icon

Som ja tá divná?

domca1408
30. sep 2022

Ahojte, chcem počuť váš názor na jednu vec. skúsim skrátene, kamoška ktorá je vo vzťahu (8 rokov), dotyčný jej povedal že si ju nikdy nevezme, nikdy deti (on už má a je aj rozvedený) ale o tom nechcem ja len aby ste vedeli aké sú tam pomery. no a teraz k veci ona sa o neho stará ako vo vatičke, navarí , operie, ožehlí ,umyje , nakúpi, financuje chladničku aj hygienu v domácnosti (nie nežiju spolu iba 4 dni v týždni ked je tu a nejde za deťmi). príklad - on príde sadne si za stôl ona pred neho postaví jedlo , on namrví, bordel pod ním že 4 sliepky by sa najedli, naje sa odíde od stola všetko tam nechá. a toto robí pri všetkom, s prepáčením tzv. "kde sa vysere tam to nechá"....ako ja by som s ním nevydržala ani deň. vojde v špinavých botách ked ma ona umyte, vyzleče sa kdekoľvek a ona len chodí a zberá...pointa pýtala som sa jej, či ako fakt takto mieni žiť a teda čo ho aspoň trochu sa nesnaží prevychovať...a ona mi na to povedala dosť protivne, že pokiaľ ja čakám na chlapa ktorý navarí a uprace si po sebe tak budem naveky sama............🙈

Strana
z2
zuzka102
30. sep 2022

Och boze, to je vôl, a ona je este vacsi vôl, ze takto necha so sebou zametat. 👏 Nie, ty nie si divna.. Normalny chlap rozhodne nenechava za sebou takyto bordel, vsak to sa ucia uz deti v skolke, a este normalnejsi chlap vie (a chce sam od seba) bez problemov aj navarit aj upratat a aj vsetko ostatne v domacnosti a okolo deti porobit.

ckocka
30. sep 2022

Ty nechceš počuť žiadny názor, chceš počuť že ty si skvelá a kamarátka chudera.

ivkarel
30. sep 2022

No... Asi som rada, ze nie som tvoja kamoska 😅 začni sa viac starať o svoj život, prospeje ti to.

danica2711
30. sep 2022

objektívne povedané je tvoja kamarátka hlúpa, ale teba ani nás do jej vzťahu nič nie je

matullienka
30. sep 2022

@domca1408 tak keď ti vyplakava tak taka šťastná pri ňom nebude. Keď sa ti bude sťažovať nabudúce tak to normálne otoč proti nej, ze ved minule ti povedala, ze si divná keď očakávaš od chlapa iné správanie.
Ja nechápem tento typ žien radšej budem niekomu robiť služku a rohozku len aby som nebola sama. Hlavne ne h ma ostatní ešte polutuju

milkadk
30. sep 2022

@domca1408 vôbec nie si divná a je super, že máš nejakú predstavu, akého muža chceš po svojom boku, ktorej sa držíš a tým pádom by sa Ti to čo kamoške stať nemalo.
Lebo o takého muža by si ani nezakopla (ani ja).
Ja som si tiež vždy priala mať muža, ktorý rád navarí pretože mňa táto činnosť absolútne nenapĺňa (raz za čas áno ale nie stále)
A našla som. Varí výborne a dokonca veľmi rád. Aj po sebe uprace ale rada mu s tým pomôžem pretože sa dopĺňame v tom, že teda on rád varí-ja nie, on neznáša umývať riad a mne ho umyť nevadí 😁
Takže radšej si počkaj ako byť potom nasilu v nerovnocennom vzťahu kde budeš niekoho slúžkou.
Držím Ti palce ❤️

milkadk
30. sep 2022

@domca1408 a tí čo píšu, že sa máš starať o seba 🙈

Mám tiež najlepšiu kamošku už dlhé roky a vždy mi záležalo na jej sťastí a keď mala nevhodného partnera bola som aj ja našťastná.
Ale je pravda, že dohovaranim ničomu nepomôžeš skôr sa jedna z druhou vzdialite.
Stačí ked tu budeš pre ňu, vypočuješ ju povieš jej svoj názor ale na ostatné musí ona prísť sama.
Viem o čom hovorím s mojou kamošlou sme obe mali predtým nezdravé vzťahy ale čuduj sa svete teraz sme obe šťastné s dobrými mužmi 🥰
Skús ju aj jej vzťah akceptovať, možno je ona teraz takto šťastná 🙂

deti95060810
30. sep 2022

tvoja kámoška je alebo veľmi zúfala alebo veľmi zaľúbená...

