icon

Som blázon, alebo si neviem vážiť čo mám?

zaneta283
27. mar 2016

Ahojte,chcela by som sa u trošku,vyrozpravať,s manželom už žijeme spolu 17rokov,mali sme aj krasne chvile aj menej pekne,ako v každom vztahu.Neviem čo je somnou v poslednom čase,mam nové zamestnanie,tam sa mi zapáčil jeden kolega.
On ani nevem čím ani ako ma začal priťahovať,manžel nepije,nefajčí,ma robotu a ja čo?Myslím na niekoho iného,ked spíme v našej spálni.
Ja som mu aj napísala,do očí som sa mu to bála povedať,neviem prečo a hlavne načo som mu to dala najavo,som zufalá,aj on je ženatý mame obidvaja deti,a mne sa chveje hlas ked sa s ním rozprávam.Povedal že nikdy neklamal manželke,ale začal sa aj on ku ,mne viacej tuliť,šepka mi do ucha také veci,že horím.
Doma máme všetko,chvála bohu dravého syna,sex je ok...už to nieje také ako predtým,ale ešte to funguje,tak prečo?????????
Prečo som taká blbá?Prečo si nevážim čo mám doma,a hlavne prečo som mu to musela napísat čo cítim?
Neviem o bude somnou,ešte mi potom povedal že odchádza z roboty,to ma zlomilo,,plakala som doma ako puberťáčka,ja by som chcela s nim vymeniť a tel.čislo,viem je to risk ale čo potom bude ked odíde?Podla mna ja mu tak nebudem chýbat ako on mne ale neviem čo je somnou,,,prosím trošku ma nakopnite do zadku,alebo mi napíšte čo mám robiť ,,,,Ahojte ☹ ☹ ☹

Strana
z2
0silvia0
27. mar 2016

@zaneta283 ak máš posledné zvyšky zdravého rozumu, tak ako tu už bolo napísané: rozchodiť! Zabudnúť, zamknúť myšlienky na neho niekde hlboko v mysli a fungovať s manželom. Ako načo by ti bolo skomplikované manželstvo kvôli pár vyplaveným hormónom?

maminuska
27. mar 2016

@hankm možno ti to chlap zagarantuje, vekom sa chute menia. 🙂 .

@zaneta283 niekedy si si uvedomila čo by si tým spravila svojmu synovi ... si v pokojnom relatívne dobrom manželstve, sex funguje, manžel je vcelku fajn ..nuž po 9 rokoch ani ja nehíkam od vzrušenia keď vidím manžela, ale toľkokrát ma presvedčil že stojí za to byť s ním a priznávam niekoľkokrát ma priviedol do stavu totálnej zúrivosti ale neexistuje žiadny iný muž pre ktorého by som odišla z dobrého manželstva alebo ho inak ohrozila, deti vytrhla z pokojného a kľudného prostredia .

stardust
27. mar 2016

@hankm nebude to tym, ze si teply a este o tom nevies 😕 ?

mircalla
28. mar 2016

@lubkavargova1 hahah dobre

mircalla
28. mar 2016

@zaneta283 Pisat zenatemu muzovi, ze si z neho hotova (sama vydata)...? No podla mna si o tebe asi nemysli nic dobre, bez ohladu na to, ci sa chytil alebo nie.
Jedine to hned stopnut

januska20
28. mar 2016

@zaneta283 pekne sa dnes oblej studenou vodou, prefackaj a preber sa z tej zamilovanosti !!!!
a zabudni na nejakého smiešneho kolegu,s ktorým si v živote nič nedosiahla..
len sa zničíš ty a zničíš aj celú svoju rodinu..
alebo to skús, vstúp do toho a pohybuj sa po veľmi tenkom ľade a neboj, praskne pod tebou...
a ak si ešte nevidela psychicky sa zrútiť silného muža,tak to urob..

bonaqa2013
28. mar 2016

Ak bude ten kolega blb a porozpráva ostatným ako sa pri ňom správaš máš problém na svete.... A budeš rada ak sa to nedozvie aj tvoj mm. Potom dáš výpoveď aj ty... Radšej...

mircalla
28. mar 2016

@bonaqa2013 Ano, kolega sa mozno sa tom dobre bavi a ak sa prekecne, tak sa budu aj ostatni.

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
minnie55
28. mar 2016

@zaneta283 ja ťa v podstate chápem....váš vzťah trvá už relatívne dlho, dostal sa do takých stereotypných koľají a zrazu si pocítila niečo nové, vzrušujúce, opäť ti lietajú motýle v bruchu....
ALE - spomeň si, keď si začínala chodiť so svojim manželom, bolo to asi tiež také, však ?
Ja sa tiež neiekdy pristihnem pri tom, aké by to bolo, keby sa o mňa začal zaujímať nejaký muž (hlavne ma to chytá pri romantických filmoch, teraz dávajú Vtáky v tŕní...🙂)). Ale obávam sa, že po čase by to bolo rovnaké a možno aj oveľa, oveľa horšie, pretože by sa určite ozvalo moje svedomie. Za žiadnych okolností by som nedopustila, aby sa mojim pričinením rozpadli 2 rodiny a množstvo ľudí by bolo nešťastných. Som presvedčená o tom, že na cudzom nešťastí sa nedá stavať vlastné šťastie.
Váž si, čo máš a radšej si pozri romantický film, ako by si sa mala obšmietať v práci o ženatého kolegu. Pospomínaj, prečo si sa vydala za svojho muža a mysli na všetky krásne chvíle, ktoré ste spolu prežili a na momenty, keď ti bol veľkou oporou a vravela si si "Vďaka Bohu, že ho mám."

