icon

Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?

trollo777
16. jún 2015

Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu

erika77
23. jún 2015

A ďalšia vec, spravil to svojej žene, tak to bez problémov spraví aj tebe. A väčšinou tí chlapi čo podvádzajú klamú, akí sú nešťastní a nemajú sex a podobne a pri tom majú doma all inclusive hotel.

oldman50plus
23. jún 2015

@zenicka704 To musíš len cítiť či ti hovorí pravdu alebo klame, je to veľmi ťažké. Pokiaľ ho podviedla žena dokonca tak že syn nie je jeho (ja by som v takom prípade si dal spraviť DNA test nie preto že by som syna odvrhol ale aby som vedel na čom som) tak si myslím že jednoducho odíde pretože ho to bude neustále žrať, aj keď si teraz nevie predstaviť ako to vyrieši, deti sú problém.
Nepočúvaj ženy čo ti hovoria že ďalší klamár doma full inclusive hotel. Môže a nemusí. Ak ale o podvádzaní hovorí pravdu tak to je celkom iná situácia ako keby mal len bežné problémy a "hľadal útechu".
Počúvaj čo ti našepkáva srdce to má vždy pravdu len otázka či mu rozumieš. Mala by si cítiť či je tvoj alebo nie.
Ja by som sa ho rovno opýtal: "Milujem ťa a chcela by som s tebou žiť. Chceš to aj ty a mám na teba čakať? Prosím ťa o čestnú a priamu odpoveď, ak mi ju nemôžeš dať hneď tak ti dám trochu času nech si to rozmyslíš. Dúfam že toľko môžeš spraviť pre niekoho kto ťa miluje."

tanapeta
23. jún 2015

@oldman50plus no keby ju miloval tak ako má (svoju milenku), tak v čase keď už má vzťah s ňou, by nespával s manželkou ešte.....Zároveň ich podvádzal obe

oldman50plus
23. jún 2015

@tanapeta Ja som odpovedal zenicke704 ktorá nijako nespomínala či jej milenec spáva s manželkou dokonca ani s ňou takže to nevieme posúdiť.

zenicka704
23. jún 2015

@maminuska ja som tiež vydatá, lenže s manželom už spolu nežijeme 6 rokov.

lubomira1965
23. jún 2015

ja nikoho neodsudzujem , sama som tym presla , ked sme sa zoznamili dotycny bol zenaty, ale doma im to neklapalo uz dlhsiu dobu, musis byt trpezliva , no a dopadlo to tak ze po roku sa rozviedol a sme spolu

zenicka704
23. jún 2015

@oldman50plus s ňou už nespáva, so mnou pár krát, ale dohodli sme sa že to už robiť nebudeme, kým si to nevyrieši

lubomira1965
23. jún 2015

ved uvidis ako sa to vyvinie, hlavne netlac na pilu

maminuska
23. jún 2015

@zenicka704 lenže ty nežiješ s manželom , ale on so svojou ženou ano . .
Pozri, ja chodím na kopec školení a takéto keci som sa od chlapov keď som bola mladšia napočúvala .. o tom ako ich žena podvádzala , a že sú s ňou len kvôli finančnému hľadisku , ani nevie či všetky deti sú jeho ... dnes ich stretávam aj po rokoch a stále sú s tu istou ženou , len sú trocha starší ... jediným ich cieľom bolo dostať nás do postelí a užiť si, niektorí pri víne vyplakávajú ako sú zamilovaní ... jednoducho drísty.
Ja keď počujem čo milenky hovoria čo im tlačia do hlavy ich milenci -cudzí manželia , tak mi to je naozaj smiešne.

zenicka704
23. jún 2015

Nechcem dlho čakať, lebo si chceme založiť rodinu a mať deti a mám už 35 rokov a čím som staršia tým je tehotenstvo viac rizikové

ifkael
23. jún 2015

@zenicka704 tak hladaj slobodneho chlapa 😈

zenicka704
23. jún 2015

ale čo tá láska ktorá je taká silná medzi nami, je to osudová láska

oldman50plus
23. jún 2015

@maminuska Niektorí tlačia a niektorí hovoria pravdu, nepočúvaj ich pri víne ale triezvych a hlavne pozeraj čo sú ochotní pre teba urobiť. Chlap čo chce s tebou žiť ti niečo prenesie, opraví, vybaví ....

@zenicka704 Jednoducho sa ho spýtaj priamo či chce s Tebou žiť, vy ženy s tým robíte také okolky. Normálne síce žiada o ruku muž ale v tejto situácii ak je popálený tak sa ho opýtaj priamo, ak je chlap alebo sráč na priamu otázku ti dá priamu odpoveď. A kedˇv 35ke nerozoznáš chlapa od sráča tak si žiadneho nezaslúžiš

@ifkael Myslíš že rastú na stromoch? Potrebuje partnera blízko 40 takí sú slobodní len teplí alebo mamičkini ceckovia. A čerstvo rozvedení sú buď neschopní partnerského spolužitia alebo "hot selling goods" pretože už sú manželstvom zušľachtení 😀 . V tomto veku jednoznačne nedostatkový tovar

ifkael
23. jún 2015

Ano, tak treba rozbit rodinu, aby ste Vy mali decko

oldman50plus
23. jún 2015

@zenicka704 Tak potom aké otázky a pochyby? Ak to tak naozaj cítiš a nemáš pochybnosti tak aj tak nemáš druhú možnosť, čo si chceš spraviť dieťa s niekým koho nemiluješ?