canany
30. sep 2022

Tak ked ti vyplakava a nemieni s tym nic robit, ani ked jej poradis, nech to ukonci a vazi si samu seba, utala by som na chvilku nase stetavanie. Mna takto kamoska vzdy tahala ku dnu s jej starostami, prestala som sa s nou stykat, lebo aj ked som jej pomahala najst riesenia, bolo to ako hrach na stenu hadzat a ja som bola z toho uplne kaput a ona vzdy nejaku vyhovorku, preco sa to neda.

mimikarol
30. sep 2022

Možno tak zúfalo chce mať dakeho chlapa že jej je jedno aký je, hlavná vec že je 🤷

sidicek
30. sep 2022

@domca1408 nie si divná a hlavne neustupuj zo svojich nárokov, kamosku nechaj tak, rozum nenalejes.

sense
30. sep 2022

Jej to zrejme vyhovuje a možno nevyhovuje ale nechce byť sama.
A ty si nájdi takého ako ti vyhovuje, možno nájdeš takého co spĺňa tvoje nároky alebo nie

hope87
30. sep 2022

Ja neviem, co tu niektore pisete, ze sa nema starat do kamosky, ze jej to neprinalezi atd. Ved jej nedrzi noz pod krkom a nenuti ju rozist sa s chlapom. Od coho su naozaj dobre kamaratky? Nie len na pritakavanie a byt ticho a suchat nohami a pozerat sa na jej nestastie. Je jasne, ze ak jej na kamoske zalezi, tak bude "riesit" jej vztah, ked sa jej kamoska pod chvilou stazuje. Uz len tym ju do toho vtahuje. Ved tak raz som kamoska na vecne stazovanie sa ale ked sa uprimne staram a pytam sa, tak to mi uz neprinalezi? Ano, najlepsou obranou je utok...ale kamoska velmi dobre vie, ze mas pravdu, inak by sa ti vecne nestazovala. Ona to musi chciet ukoncit. Inak mozes jej odkazat, ze veru taki chlapi, ktori si po sebe upracu, umyju riad, navaria a dokonca si aj sami naberu to jedlo, naozaj existuju 😉

kukuk29
30. sep 2022

@domca1408 no bud rada ze sa taky poklad neusiel tebe 🤭🥳 nech ho aj ofukuje a dycha za neho.Nech si mysli ze ake
stastie sa nu usmialo a neni sama ,💪

zuzubb007
30. sep 2022

Otroka robit muzovi nikdo nemusi, kamosku to len jednoducho bavi takto fungovat, keby nechcela nerobi to, ale zase ocakavat od chlapa ranajky do postele su nerealne aspon u 99 % mozno to tym myslela, ze vela ocakavas od vztahu alebo si spravanim princezna neviem tazko to hodnotit, ked ta clovek nepozna

vroni
30. sep 2022

Asi by som zvazila kamarátstvo s takou ženou. Mne sa nadšene martyrky hnusia tuším ešte viac ako hovada s prebujnelym egom. Ale kamoške by som úprimne povedala, že je mám veľmi rada, ale nie som schopná sa dívať, ako si podľa mňa ničí život s človekom, o ktorého by normalna ženská ani bicykel neoprela a rada jej podám pomocnú ruku, keď ju bude potrebovať, ale žiaľ, jej partnera, akceptovať nedokazem.

kukuk29
30. sep 2022

@domca1408 nabuduce ked sa ti bude stazovat tak jej povedz ze kedze nechce byt sama ako ty tak nech si to uziva 🙂 a nevyplakava...

lujza123
30. sep 2022

@domca1408 ja nám na tento typ žien ako je tvoja kamarátka doslova alergiu. Presne ako píše @vroni martyrky ktoré každému rozprávajú o svojom utrpení ale doma sa idú potrhat od posluhovania chlapovi.

