Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?
Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu
@namornicka Nie tak celkom. Je pravdou že väčšinou síce hľadáme len milenku (to je jednoduché) ale často aj milenku ktorú ak sa to vyvíja pozitívne chceme pretransformovať na manželku. To druhé je ale oveľa ťažšie ako to prvé a len ak k tomu dochádza tak postupne objavujeme problémy čo to obnáša.
My muži ale zriedka uzavrieme prvotný vzťah ak nemáme nový. To by sme manželku museli nenávidieť ešte viac ako samotu a takých beštií zase až toľko nie je 😉. Takže naraz uzatvárame starý a tvoríme nový.
Celkom na záver jedno pozorovanie: Ak si muž nájde druhú partnerku buď je presne taká istá ako tá prvá a nastanú po čase tie isté problémy (napr je dominantná a znova nás strká pod papuču) alebo je pravý opak ako u mňa. Problémy ktoré boli s manželkou u nej absolútne neprichádzajú do úvahy - aká úľava - ale objavia sa iné, také čo by sa ani neprisnili pretože u tej predošlej ani za máčny máčik náznak nebol. No a teraz si vyberaj.
Muz Ta podvadzal, takze vieš a zazila si, ake to je....bolestive v prvom rade...a teraz to preziva ta druha....aj napriek tomu, ze vieš čo je to za pocit, ,,dopraješ" ho tej druhej...prečo? Prečo robíš iným to, čo nechceš aby robili oni Teba?? To ja nikdy nepochopím, a nikdy nebudem podporovat taketo veci.
A za druhe, podvadza svoju zenu s Tebou...Ty mysliš, ze Teba podvadzat nebude? Takyto chlapi to maju uz v povahe, ich nezmeníš, ako sa hovori podviedol raz podvedie znova...a Ty budeš zase tá podvedená...ale to bude asi ten ,,bumerang" ktorý sa Ti vráti zato, čo robíš teraz Ty.
Je to Tvoj zivot, Tvoje rozhodnutie a môj názor....to ze Ta muz bil, podvádzal to je smutne, a je dobre ze sa rozvadzas, pretoze to určite nemá zmysel, ale rozbíjat ešte aj druhú rodinu a pritom nevieš, čo vlastne ten Tvoj priateľ chce, to asi tiez nebude mat zmysel. Keby chcel, keby Ta tak veľmi miloval, keby mu to v manzelstve nefungovalo - uz dávno by odišiel.
A nato, ze ho musela zena prosit na kolenach o sex?? Prosím Ta, never rozprávkam uz si dost veľká, chcela nikdy netreba prosit. Asi mu je pre niečo doma dobre, ked sa mu nechce odíst.
Ale ako hovorim, je to Tvoj zivot a Ty musiš vediet, čo robit a nerobit.
@trollo777 bol tu jeden blog zeny, ktora bola nestastna z toho, ze ju nechal milenec. tiez sa spoznali v case, ked mali krizu obaja vo svojich manzelstvach. boli si vzajomne oporou, mali fajn sex, nikto na nich neprisiel, vsetko vyzeralo dobre.
potom ale mala pocit, ze to vlastne taha iba ona, ze on sa jej ozyva, len ked nieco potrebuje a len vtedy, ked potrebuje riesit on seba. a nakoniec jej dal vediet, ze s nou konci, lebo on si to uz u seba upratal (neviem uz, ci sa rozviedol alebo udobril so zenou), ale kazdopadne ona na konci ostala sama. a pripadala si oklamana a pouzita.
No moja, poviem ti to takto. Chlap co to hraje na dve-tri strany neni chlap. A moze mat aj velkeho c--a s prebacenim. Toto ni eje muz na ktoreho sa mozes spolahnut, co ti bude oporou. Ja som takeho vcera kopla do riti. Zahybal mi, tak som ho poslala za milenkou abo het do psej matere. Toto nie je o nas zenach, ale o muzoch ze nemaju gule. Na tvojom mieste serem nanho, zbytocne si komplikujes zivot.
