Som bezradný
Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.
@robot123 a ty si kolko operacii absolvoval, ked to vies posudit??? hojenie prebieha dost dlho, tiez som mala cystu na vajecniku a oprovali ma laparoskopicky... u kazdeho je to ine... kadzopadne aj ked je OK, nemala by dvihať velmi 10kilove veci, to rozhodne. Mala som aj cisarsky, to je ina operacia, to som bola regulerne mesiac odpisana, ze som nevladala napr. stat pri sporaku a pod.... po laparke som bola sice rychlejsie fit, ale idealne to tiez nebolo..... a tazke by som nedvihala....
@robot123 - trapia ju peniaze, lebo zo sebou taha teba, darmozraca, ktory z nej peniaze tahal a taha, ktory jej nepomoze, nepostara, nevypocuje, egoista si nenormalny :( Keby mala ten plat sama pre seba, tak jej to staci, ale kedze vie, ze ty sa nikdy na vlastne nohy nepostavis, lepsiu pracu si nenajdes, nie to vam vybavit vlastne byvanie, tak vie, ze je to na nej samotnej, tak je nastvata a chce novu pracu co najskor.
A nevies, co strasne si povedal, ked si si z nej srandu robil?? Z vlastnej zeny sa srandicky nerobia!!!! Aby si ona nezacala robit srandicky z teba, podla mna by sa toho naslo a ja jaaaj 😝
@robot123 myslim si, ze by si to tu uz viac nemal rozoberat, lebo sa kazdym prispevkom ukazujes ako stale vacsi grazel. Asi bude fakt chyba v tebe.
@robot123 - vieš čo, reakciu som nečítala ani jednu, stačil mi tvoj príspevok, dúfam, že tvoja partnerka veľmi rýchlo pochopí čo si zač, rozíde sa s tebou a nájde si omnoho lepšieho chlapa, pretože ty nemáš ani len štipku citu, ani štipku empatie. Ako ty môžeš vedieť čo a ako ju môže bolieť po operácii? Operovali azda teba alebo ju? Namiesto toho, aby si jej v ťažkých chvíľach pomohol, tak sem budeš vypisovať, aká je umrnčaná a ako neveríš, že môže mať bolesti. Ach jaj. A tesne po operácii, samozrejme, že nemôže dvíhať ťažké, plus robiť nejaké namáhavé činnosti, musí sa predsa šetriť, kým sa dá do poriadku. Myslím, že nakopnúť treba teba, ale poriadne.
a ma pravdu, doplaca na teba ! Ona chuda zarobi len 400e a este z toho dava tebe?? ty vole !! to je moc...
@robot123 Vidím, že ty ju ani nechceš pochopiť, nechceš riešiť, prečo je taká, aká je.
A ja ti poviem, prečo je taká. LEBO S TEBOU NIE JE ŠŤASTNÁ.
A ako čítam, tak ani nemá byť prečo.
Čo jej ty dávaš???????
Asi je pri tebe tiež pre to , lebo ťa ešte stále ľúbi, a asi len ona vie, prečo.
A ešte aj prachy ti musí dávať.
Chlapček, tebe rozum zastal niekde v 17 rokoch.
Sa zobuď.
Že nechce piť alkohol, ach jo, a ty chceš. Chudáčik.
Ďalšie už ani nejdem komentovať.
Si úbohý.
Mať takého brata, tak ho tak prefliaskam....
Viem, že ty to nepochopíš, čo ti tu píšeme. Bohužiaľ pre ňu 😔
Sú len dve možnosti. Buď je táto téma návnada na nás, aby sme sa chytili a písali ako divé, nech to tu žije, alebo to je nejaký príbuzný pána Patroviča (tak sa volá? 😀 ) 😀 😀 😀
Ak je pravdivá tretia možnosť, ktorej sa mi veriť nechce, tak potom ašpiruje na titul Egoista roka. 😝
Prosim ta daj mi na nu cislo a po rozhovore verim, ze uz ten problem s nou mat nebudes, pretoze uz zajtra bude prec.
@robot123 spocitane a podciarknute= rozidte sa. Co mate spolocne???? NIC, okrem toho,ze spolu byvate. Ona nakupuje s inymi, tebe to neprekaza 😕 Ona ma rada prechadzky v lese, ty adrenalin+ pokec 🙄 Mas vysoke vydavky, s ktorymi ti musi pomahat a hneva ju to. + 0bodov pochopenia, ved "len" laparka..., ale o prechladnuteho chlapa sa musela starat. Toto nie je zivot, toto je citove zivorenie. 😖 Buducnost to nema. Radsej si kup babiku, ktora sa bude stale usmievat, poskytne ti oral a nebude ti nic vycitat...
jaaaj, pre takychto zaviest naspat povinnu zakladnu vojensku sluzbu. Paprcu po laket do hovien!
Teraz ani nemáme priestor na nejaké debaty, lebo ako som spomenul, dočasne bývame u našich. Áno, kvôli mojej chybe to uznavam. Tu sme v obývačke, a to sa zasa sťažuje, nič sa jej nepáči, všetko jej prekáža, ona by sa chcela rozprávať, ale neviem, kde sa chce rozprávať, ked nie je kde. Dnes vymyslela, že ideme do kina. Lenže sa začala hadať kvôli tomu piesku lebo som jej povedal, že keby nebola lenivá, tak už by ho dávno kúpila kým bola PN. na to začala hučať, že nemala vychádzky. A ked som sa jej pýtal hodinu pred premietaním, či ideme, tak povedala, že nejde nikam, lebo za 20 minut sa nestihne dobre obliecť aj sa upraviť. Tak zasa sedíme v byte, ja tu a ona pred telkou.