Celkovo mi hrozne vadí keď sa niekto takto dlhodobo sťažuje na svojho partnera/partnerku. Čo je to za charakter keď ohovára človeka ktorého má milovať? Tak buďto sa snažím veci zmeniť, alebo sa s tým zmierit alebo sa teda rozísť. Nie roky a roky sa len sťažovať na to isté

nurielka
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
30. sep 2022

@domca1408
Je to uplne OK. Ak kamaratke vyhovuje pozicia sluzky, nech v tej pozicii je. Netreba druhych riesit

karolinakr
30. sep 2022

No, ale vy co tu pisete, tiez nebudete kamaratky z neba.Ak niekto s niekym zle naraba a mame ho radi, tak sa mu nesnazite pomôcť? aspon upozornenim? to, ze ona zacne utočit, je druha vec....a taketo typy žien to maju z domu...mama služka submisívna, dcera kopiruje vzor...cesta k uzdraveniu ide cez jednoduchu otazku...len za to, že som žena, zaslúžim si menej ako chlap? yes or no? velmi jednoduche
kamoška asi nema na viac..

karolinakr
30. sep 2022

Ja som raz oslovila aj jedneho dôchodcu, chodi zmaĺovaný ako vajce ...sice mi vynadal, ale potom nech sa nesťažuje, že ludia neriešia domáce násilie

mamusa123456789
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
30. sep 2022

@domca1408
zrejme ju vystihuje piesen od Elanu - Neviem byt sam. Bohuzial mnoho ludi bude radsej s prartnerom, s ktorym nie su uplne spokojni ako by mali byt sami. Zvysok, skoda reci. To by bol prispevok predlhy. A je uplne normalne, ze su aj ini muzi - ktori si po sebe upracu, dokonca aj uvaria a trebars urobia iny bordel. 😂 Ale da sa najst v pohode aj taky poriadkumilovny.

lilly16
30. sep 2022

Tak radšej by som bola sama ako robiť takému chlapovi slúžku

akje
30. sep 2022

@domca1408 ahoj 🙂 nie si divna. Mozno ani ta kamoska v podstate nie. Zalezi od priorit kazdeho, ako je nastaveny, co ho bavi a nebavi tolerovat ;) ty by si mozno tolerovala svojmu muzovi nieco, co ona nie 🙂 kazdy je strojcom svojho vlastneho stastia a ak ju to naplna a teba nie, vsetko je ok. Kazda si najde takeho, aky jej vyhovuje. A btw, urcite si takeho najdes a sama neostanes ;) dnesni muzi su velmi sikovni. Ako aj my zeny ;)

olimuc
1. okt 2022

Nie si divna, ale možno je pre tvoju kamosku cennejší status “vo vzťahu” ako to, že je pre neho handra 🤷🏻‍♀️ Nerieš, keď jej vyhovuje, že kvôli chvostu musí chovať cele prasa nic s tým neurobis. Ten chlap sa od nej nepohne, kde by našiel takú blbu, čo mu bude robit 100% servis.

milos81
1. okt 2022

@domca1408 nezainteresovanemu sa to lahko povie, tiez som siel dlho proti sebe, mozes to nazvat laska, alebo vidina stastia 🙂 ci zaslepenost, na tom nezalezi, zistil som, ze i ked som uz 2 roky sam, je to lepsie, ako byt vo vztahu s niekym, komu som dobry len ked nieco potrebuje, ale to musi zistit sama, no a kto vie, mozno je stastna, mozno su obaja, mozno to maju podelene, ze na nej je domacnost, na nom vsetko ostatne, je to ich zivot, ak sa do toho zamiesas, budes zla ty i ked si chcela dobre...

Strana
z2