maxiva
28. mar 2016

ver,ze pre teba je to najlepsie,ze odchadza z prace.a modli sa,aby sa nestihol pochvalit kolegom,ze si ho balila 😢

zaneta283
autor
28. mar 2016

Som rada ze som to dala zo seba von,asi mi to chybalo to niekomu vyrozpravat,dakujem ze ste mi otvorili oci,hambim sa ze som mu napisala,uz to nevratim spat ale dufam,ze aa z toho dostanem cim skor Dakujem

gabyvt
28. mar 2016

@zaneta283 tak, tak si blázon a nie hocijaký, prajem skoré prekonanie puberty.

mima4
28. mar 2016

@zaneta283 je super, ze si si to uvedomila 🙂
kazdy moze spravit chybu, aj ty, aj ja... dolezite je vstat a napravit to co sa da....

alexska
28. mar 2016

@lubkavargova1 uplne vystihol podstatu prispevku haha -tvoj prispevok..ale tak nechajme nech ju chvilku "postekli" "arana" nech si urobi zakladatelka dobre a garantujem ze po vybornom sexe a max do roka zisti ze ma vedla seba obycajneho chlapa so vsetkymi klasickymi obycajnymi chybami... 🙂 a ziaden Adonis sa konat nebude 😀 😀 a potom si uvedomi co mala doma a co stratila,a ja byt jej manzelom kopnem ju potom do zadku a poslem kade lahsie-opotrebovane zbozi nebereme 😀 😀 😀

slnecnica174
29. mar 2016

@zaneta283 No co chytila ta druha puberta. Trosku si si zasnivala, je cas vratit sa do reality k manzelovi 🙂

duplessis
29. mar 2016

@zaneta283 ahoj, no tak mne sa to stalo po 10 rokoch, nikdy mi žiaden muž nepripadal zaujímavejší ako ten môj, až zrazu jeden čo k nám chodieva do práce.... také čudné erotické vlnenie som cítila keď sa ku mne priblížil alebo čo...., no ale on zrejme cítil to isté, lebo ma aj otvorene pozval na rande. Ja som povedala- nie, aj keď najradšej by som povedala áno!
Odvtedy ma už na rande našťastie nepozýval, aj keď vždy keď som ho videla, strašne mi začalo búchať srdce, to jednoducho rozumnými úvahami človek neovplyvní.
No a vo výsledku- toto všetko sa začalo asi pred pol rokom a on chodieva k nám do práce čoraz menej, takže ma toto poblúznenie vlastne dosť medzičasom prešlo. Je to naozaj tak, že zíde z očí, zíde z mysle. No a tento mesiac ja definitívne odchádzam z tej práce, takže je jasné, že už ho neuvidím a je mi to ukradnuté.
Uvedomila som si, že veď ho vlastne ani nepoznám a on by sa aj tak chcel so mnou len vyspať ,keďže už ďalší nátlak na stretnutie nerobil, ako osobnosť som ho nezaujímala absolútne.
To môj muž sa o mňa snažil veľmi dlho, záležalo mu na mne úprimne a je ku mne veľmi dobrý po každej stránke aj doteraz. Vôbec si nezaslúži, ani len myšlienku na iného.
Ale zasa myslím si, že je normálne, že aj zadaní chlapi sa radi pozrú po peknej babe, ale hneď na ňu asi aj zabudnú. Neviem, či oni majú také tie buchoty srdca, chvenie hlasu, možno ani nie.
No ale tvoj prípad je iný v tom, že ty si začala nadbiehať jemu, no ver mi, že on sa s tebou rád vyspí keď sa tak ponúkaš, ale hneď na teba aj zabudne. Pravdepodobne ťa už aj má zaradenú v kolónke "štetka". To ti stojí za to sa takto ponižovať? Buď rada, že sa to končí jeho odchodom z práce a už sa viac pred ním nestrápňuj pýtaním si jeho čísla, preboha. Fakt ľúbiš svojho manžela, že toto dokážeš robiť?

Kašli na to a uvidíš, že časom ťa to prejde.

duplessis
29. mar 2016

@zaneta283 Ešte ma napadlo, ak rada čítaš odporúčam ti jednu dnešnú modernú "kabelkovú" knižku: Adriana Macháčová- V slepej uličke.
Tam hlavná hrdinka také myšlienky ako máš ty aj uskutočnila, a možno by ťa trocha prebralo, keby si si prečítala ako to dopadlo....

zanet63
29. mar 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@zaneta283 aj si zaobstaras tu knizku??

hankm
1. apr 2016

@maminuska myslis? ale ak uz, tak jedine zenaty :D
@stardust skusis mi zmerat teplotu? ;)

stardust
1. apr 2016
mamulienkapd
2. apr 2016

@zaneta283 ak máš doma muža čo nepije nebije tá nekrici po tebe, je s tebou tak čo sa ti to porobilo moja, zabudni na to a buď šťastná za to čo máš doma ,hento by bolo chvíľkové a čo keby sa to dozvedel tvoj muž a odisiel od teba? Chceš byť sama

hankm
15. apr 2016

@stardust to akoze mam chapat, ze som gay? :D:D :D prosim vysvetli mi to este, som strasne nechapavy :D

stardust
15. apr 2016

@hankm je to jedna z moznosti, ked ta uz roky nepritahuje ziadna zena 😝

Strana
z2