@lubkavargova1 No zase rok to je nič, to je tak max počiatočná fáza spoznávania. To sa to rozchádza. Pokiaľ máš s niekým po pár desiatkach rokov spoločný majetok, deti, známych, spomienky, poistky, zvieratá a bohvie čo ešte iné tak to sa až tak ľahko do riti nekope. To neporovnávaj. Inak s tebou súcitím
preco by manzelka mala byt ta zla? nemala si si zacinat so zenatym...ked si nestastna vo vztahu, sa rozved... ale rodinu druhu nerozbijaj. na cudzom nestasti si svoje stastie nepostavis
@moon321 Technická poznámka. Prosiť ho mohla ale ak to povedal milenke tak jej nevyhovel (alebo si to celé vymyslel). Vieš si predstaviť chlapa čo hovorí milenke: "Žena ma na kolenách prosila tak som ju pretiahol, poďme teraz na to my dvaja aby som mohol porovnávať"
@oldman50plus sak to.normalny clovek,by davno isel prec.a ne este uvazoval co dalej
@oldman50plus s tym nesuhlasim. myslim, ze tam doslo k nejakemu takemu rozhovoru, ze autorka temy sa ho pytala, ci spi so zenou a on jej na to povedal, ze ano, ale musel som, uz ma na kolenach prosila..
@moon321 taketo vyjadrenia beriem za uplne nepodstatne. myslim totiz, ze su vymyslene alebo nejako modifikovane, minimalne inak tym muzom prezentovane. mam kamosku, ktora ma tiez zenateho, tiez jej tvrdi, ze to manzelstvo nefunguje. ono je to pravda, evidentne im to tam nefunguje. raz spolu zije potom zas nie. ale povedal jej, ze ked spolu zili, tak s nou musel spat, ale myslel na nu. a ked sa ho opytala, ako sa mu mohol postavit, ked s nou vlastne nechcel spat, tak jej povedal, ze uzil viagru. a ze ta jeho zena o tom dokonca vedela. to mi pride velmi nerealne.
pravda je taka, ze v trojuholniku sa neda cela vina davat iba milenke alebo iba manzelovi. manzel ma na vyber takisto, ma viacero moznosti a to vzdy. tiez dobrovolne strka vtaka aj do zeny aj do milenky. milenka ma na vyber takisto. bud respektovat milencov zavazok alebo si najst muza, ktory zavazok nema. a podvadzana zena ma tiez na vyber. ked to takto dlhodobo funguje a nic sa nedeje, je to vlastne tichy suhlas vsetkych troch. lebo vsetci si vybrali prave tuto cestu, kedze nic ine s tym nerobia.
@absurdum Ja síce klamem len pred namiereným revolverom ale v takejto situácii by som pravdu nepovedal.
Ona sa ho asi nepýtala predtým ako sa to prezradilo. Takže ak ten hovor bol po prezradení tak si myslím že povedal že ho prosila ale on to odmietol.
To s tou viagrou môže byť reálne, možno ju používa aj pri milenke.
@moon321 3 roky spával s manželkou aby sa to neprezradilo. To je jediná argumentácia pre milenku ktorú pochopí. Inak napriek tomu čo si myslíte väčšina chlapov s manželkou spávať nechce ak má k milenke dostatočne častý prístup ale musí to občas robiť aby sa to neprevalilo.
@oldman50plus tebe sa to preto zda, ze to bolo tak, lebo muzi sa vacsinou nepytaju zien, mileniek a pod, ci spia aj s inymi muzmi. ibaze u zien to je bezna otazka na muzov, u mileniek duplom. kazda jedna sa opyta, ci spi aj so svojou zenou..
ten kamoskin milenec s nou viagru nepouziva, to by ju asi niekde videla, alebo by videla, ze ju uzil. preto si myslim, ze ju vobec nepouzil ani pri zene. myslim, ze zamerne chcel pred kamoskou inak vykreslit realitu, co sa tykala sexu jeho a jeho zeny.
d

ja ta neodcudzujem len si mylsím že by si to mala ukončiť. a vieš prečo.. bo pokial sa on nerozhodne byť s tebou namá to význam riešiť a zaoberať sa tým.. a vyhrážky su vyhrážky suu to len slová by nemohla mať sebauctu keby si niečo chcela spraviť.. a keby is spravila on s tým nič nemá.nenuti ju k tomu čo ona chce urobiť.RADšEJ TO VZDAJ A začni nový život..