Som len ja taká?
Ahojte pýtam sa sama seba či len ja som taká že môjmu mužovi by som dopriala tak týždeň MATERSKEJ ,,DOVOLENKY" .... lebo chudáčik chodí tak unavený z práce (kde celý deň sedi a šoféruje) .... + To online ucenie s druhým dieťaťom a potom 1000 domácich úloh ....a navariť upratať (veď to poznáte) a jemu padne o 15 príde ZNICENY domov ...otvorí pivo napustiť vaňu a musiiiiiiii si oddýchnuť ..... Vsak chudáčik ráno skoro vstáva a preto padá do postele o 20:00 lebo sa mu KOLENA podlamuju od únavy .... A jaaaaaaa čakám kým prvé dieťa zaspí (prekonávame strach z tmy ) niekedy to trvá aj do 0:00 kým zaspí ....a potom konečne zazmurim oči kým sa bábätko zobudí aby sa napapalo 3krat za noc ......MILUJEM ICH ALE vážne by som chcela vidieť muža ako by zvládol MATERSKU ,,DOVOLENKU"
@nika23t paradnacky napisane uplne suhlasim...❤️ Clovek chce vzdy to co nema...ale presne ten cas hrozne leti a deti vyrastu ani sa nenazdame, mali by sme si to s nimi viac uzivat a neriesit domace prace, ktore su a musia sa spravit....oni boli, su a aj budu...pockaju...deti nie...sama som matka, je to narocne a tiez si velakrat poviem, ze ake by to bolo menit s niekym inym...ale zas ma postavi na nohy ten pohlad na dieta, ze tieto momenty, potreby tu nebudu vecne a chcem si to uzivat naplno...skus si najst cas aj pre seba, tie deturence nechas manzelovi aspon hodka, dve co sa dobijes...ved ako pises, on ma pracu zivi Vas, chodi domov unaveny a ty mas tiez pracu...mas domacnost s detmi...ci to nie je praca ako si tu citam od podaktorych prispevkov? To je automatika aby zena zvladala vsetko. lebo, preco? Sa to od nej ocakava? Nie nie...povinnosti maju ist rovnakym metrom..muz sa dobije po prichode z prace, tak rovnake pravo ma aj zena....nevidim nic zle, ze na autorku dolahlo vycerpanie a potrebovala len vyrozpravat a iny uhol pohladu...takze mila autorka za mna je to uplne v pohode, ze sa citis vyflusnuta aj u mna to tak je, az na manzela ten mi doma pomoze sam od seba, takze je uplne v poriadku ked si na to sama a citis sa unaveno...ano su mamky aj supermanky, co to daju same...neviem mozno preto lebo chcu, musia...ale podla mna nie je vobec dobre ist na same dno len preto lebo sa to od zeny vyzaduje...treba sa pozastavit a povedat si ahaaa ...ved to dieta som si neurobila len ja...takze skus doma vysvetlit, ze nie je sam co to ma tazke...uvidis dvom to pojde lahsie 😉
@alvaluka obaja si uvedomujeme, že je lepšie, keď ja obliekam. Dieťa by malo mať o 1 vrstvu viac ako dospelý. Lenže u nás to tak neplatí, keďže manžel sa vyberie aj sneh odhŕňať v kraťasoch, mikinke a tenkých botaskach.🙈 Takže k tomuto juniorovi 1 vrstva navyše nestačí 🙂

Keď to je taký problém, tak mu to daj vyskúšať, vymeňte sa, ono to ja si neviem predstaviť takto fungovať. Zo začiatku síce aj môj drahý mal také pokusy, že ja budem doma a on bude len do práce chodiť, ale chodíme obaja. A obaja sa staráme aj o domácnosť a toto je to, čo mi vyhovuje.