Boze Co tu riesite? Hladas na nej len chyby a Co by Ti este mohlo vadit. Rozidte sa, ukoncite to.Najprv to bude boliet a nakoniec budete stastni ze ste od seba. Kolko mne veci vadi na mojom muzovi, tricka, ktore su v kupelni na kosi na pradlo a Nie dnu, vzdy ked nieco robi tak somre sam pre seba, mikiny si vesia na vesiak na Kraj dveri a vzdymi zavadzaju ked otvaram, este kopec ineho. Kazdy den to po nom prekladam a Co svet sa nezruti, ak by to tam nebolo mozno by mi to uz aj chybalo. Vsetci mame svoje chyby a niekedy su to bizarne malickosti, ktore toho druheho vytacaju do nepricetnosti. Tak bud sa naucis zit s tym Co Ti vadi alebokaslite na to
@robot123 Ty čo chceš vlastne počuť? Prečo si tu napísal?? Hm? 🙂
tak baby toto strávenie sobotného večera na tejto diskusii bolo asi potrebné na to, aby sme si uvedomili,že aj keď máme občas nervy na tých našich chlapov (teda aspoň ja 🙂 ) stále môžme byť radi,že sú takí akí sú...
@robot123 pri niekom ako ty by som aj ja bola v depresii, znechutená, bez nálady a tak... myslím, že tvoja partnerka potrebuje Chlapa, vieš, takého naozajstného, nie len niekoho, kto vie cikať postojačky... vieš, ja by som 10kg nákup nevliekla ani ako úplne zdravá, a normálneho chlapa by ani nenapadlo nechať to na ženu... gentleman rozhodne nie si (ak vôbec vieš, čo to znamená)... nechce sa jej na diskotéky a ohŕňa nos nad vínom? tak ju pozvi do divadla, na balet, na večeru... použitá vložka nie je síce žiadna chuťovka, ale to nie sú ani tvoje oprdené slipy a spotené ponožky predsa ona s nimi prichádza dokonca do fyzického kontaktu, ty si chudáčik VIDEL použitú vložku... amen tma, trochu krvi, je tam toho... nechce ti robiť orál? no možno keby si k nej bol empatickejší, tak by ti aj vyšla v ústrety... vyberá cibuľu z jedla? no keby si bol čo k čomu, tak navaríš niečo, v čom tá cibuľa ani nebude, len aby ju nemusela vyberať !! a vieš, prečo ju tak trápi, že zarába menej? lebo ona je ťahúňom domácnosti, na teba sa nemôže ani len v tomto spoľahnúť, nemôže si dovoliť klesnúť s príjmom, lebo riešila tvoje finančné sračky a teraz, keď je čas jej to oplatiť rovnakou mincou, tak ty riešiš použitú vložku a cibuľu v jedle... sa čudujem, že ťa ešte nezadusila vankúšom v spánku alebo aspoň nekopla do toho tvojho rozmaznaného sebestredného zadku...
@karolinka21 lebo neviem, čo mám urobiť aby taká nebola, aby zasa bola ako predtým...možno by jej pomohol psycholog, neviem
@robot123 Ona ma urcite svoje "zenske muchy", ktore mame asi vsetky sem tam a verim, ze mozu liezt chlapom na nervy. Netvrdim, ze ona je uplne bez viny. Ale prepac, egoista roka naozaj sedi. Poznas to prislovie, ze triesku v cudzom oku vidis a brvno vo vlastnom nie? Ty si skutocne uplne mimo. Zastav sa na chvilu a porozmyslaj aj nad svojim spravanim. Prosiiiiim.
@robot123 - tebe by pomohol psycholog! Najdi si pracu, ktora vas uzivi, vypadnite od vasich a uvidis, ze sa zasa zacne usmievat. Popisaneho v tejto diskusii bolo az az, ja si neviem predstavit zit u rodicov, spat v obyvacke, nemoct si ani pokecat, tahat vsetko financne a fyzicky a este sa k tomu usmievat 😝 😝 Precitaj si tuto diskusiu este par krat a uvedomis si, ze si s tym nazorom, ze na vine je ONA celkom sam.
@robot123 Musíš jej dať dôvod na to, aby bola šťastná. Je to jednoduché.
Najprv ju musíš vypočuť. Bez toho to nepôjde. Aspoň sa tvár, že ťa to zaujíma. Len POČÚVAJ. Ak ti položí nejakú otázku, tak až potom odpovedz. Nakoniec ju objím a povedz jej, že to bude dobre, a že ju ľúbiš.
Po druhé: pochop, že ju to naozaj bolí a že nemôže nosiť ťažké veci.
Snaž sa dať jej dôvod na úsmev, na radosť.
Je to jednoduché.
Držím palce.

@robot123 Ja teda viem o čom teraz napíšem... myslím, že ju v hlbke štve to, že musí davat ešte tebe peniaze... taký neschopák si vlastne... ked máš výdavky, tak si na seba zarob... lebo toto je strašný prúser vo vzťahu, normálnom... kolegyna ta chce, neboj, prejde ju to, keď si trtúšik na seba nebude vedieť zarobit a furt si bude mysliet, že chyba je v nej...