icon

Som bezmocná

mam37rokov
22. jún 2017

zijem s muzom 5 rokov,vsetko bolo dokonale,ale v poslednej dobe sa zmenil.predomnou mal zenu ktoru podvadzal,ale chapala som pretoze sa o nic nestarala a robila mu same dlzoby.manzel je odomna o 12 rokov starsi.stale mi hovori ze ja budem ta prva ktora ho podvedie,ze si mam najst druheho napisat si rozvod...mne to pripada akoby to sam chcel a niekoho mal.pred tyzdnom som sa dozvedela ze sa hovorilo o nom mesiac dozadu ze niekoho v robote ma ale on tvrdi ze moze na kazdu kaslat,ale ja by som ruku do ohna zanho nedala.vposlednej dobe sa chova ku mne ako k cudzej.nikam z detmi nechodime,ja som stale doma a sama sa bojim niekam ist lebo keby som prisla tak mi vycita a kde som bola tak dlho,skym no proste ziarlivostna spoved.ja opatrujem jeho mamu ale ked mu poviem ze by som si isla privirobit aspon upratovanim tak sa mu to nepaci uz len preto ze by ma nevidel doma zavretu.z prveho manzelstva ma v opatere 12 ocnu dceru a aj ja mam z manzelstva 14 ocnu dceru ale ta jeho ked nieco spravi tak je to ok. ale tej mojej nadava zavsetko a velmi skarede.ja som uz v koncoch a mohla by som este vypravovat ale je to fakt nadlho😢

obsadenemeno
22. jún 2017

@mam37rokov a este ti poviem preco ti hovori, ze ty ho prva podvedies, ked ty to pochopit nevies. No lebo ti vsugerovava pocit viny, to za prve. Za druhe, dava ti chrobaka do hlavy. Manipuluje ta. Noze, ako by asi reagoval, keby si mu povedala, ze ok, ked mi tak hovoris, tak to urobim, lebo sa mi zda, ze toto chces?
Sa stavim ze by ti hodil do tvare ze haha, ze uz ta podviedol a tym padom vyhral akusi pomyselnu sutaz, co je v jeho hlave.

mam37rokov
autor
22. jún 2017

@obsadenemeno no a toto som sa ho spitala ,ze ked mi to stale vyhadzuje na oci ci toto chce,ale on hned obratom ,ze to ja chcem a bla,bla dokola to iste a aj obrucku si dal dolu,on neco spekuluje

obsadenemeno
22. jún 2017

@mam37rokov presne ako som pisala, manipuluje ta. A sa stavim, ze si potom stravila hodiny a hodiny ubezpecovanim, ze nieee, ze ty by si nic take nespravila.... a on ako nadurdene decko uzival si vsetku tu pozornost.....

pozri, neviem, co chces pocut. Ze sa zmeni? Ale ano, ibaze k horsiemu. Ja by som s takym ikvacom nezostala na tvojom mieste. Uz len koli detom, ze sa na to musia pozerat. No ale ked je hypoteka prednejsia, zostan, drz hubu a krok a radsej si vymaz fotku, nech mu to nikto nenabonzuje, ze tu pises. Lebo potom este len zacne cirkus.

katarinapekna
22. jún 2017

@mam37rokov nechápem,načo si si vesala na krk starého chlapa a ešte s bonusom v podobe nevladnej cudzej ženy???? Uf...z kaluže rovno nie do blata,ale sipickou do hnoja....

mimi1237
22. jún 2017

@mam37rokov chlap v takom.veku by sa uz mohol vediet spravat no nie 😕
Ma taku povahu a z tym.asi ty nic nespravis ,skus teda ultimatum.vezmi svoje deti a prec ,mozno mu zapne ak nic adios ,ty si mlada este.

