Som ja tá zlá?
Ahojte.
S priatelom sme spolu nieco vyse dvoch rokov, o dva mesiace mame mat svadbu.
Zo zaciatku vztahu som mala velmi ruzovucke okuliare. Bol to moj prvy vazny vztah a ja som donho bola zamilovana. Samozrejme aj on do mna. Po par mesiacoch mi ale zacalo vadit ze si zije dost samostatnym zivotom, s nicim sa mi nechcel zverovat, ked som prisla z prace ani bu ani mu, stale na ntb alebo na mobile, neprejavoval mi nijak city, ziadne lubim ta, ziadne objatie, nic (a to ozaj niesom romanticka). Zacali sme spolu byvat po par mesiacoch a ja som si vsimla ze je dost neusporiadany. Nesprchoval sa casto, skoro stale mu smrdelo z ust, odmietal mi pomahat s upratovanim a chodom domacnosti, vsetko okrem jeho polky najmu som platila ja. Postupne sme spolu aj prestali spavat. Uz to bolo len tak raz za mesiac-dva. Po roku a nieco som si povedala dost. Nebudem zo seba vecne robit otroka. Zrazu som sa onho prestala zaujimat ja, prestala som upratovat, varit, prat. Pred par mesiacmi som sla na chatu a tam som ho aj podviedla. Povedala som mu to a jemu akokeby docvaklo. Zacal sa o mna starat, prejavovat mi pozornost, pomahat mi. Lenze to trvalo tak 2 tyzdne. Chcem tym povedat, ze takto sme ako v zacarovanom kruhu, ja som z toho uz vycerpana, stale si nieco vycitame, on si mysli ze ja rano ako vstanem tak hned si planujem o com a kedy sa budeme hadat a ze furt iba od neho chcem aby upratoval a ze si z neho robim otroka… nie je to zly muz, viem ze ma naozaj lubi, nepije, nebije ma, ked mame lepsi tyzden tak sa vieme aj zasmiat, ale inak mi tento vztah asi nic nedava. Prave sme sa prestahovali do noveho najmu, mame dve macky ktore su nam ako deti, poznam celu jeho rodinu, mame sa brat, neviem si predstavit ze by sme sa rozisli. Ja ale nechcem dospelemu muzovi robit mamu a bat sa ho aj opytat ci by neumyl riad bez toho aby sa na mna neurazil. Dva krat som vo vztahu potratila, videla som ze ho to mrzi len skrz to ze to mrzi mna… ja uz mam z tohto vztahu vylozene depresiu. Vcera som mu vycitala, ze preco isiel von s kamaratmi, ked sme sa cely tyzden nevideli (mal poobedne) a preco radsej so mnou netravil cas. On sa urazil na to a odisiel do spalne. Alebo, velmi som sa nanho tesila kedy sa vrati z poobednej a uz vo dverach som ho zdravila 3x veselym ahoj kym mi odpovedal… on mi na to iba cau a ked som sa ho spytala co sa deje, tak ze ho vraj naschval svojim ahoj provokujem. Prosim Vas, napiste mi co si o tom myslite, ja uz som z toho na maslu.
Dakujem
Ze nemate ziadne problemy? Tam je problem na problem... Par rokov po svadbe a mozno skor, bude z vas psychicka troska. Po tom, co ste ho podviedli, sa jeho vztah k vam nezmenil k lepsiemu. Z toho, co pisete, asi skor len k horsiemu... Radsej ist z kratsej cesty, co si mysli rodina, vas nemusi zsujimat, oni s nim neziju/nebudu zit.
Ten váš vzťah nie je vzťah dospelých a zrelých ľudí.
Ani z tvojej,ani z jeho strany.

Nehnevaj sa, minies zbytocne peniaze na svadbu a na rozvod. Toto nevydrzi dlho. Led budes vydata bude to este horsie. Uz teraz ho nemas rada, uz teraz Ti ten clovek vadi a bud Bohu vdacna, ze nemas a nim deti. Zbal handry a bez kade lahsie... Zivot vie byt aj paraaadny aj krasny ajskvely... Plny moznosti... Plny radosti a nie tohto co tu citam. Normaln3 sa cudujem, ze ty nejaku svadbu aj mas len vmyslienke...dobre ti radim utekaj co najdalej. Lebo to je len tvoja predstava, ze ho milujes. Vobec to tak nie je.