy a schovávajú svoju orientáciu za manželstvom, tak to je hnus. Toto pre mňa nie sú muži. Sú to hovädá, ktoré robia nešťastie nevinným ženám a dokonca aj nevinným deťom.

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@jalucija Máš pravdu, tieto praktiky tu nie sú len 15 rokov, tie sú odkedy je ľudstvo ľudstvom, ale úprimne, potešilo by ťa to, keby to robil tvoj partner? Neber to ako provokáciu, nechcem sa ťa ani dotknúť, ale úprimne sa zamysli nad tým, ako by si reagovala, keby si sa dozvedela, že tvoj partner si odskakuje na rýchlovky s mužmi.

mawka
13. jún 2014

@jankavranka2 ty si myslis, ze je to kravina, ale pokial si to sama nezazila, nemozes to posudit, potom akym pravom to odsudzujes za kravinu. su aj pary, ktore sa miluju a napriek tomu maju sex s inym parom, pripadne si pozvu nejaku tretiu alebo tretieho. je to kazdeho vec. ale zrejme ty chces citat len prispevky, ktore principialne suhlasia s tvojim nazorom.
moj nazor je taky, ze pokial nie je muz doma stimulovany, motivovany, tak vymysla online a hlada to, co doma nedostane. mohla by som o tom rozpravat. jeden milujuci a milovany muz, vsetko doma mal, jedina vec mu chybala a v podstate neslo o sex ako taky, len mal zalubu, ktora nikomu neublizovala, nebolo to ziadne extremne S/m ani nic podobne, len jeho zena sa cez to nevedela preniest. tak si to nasiel inde. a nikdy nepovedal, ze by svoju zenu nenavidel. len proste potreboval urcitu praktiku, ktora by jeho zenu inak neobtazovala. tak preco nam maju chlapi robit dobre a ked chcu po nas, aby sme sa cele obliekli do siloniek od hlavy po paty je to taky problem?
nehladaj vinu len v chlapoch.

hermina_
13. jún 2014

ja som sa so svojim muzom zoznamila cez pokec a neltujem... sme spolu dlho, stastni a manzel je spolu s nasimi detmi to najlepsie, co mam 😉

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@horana 100% s tebou súhlasím. Veľmi sa mi páči to tvoje slovné spojenie vnútorná brzda. Prajem ti, aby tvoj vzťah vydržal až do konca života, tzn. navždy a teší ma, že máte s partnerom takú vzájomnú dôveru. Si šťastná žena. Veľa šťastia prajem. 🙂

mawka
13. jún 2014

@jankavranka2 predstav si, existuje aj taky pojem ako latentny homosexual. on to o sebe nemusi ani tusit a staci jeden maly faktor a prepukne to. nemala by si byt taka uzkoprsa. ty si proste negativne zamerana na muzov. su to hovada. vies kolko je zien v tom pripade svin? lebo pokec nie je len o nadrzanych chlapoch, ale aj o zenskych, ktore aj ked vedia, ze ten dotycny ma rodinu, su schopne toto znicit.
ked uz tvaras taku temu, tak ju aspon otvor vo vseobecnosti,.

skor ako nadrzani ludia dospeli na pokeci je alarmujuce, co tam robia 13 rocne dievcata, ktore urobia fajku za dobitie kreditu. to je problem a nie to, ze si nejaky chlap s inym chlapom vyhoni na webe...

jalucija
13. jún 2014

@jankavranka2 jasne neurazam sa, tak diskutujme hypoteticky. Kebyze sa to dozviem, tak ja sa priznavam ze by som ho bez milosti vyhodila. Beriem ale do uvahy, ze ten moj nikdy nechodi na socialne siete, neznasa homosexualne temy a velmi ostro vystupuje (zial) proti laske dvoch muzov 🙂
takze ja by som ho vyhodila za neveru ale hlavne za POKRYTECTVO! pretoze mne pride kazdy pokrytec kto trtkava kadekoho a nebodaj chlapov za chrbtom svojej zeny a vecer jej vyznava lasku