sweetlife001
22. jún 2017

Zbytocne jej tu pisete, ze nech ho necha a odide... Ty neodides od neho nikdy a ani on teba nekopne do riti, lebo kde by inde taku nasiel, ktora by drzala hubu a krok a starala sa o jeho matku?... Neviem co si chcela dosiahnut tymto prispevkom, podla tvojho vyjadrovania clovek hned pochopi, ze aj keby ti tu napisalo milion zien svoje rady a nazory ty si aj tak pojdes svoje. Mne je len luto tvojich deti preboha, ked uz kvoli nim sa nevies uvedomit tak ja neviem. A to spominanie a nadavanie na muzovu byvalu je fakt nezmyselne. Mas 37 rokov tak by bolo na case zacat rozmyslat a postavit sa na vlastne nohy a spravit nieco pre lepsi zivot a hlavne pre lepsi zivot tvojich dcer!!!! Si za ne zodpovedna tak jak mozes dovolit nejakemu chrenovi aby im skaredo nadaval?! Rob so sebou nieco.

mamutka
22. jún 2017

@mam37rokov dementne ženy si berú len dementni chlapi, toľko ku kecom o jeho ex. Už vtedy si mala spozorniet. Si preňho najefektívnejšie riešenie opatrovania matky, takže on ta asi k vode neposle, ešte aj upraces, navaris, full service za ilúziu rodiny. Aby maličké dieťa vyrastalo len v nervoch a hádkach a to staršie bolo v tom najcitlivejsom veku len urazane, to podľa teba svedčí o bezmocnej matke? To srandujes, nie? Čo takto bezohladna matka? Zúfalo si chcela chlapa? Tak máš. Deti sú v tejto situácii bezmocne, nie ty. Hypoteka je fajn výhovorka, da sa to riešiť, ale žena musí uprednostniť pokoj pre deti a zabsolvovat celý ten kolotoč okolo rozvodu a vysporiadania.

dzjanetta
22. jún 2017

@mam37rokov vsetko sa da zvladnut..ver mi..ja som to zvladla..mala som podobneho ziarlivca..napr.ked som sa pozrela do ulicky v obchode a bol tam nahodov chlap znamy a este ktomu fesak..tak hned ci som s nim nieco mala..a tie keci okolo..jedneho dna som to ukoncila zo dna na den som urobila vsetkemu koniec..

dzjanetta
22. jún 2017

@mam37rokov a to som chcela..mali sme hypo..aj 2 deticky mame..predali sme dom a vypl.hypo.a kazdy si isiel svojou cestou🌞

mimi1237
22. jún 2017

@mam37rokov neries co spekuluje ,nedovol aby nadaval tvojim detom

cecilia68
22. jún 2017

@mam37rokov Rozmýšľam, akú zbraň by mi musel muž držať pri hlave, aby som opatrovala jeho matku 😅

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
puklica13
22. jún 2017

@katarinapekna výnimočné s tebou súhlasím..
To bude tým teplom😂

mam37rokov
autor
22. jún 2017

@zltyslonik hm tak to viem velmi dobre

mam37rokov
autor
22. jún 2017

@dzjanetta mat tak tvoju rychlu mysel normalne ti zavidim,ale ty sama dobre vies ake je to tazke

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
katarinamarkova
22. jún 2017

@mam37rokov .......,,predomnou mal zenu ktoru podvadzal,ale chapala som pretoze sa o nic nestarala a robila mu same dlzoby,,............

otázka: rozprávala si sa aj s ňou? alebo toto je info čisto od manžela?
Vôbec by som sa nedivila, keby on zo seba pred tebou spravil chudáčika a z nej harpiu.....tak ako teraz pravdepodobne robí zas....tá tretia bude o tebe počuť zrejme presne to isté.

katarinamarkova
22. jún 2017

@mam37rokov
@mam37rokov
prečo si tak 100% presvedčená, že frajerku mať nebude???

mlil77
22. jún 2017

Neviem prečo si bezmocna, on pre plac nestojí a dieta ti ma byt prvoradé, takže pobaliť kufre a povedať mu zbohom....jasne ze ta podozrieva, lebo stare ale mudre ..sudim teba podľa seba

worldtravel
22. jún 2017

Domace psychické násilie. Zbalila by som si kufre a odišla ak by som mala kde. Rozmýšľam prečo s ním ešte zostavas? Predpokladám, ze sa Ti vyhráža a to co si napísala je len zlomok. Zisti si krízové centra v okoli, keď nie kvôli sebe tak kvôli dcére je čas sa zobudiť a konečne konať !!!