@ifkael Rodinu rozbila ona, zostáva už len pozametať črepy a vyhodiť von, len treba pozbierať sily na najväčšie upratovanie v živote.
Pozn. teda ak on hovorí pravdu, klamať môže.

ifkael
23. jún 2015

@oldman50plus niekedy sa da dat manzelstvo dokopy...ak pbaja chcu. Ak on neklame...ved zadne dvierka si nechat a dvihat si za pomoci milenky sebavedomie je tak fajn....

Kvoli detom, kvoli tomu co manzelia spolu prezili...

Ja heslo na fb muza viem, on moje nie- nema cas to riesit a ho to vobec netrapi... To akoze znamena ze ho podvadzam? 🙈🙈🙈🙈

zenicka704
23. jún 2015

@ifkael a keď ju pýtal heslo tak mu dala nesprávne, to čo má znamenať, podľa mňa niečo skrýva

oldman50plus
23. jún 2015

@ifkael Čo ak milenku skutočne miluje? Taká možnosť do úvahy neprichádza?
A toto je trochu iná situácia. Ak naozaj mu porodila syna ktorý nie je jeho tak ti garantujem že to naprostá väčšina chlapov nerozchodí (teda musí o tom vedieť, tu zase naprostá väčšina nevie).
To nemá nič spoločné s heslom na nejakom fb. Mimochom čo to znamená, fucked bastard 😀 ?

ifkael
23. jún 2015

@zenicka704 ty nemas co riesit ich vztah, co povedala, a co sa deje v ich vztahu..ak by s tebou chcel byt by bol, a by necakal x rokov kym sa utrasie hypoteka...

ifkael
23. jún 2015

@oldman50plus ak by ju miloval bol by s nou. Jednoduche.

A nehladal by vyhovorky preco s nou nieje

monikahan77
23. jún 2015

zasa diskusia na šesť strán a zakladateľka napísala až jeden komentár asi na druhej strane 😀 o čom tu toľko dokážete točiť ženy a chlap ? 🙂

neffi
23. jún 2015

No, tak keby ťa tak miloval a mal doma to, čo hovorí, dávno je pri tebe. vieš ako to dopadne? ostane so svojou ženou. daj potom vedieť 🙂

oldman50plus
23. jún 2015

@ifkael To je síce dobrý argument ale okamžitý odchod môže skončiť finančnou katastrofou pre jeho deti čo určite nechce. Takže možno musí chvíľu na tom robiť a môže to trvať pár rokov.
Takže dôležitejšie je či ťa @zenicka704 pred manželkou tají alebo nie. Ak ťa netají, určite chce s tebou žiť. Ak podniká maskovacie opatrenia nielen pred deťmi, ale aj pred manželkou tak je otázka komplikovaná. Ja by som v pozícii milenky chcel aby o mne manželka vedela. Teda ak nehľadám len zábavu ale chcem s ním žiť.
@monikahan77 odpovedám zenicka704 ktorá mi pripadá ako kôpka nešťastia

zenicka704
23. jún 2015

Nechcem aby jeho manželka o mne vedela, lebo by urobila peklo celej mojej rodine. Chceme to tajiť pred všetkými až kým sa nerozvedie.

monikahan77
23. jún 2015

@oldman50plus jááj tak prepáč, ja som si nevšimla, že už tu rozoberáte ďalší prípad, nečítala som, väčšinou čítam len komenty zakladateľov tém, ako pokročili v probléme a pod.

oldman50plus
23. jún 2015

@zenicka704 Potom ale nemáš objektívnu metódu ako zistiť či ťa vodí za nos alebo nie, len hlas svojho srdca.
Ten by sa nemal mýliť ale zase ti hovorím, malá časť mužov sú dokonalí klamári v tejto oblasti

zenicka704
23. jún 2015

Ja viem, že ma miluje

lubomira1965
23. jún 2015

ved pockaj a uvidis ako sa situacia vivinie

oldman50plus
23. jún 2015

@zenicka704 Ak Ťa miluje a za niečo stojí, príde ku tebe. Chvíľu bude váhať, možno pri tom bude narážať do stien, potkýnať a padať ale príde. Ak nie tak Ťa alebo nemiloval, alebo za slovo chlap nestál. My chlapi chceme byť tam kde je naše srdce, nevyžívame sa romantickým vzdychaním za jedinou láskou ktorá je ďaleko v šírom svete...

maciatkolulu
23. jún 2015

@zenicka704 ja som bola v podobnej situacii, uz som vydata a mam stastnu rodinu, aj s dietatom. Takze daj na svoje pocity a uvidis ako sa situacia vyvinie. U mna tiez boli velijake reci, ale ja som pocvala seba s svoje srdce, na nic a na nikoho som netlacila, rozhodol sa moj uz teraz manzel a velmi rychlo a to mali spolocne podnikanie, spolocny majetok, vsetko sa vyriesilo. Nedaj na ziadne reci.
@oldman50plus mas uplnu pravdu vo vsetkom co pises, nechapem, preco by mali byt muz so zenou zakonite spolu, ak su nestastni a stastne, zenaty normalny muz si nejde hladat milenku...