Som na PN zo stresu z manžela
Ahojte baby, Som na PN zo stresu z manžela lebo stale provokuje a nerešpektuje ma ako manzelku, neustále na syna kričí... intimita uz rok nic nemame a on nespolupracuje, stale len ja mozem za všetko, a chcem sa hadat. V práci som sa nevedela sústrediť a mam uzkost, tak som išla na PN, lebo chcem navštívit psychológa...
On so svokrou sa dohodli (že svokra a jej priatel pridu na navštivu a pozvu nas niekam na obed) a som mu povedala ze som na PN kvoli stres, a nerada teraz stretavam s ludmi a hrat sa na štastnu rodinu s tebou. Možes ty s malym, ja nebudem doma mozem ist von na prichadzku. Alebo možete ist niekam... on mi povedal co robim zo seba ako mam horucku a ležim... potom jej napisla ze ona ma stres z prace a nechce ist niekam si sadnut🤥 ale oni mozu prist
Neviem co mam robit ci fakt idem von, alevo im poviem co sa deje ked pridu... nechapem som zufala
@anonym_autor Je mi to moc luto. Viem, o com hovoris. Som po narocnom toxickom vztahu a dlhe mesiace, mozno aj rok predtym, ako som to ukoncil, som strasne zle spal, nechutilo mi jest, mal som velke uzkosti, nevedel som relaxovat ani sa sustredit a do nicoho sa mi nechcelo. Z jeho strany by to chcelo viac pochopenia. Skus mu dat nieco precitat o depresii a uzkosti, z coho mozno pochopi, co potrebujes a comu by sa mal naopak vyhybat. Niekedy velmi malo staci na to aby sa veci zlepsili - len trochu porozumenia, ohladu a empatie.
@marek775 asi si si nevšimol, ale diskusia má dva roky

@anonym_autor Je mi to moc luto. Viem, o com hovoris. Som po narocnom toxickom vztahu a dlhe mesiace, mozno aj rok predtym, ako som to ukoncil, som strasne zle spal, nechutilo mi jest, mal som velke uzkosti, nevedel som relaxovat ani sa sustredit a do nicoho sa mi nechcelo. Z jeho strany by to chcelo viac pochopenia. Skus mu dat nieco precitat o depresii a uzkosti, z coho mozno pochopi, co potrebujes a comu by sa mal naopak vyhybat. Niekedy velmi malo staci na to aby sa veci zlepsili - len trochu porozumenia, ohladu a empatie.