eliska13
22. jún 2017

@mam37rokov ved ano bojis, lebo zijes v pernamentnom strese.Uvaznil Ta doma za almuznu a este ponizuje.Baby to fakt nemate nejaku hrdost?nechat si nadavat, hadky...a tie deti to pocuju.Takto Ti to vadi, ale nic pre zmenu nespravis.Jedneho dna, keby na mna hulakal sa postavim a poviem mu, ze este raz a odvhadzam!aj, keby si mala ist na par dni do Malaciek na ubytovnu aj s malou za 6 eur na noc mamu nech si vezme so sebou do roboty.
pokym nezisti, ze aj ty sa vies vzooriet bude to zle.Verim tomu, ze Ti vzdy povie, ze nemas kam ist

mam37rokov
autor
22. jún 2017

tak babenky moje uz je to tu.teraz sme sa pohadali isiel na nocnu a povedal mi zesa vydime na sude

obsadenemeno
22. jún 2017

@mam37rokov tak dufam, ze mu pobalis kufor a rano si ho najde pred dverami a ze na tom sude sa fakt uvidite

majcika
22. jún 2017

Do prdele aj s chlapmi. Vyhrážať dá stále dokola za všetko. Ak chce ísť na súd. Ok nech sa páči. Následne ta bude deptat tým, že sa bude vyhrážať, že striedava. Vezmem ti dieťa a bla bla bla. Úplne klasicky scenár 😠

mam37rokov
autor
22. jún 2017

@obsadenemeno rada by som moja,ale ako som uz pisala tak mame hypoteku a dom je pisani na oboch takze to moze spravit aj on mne a zbalit ma

elenita
22. jún 2017

@mam37rokov No urcite. A da vypoved z prace a pojde si sam opatrovat svoju nevladnu matku, nie? 😠
Dievca zlate, ze to tak musim povedat, ser na hypoteku!
Nech si ju plati, kludne.
Prenajom, k rodicom, sestre, znamym - nemas kam ist, aspon docasne? Kym sa nevysporiadate?

obsadenemeno
22. jún 2017

@mam37rokov no jasne, hypoteka nad vsetko, nad stastie tvoje, nad stastie tvojich deti..... no a? Tak sa zbal ty a chod k niekomu. Neverim, ze nemas nikoho, kto by ta na par dni prenocoval. A zajtra dat navrh na deti do svojej opatery a sranda moze zacat.

Aspon na par dni. Potom sa pekne vratis domov a budes zase poslusna zienka a on bude tyzden dva sekat dobrotu. Aby sa nepovedalo, ze sa nesnazi. A pomalicky sa vsetko vratti do starych kolaji. Lebo sorry, ty namiesto toho, aby si sa starala ako toto vsetko posobi na tvoje deti riesis hypoteku a ci ma nejaku frajerku. Ach jo.

ivuska027
22. jún 2017

@mam37rokov nikto nikoho baliť nebude. Dom je tak tvoj ako jeho. Nema právo ťa baliť ani vyhadzovat a ani ty jeho.

bluka2
23. jún 2017

Najdi si pracu; zmen priority t.j. povys dusevnu pohodu tvojich deti nad riesitelne prkotiny ako hypoteka (to je len administrativna praca v podstate); chod od toho hulvata prec!

...neviem, ci jeho predchadzajuca zena bola dementna, mne sa zdala mudrejsia od teba v tom, ze sa nechala vyhodit. Od takeho by som sa rada nechala vyhodit hocikedy

mirica
23. jún 2017

@mam37rokov ....pozri, začni si hľadať prácu hocikde, tam kde nájdeš si prenajmi byt , požiadaj o výživné na dieťa predbežným opatrením, daj malú do školky a kašli na hypo aj dom. Po rozvode sa vysporiadate . Ten kľud , čo získaš pre seba aj pre svoje deti je na nezaplatenie. Myslíš, že sa ti dcery za ten stres v ktorom žijete raz poďakujú?