jalucija
13. jún 2014

@mawka s tymi kreditmi za fajku si velku pravdu napisala.. to je ozaj dno

mawka
13. jún 2014

@jalucija hej, presne. tu nejde o to, ci clovek v sebe objavi nieco take. cisto hypoteticky, keby aj, zena je ta prva, s ktorou by to mal prebrat nez pride na pokec. a riesenie existuje vzdy a na vsetko. suhlasim s tebou, ze je pokrytecke, ak to vie, zene sa nezdoveri, robi jej to za chrbtom a potom do oci velka laska. ano, v tomto suhlasim. tu nejde o sex ako taky, ale o doveru vo vlastneho partnera.

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@mawka Prepáč, asi sme si nerozumeli, ale nechcela som sa ťa dotknúť. Máš pravdu, keď pár ide s druhým párom do 3, 4 alebo na súkromné večierky. Je to ich vec, ale súhlasia s tým obaja. Je neférové, keď si manželka myslí, akého má skvelého chlapa a on si žije svoj druhý tajný život. Myslím, že by bolo férovejšie, keby jej povedal pravdu a keby s ňou od začiatku hral čistú férovú hru. My ženy sme oveľa tolerantnejšie, chápavejšie a dáme svojim mužom dosť slobody nato, čo chcú. Česť výnimkám. Nemáš pocit, že v partnerstve/manželstve je to o dôvere a vernosti? Alebo sú to už len prázdne slová...

sissy27
13. jún 2014

@jankavranka2 takto, bez urážky... ale tvoj príspevok mi pripadá, ako keby si teraz prišla z opustenej planéty... alebo teda si dosť mladučká...áno, tieto veci sa dejú, a budeš prekvapená, ale diali sa oveľa skôr, ako vôbec niekto vynašiel internet... je pravda, že internet tieto veci do značnej miery uľahčuje, možno dáva viac príležitostí, ale už v starovekom ríme sa ukájali muži navzájom...a predpokladám, že aj dávno predtým... mali k tomu síce iné pohnútky, ale existovalo to... takže sorry, ale fakt nič prevratné...
je x- chlapov, ktorých to láka, vzrušuje, chcú a je y-chlapov, ktorí by rozkopali na kašu iného chlapa, ktorý by mu chcel olizovať genitálie...
ak by som natrafila na chlapa, ktorý má potrebu si takto pravidelne uspokojovať svoje potreby mimo nášho vzťahu, tak by sme si išli zrejme každý svojou cestou, a v zásade by mi bolo jedno, či má potrebu nechať si to spraviť od Fera alebo od Anči...
a hlavne - je mi srdečne jedno, kto s kým čo stvára, pokiaľ to vyhovuje všetkým zúčastneným a nikomu to neubližuje (ani fyzicky, ani psychicky)... nevera tu bola, je aj bude so sociálnymi sieťami alebo bez, ale pokiaľ je človek účastníkom takéhoto aktu, musí sa s tým vysporiadať sám, každý máme totiž hranice nastavené inak a neexistuje univerzálny návod na to, čo je vhodné a čo nie...

mawka
13. jún 2014

a ska keby bol fesak, sa k nam moze pridat a problem by bol vyrieseny. ovca cela, vlk syty 😀 a kopa srandy. len po tom skandale nedavno, ked prostitutka HIV pozitivna makala aj nadalej, to je uz ine kafe... to su hrozby, lebo clovek nikdy nevie, kto s nou sulozil, ze to preniesol na zenu, zena si nasla milenca ...a uz to ide. v dnesnej dobe toto su najvacsie problemy. pedofilia, sexujuce decka, pohlavne choroby. to by sa malo riesit primarne.

