Som milenka ženatého chlapa
Baby,teraz sa k vam staviam rovno do stredu. Prepáčte mi to... Cítim sa vínna.
Som slobodná,ale jemu sa na prsteniku ligoce obrucka...
Najskôr to bolo len take nevinne písanie,ale potom sme sa stretli... Nebudem písať kde a prečo,proste stretli...
Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene...
@aknad 😂😂😂
@kristie4464 môžem sa ťa opýtať koľko máš rokov?
@0silvia0 mam rada sex so ženatým...
@stevkagallova 30
Už podľa odpovedí vidno že slečna sa zabáva.... Treba nahlásiť adminovi....
@bonaqa2013 nie ja len reagujem na primitívne komenty znudenych mamiek
@kristie4464 sama si sa postavila do stredu medzi znudené mamky 😉 a svojimi duhaplnými komentami zabíjaš svoj čas, ktorý by si mohla tráviť s neznudenými tridsiatničkami 🙂 alebo sexi ženáčmi 🙂
@kristie4464 takže 30? no tak to Ti držím palce keď si len milenka. nič v zlom ale najmladšia už nie si keď vravíš pravdu a čo bude o mesiac o rok? on sa s tebou trošku pozabáva a pošle ťa kade ľahšie, vráti sa k rodine, k zázemiu. A tebe ostane čo? Prázdna posteľ a nič iné. Nestrkaj do osieho hniezda a radšej si nájdi niekoho s kým chceš ostať a s kým sa chceš usadiť a mať rodinu. Ale hlavne dúfaj, že tebe sa do života nezapletie nejaká "slečna" a kým sa ty budeš doma starať o deti a domácnosť, tak tvoja polovička bude prášiť nejakú inú. Držím Ti palce aby si bola šťastná a hlavne aby ťa nezožralo svedomie
@kristie4464 no tak to uprimnu sustrast 😉 chlap ta vyuziva a ty si este namyslas ze si pre neho vynimocna 😅 nemysli si ze si jedina s ktorou svojej zene zahol, a ani posledna 😅 ruku na srdce, keby sa zo zenou rozviedol a zobral by si ta, verila by si mu ze teba nepodvedie??????
...coura, coura je to...auto ma z tuzexu, penez jako slupek.... 😀 😀 🙂
Ach baby... Viete vy co je poriadny sex? Ale taky ze nie ze pozeráte na plafon ze treba vymaľovať? Ale taky so všetkým... Taky,ze sa trasiete vášňou? Taky ze aj ten ženatý Vam povie,ze so ženou to stojí za veľké hovno? Ruku na srdce... Okrem toho ze teraz ste mohli vymýšľať nove polohy kazete.. Chápete to?? Tak sup nech si nenájde nejakú,ktora mu to spravi lepšie ako vy...
@kristie4464 😀 😀 a ty si pekna upravena cica ? moja milenka ,co ju opichava zenaty muz - nehodi na Modreho Kona diskusiu a navyse sa nepriznava 😀 ty budes riadne vymleta 😀 😀 😀 ten ujo ma koľko rokov? 135 😀 😀 😀
@kristie4464 nie, nevieme, ale my vieme počas "toho" okrem nevymaľovaného plafónu pokukať, kde treba prach utrieť a dokonca niektoré sú aj také majsterky, že aj riadok na svetri počas "toho" uštrikujú, vieš? 😎
@0silvia0 😀 😀 dobréééééé
hlavné, že aj ty si užívaš 🙂)) na to že si potrebovala radu si sa uchýlila iba k rýpaniu, ak máš tak rada sex s ním ako píšeš tak kde je teraz, že máš čas rozoberať to čo vlasnte ani rozoberať nechceš, nemysli si, že zato, že ti tu baby píšu sú nejaké prudérne ťupky, ktoré nevedia čo je to sex, len ho majú s manželmi resp. priateľmi a nemusia čakať na príležitosť užiť si sex, lebo ho majú kedy chcú a nie kedy chce ten tvoj skvelý milenec s obrúčkou na prste, nie som moralista je mi jedno čo kto robí len neznášam keď niekto rýpe len tak z nudy lebo nemá čo robiť
@kristie4464 no moja tak si sa nám tu pochválila a teraz si utekaj hľadať ďalšieho ženáča lebo zjavne na iné nemáš, len to že na chvíľku uspokojíš nejakého chlapa. Ty tu nekáž nám vydatým ženám, že nevieme čo je vášeň a či vieme čo je poriadny sex. Ty vieš čo je to láska?
@kristie4464 😀 😀 😀 😀 tak toto ma fakt pobavilo 😀 😀 😀 som si uplne ista ze aj jeho zena sa trasie vasnou 😉 ked je chlap dobry milenec, je dobry uplne pri kazdej zene 😉 a tvoj milenec sa rasiol vasnou pri mnohych inych zenach pred tebou, a mozno aj popri tebe este nejaku stihne 😉 bavi ma ako sa davas do polohy najvacsej odbornicky na sex, co si profesionalka? 😅 tak teraz neviem on je klient, ci ten to ma u teba gratis????? 😅
@marcela1702 sa prechádza po námestí. Kde by bol asi? So ženou...
no veď mne je to jasné, že ženatý muž cez týždeň asi nebude u milenky v posteli o 23,00 hod. to by si tu nepísala, či? ale nikdy nevieš, možno aj je niekde inde
ale baby bavíme sa dobre či nie? aspoň si precvičíme strojopis 🙂)))))
@kristie4464 ahoj, tak previnilo sa vôbec nemusíš cítiť, .....teraz už určite nie, čo si ženatému chlapovi roztiahla nohy.....ja nikdy nepochopím, prečo sa musí jedna žena takto ponížiť 😨 , to ti naozaj nič iné neostáva, len si začať so ženatým chlapom? prepáč,ale to si teda naozaj dobre klesla pod úroveň 😒
@kristie4464 ty ale preňho to zas asi až taká dobrá j...čka nebola, keď je teraz radšej s tou nudnou manželkou ako v tebe 😀 😀 😀
@kristie4464 a len tak mimochodom ako casto sa to trasies vasnou pri nom? 😅 co si myslis ze asi tak teraz robi doma so zenou???? 😝
@syringa štopká ponožky 😀 😀 😀
baby dobre sa tu zabávam na tých vašich trefných poznámkach, myslíte si, že je ešte "milenka" tu?
@mimka11111 😀 😀 😀 😀 😀
@marcela1702 mozno isla kuknut na ten plafon ci nepotrebuje vymalovat….. 😀
@marcela1702 urcite si dava pohar vinna 😀
tak už asi išla spinkať, dobre sa zabavila, poučila nás o tom aké sme neschopné v posteli, super deň za nami, jajajajaj neviem či zaspím s týmto pocitom, že nevieme čo je to poriadny sex 🙂))))))))

@aknad no veru vínna a ešte k tomu postavená do stredu 😀 a má rada básničky, alebo báchorky?