Som doma 7 rokov, zistila som manželovu neveru a začínam piť alkohol
Píšem anonymne. Alkohol a materská. Som na materskej už 7 rokov. Mám 2 zdravé krásne deti. 10 rocny vzťah. Žiaľ som si prešla aj neverou zo strany manžela. Som 2 roky naterskej zo synom. A každý druhý tretí deň mám potrebu piť. Neopijam sa. Dám si pohár vina , plechovku piva. Ale ajtak mám pocit že to je problém. Vycitam si že som zlá mama. Som zlá mama ?
Ahoj, neveru musite riesit spolu, pripadne s manzelskym poradcom. Hlavne, keď to nevies prehryznut. Je to vazna vec, to sa nenechava tak, vyhnit. Potom by to smerovalo rovno k rozvodu.
@katjas8 písala som hore. Rok aj niečo sme vhodili do poradne. Prešli už 4 roky od vtedy. Mame druhé dieťa, veci vo vzťahu sú vyriešené.
Ja som reagovala na tvoj príspevok... 7 rokov doma a manželova nevera... Tak keď je všetko ok, nechápem tvoj príspevok... Dať si sem tam pohár vína alebo piva nie je hneď alkoholizmus... Ak si myslíš, že máš nejaký problém, skús to naozaj s tým športom a uvar si bylinkový čaj 🙂
Už je to ok??

@gabika0825 prečo si myslíš že som chudera keď som ostala z manželom ? A niesom s ním ani pre deti ani pre peniaze.