jalucija
13. jún 2014

@mawka heej napisala si to lepsie ako ja 🙂 mas dar slova ocividne 🙂

lorela
13. jún 2014

@jankavranka2 Neschvaľujem v žiadnom prípade, keď sa homosexuál skrýva pokrytecky za svoju rodinu. Môže svojim najbližším veľmi ublížiť a poznačiť ich životy navždy. Čestnejšie je vyjsť s kožou na trh už od začiatku.
Ale nie vždy ich k tomu vedie len vlastná zbabelosť a egoizmus, ale aj predstava, že spoločnosť ako taká je netolerantná v tomto smere a schopná takéhoto človeka odsúdiť len na základe orientácie, šikanovať, zničiť život, zničiť toho človeka ako takého. Takže možno ich k tomu vedie aj strach a "obyčajný" pud sebazáchovy. Tým nechcem obhajovať len pochopiť.

mawka
13. jún 2014

@jalucija ja som za vyskusanie vsetkeho, mne by nevadil ani chlap bisexual, sama som bisexualka. ano, vadilo by mi, keby to zistil neskor a neprisiel by s tym za mnou. preto ja som vzdy partnerom vravela mojim, ak ma chce podvadzat, chcem byt pri tom. 🙂 dosla im rec. toto su veci, ktore treba nastavit na zaciatku. neexistuje take nieco ze "nam sa to nemoze stat"... lebo stat sa moze cokolvek a hocikomu.

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@mawka
@jalucija
Presne ste pochopili čo som touto diskusiou myslela. Nejde o to, že chlap ide jednorazovo s iným, ale ide o to farizejstvo a zatĺkanie, že oni sú čistí, len im svetožiara chýba. Odporné je na tom to, že väčšinou v tom vzťahu majú všetko a aj navyše a pred manželkou sa tvária ako milujúci otec, manžel a za jej chrbtom robia takéto veci...

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@sissy27 Máš pravdu, nie som mladučká ani nie som z inej planéty 😉 Z histórie viem, že sa to robilo, ale ja si myslím, že človek má rozum nato, aby ho používal a každí muž, ktorí sa venuje týmto záľubám, by si mal prehodnotiť svoj rebríček hodnôt. Nie sme predsa zvieratá, a myslím si, a týka sa to nielen mužov ale aj žien, že keď niekto niekoho miluje a ľúbi, tak by to nedokázal urobiť. Ako jedna kočka správne poznamenala, mali by sme mať v sebe vnútornú brzdu. Nádherné slová...

jankavranka2
autor
13. jún 2014

@mawka Trafila si do čierneho, pretože neverím, že by si títo muži pri jednorazových stretkách dávali informácie o sebe, či majú pohlavnú chorobu alebo nie. Šup medzi nohy, pooblizovať čo sa dá a hop k manželke a nedeľnému obedu 🙂

jana_eyre
13. jún 2014

@jankavranka2 ked clovek nieco chce, cestu si najde.. soc. siete za nic nemozu, chodia na nich ludia a ti by si nasli cestu k ludom podobnym aj bez nich - len je to teraz rychlejsie..

v kazdom pripade dufam, ze si sa tuto otazku nepytala mojho muza 😉

sissy27
13. jún 2014

@jankavranka2 no ja stále nerozumiem, čo touto diskusiou sleduješ... chceš si ponadávať na chlapov? prišla si na to, že práve ten tvoj "pán úžasný" si to nechal s radosťou spraviť od nejakého zajka v aute? alebo teda o čo ti ide ? čo očakávaš od tejto diskusie? lebo len tak si podebatovať o tom, čo všetko sa deje na sociálnych sieťach, ja ti neviem, až taká nuda dnes? 😅 pochybujem, že sem príde nejaký chlap a fundovane sa ti k tomu vyjadrí... áno, takéto veci sa dejú, vieme o tom všetci (alebo niekto možno zostal prekvapený 😅), asi pre nikoho nebude nevera "to pravé orechové" pokiaľ bude on ten podvádzaný, ale asi skôr vyrobíš zlato doma v kúpeľni ako vykynožíš neveru z tohto sveta...
nechcem byť vulgárna, ale svet sa netočí okolo kúsku ošť...ho mäsa...