icon

Som nahnevaná na muža

azurova99
21. jan 2022

Ahojte, chcem len sa trochu vyžalovat lebo som totálne nasratá, ja v 8mesiavi, dcéra chorá, celú noc som nespala, lebo sa nedalo kvôli malej, muž sa pokojne vyspinkal lebo išiel vedľa do izby, ja tu nervy dnes lebo mala plný nos, ATB boj, pamykon tiež a on mi na obed napíše že ho kamarát volá na prasiatko že pôjde, akože, coo, vie aká som keď je mala chorá, totálne klbko stresov, lebo musím bojovať s ňou či už s kvapkami alebo sirupom, nechce ich a on si kľudne ide žiadna psychická podpora nič šak čo... To je toto normálne

fantinka
21. jan 2022

@azurova99 drzim vam velmi palce, viem ze je to pre vas tazke, no ja by som takeho chlapa postavila pred bud alebo dovi dopo 🤪

diusqa761
21. jan 2022

@azurova99 ja by som mu povedala s kľudom angličana že nech si ide ale nech čaká následky . 😉Nech sa potom nečuduje keď mu v ten moment ako pôjde za kamošom 1000€ strhne z karty ako bolestné za moje nervy 😘 objednala by som kabelku, topánky a bola vysmiata.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
liljana
21. jan 2022

Z teba idu tie informacie ako z chlpatej deky. 🙂 Ujko nech si naberie, alebo nech je hladny. Vykasli sa na naberanie jedla, on si poradi, ked bude mat hlad. Ked zacne reci s panickou, spytaj sa ho, ci ma obe ruky lave, ked nezvladne si nabrat a ci to nechce aj pozut. A vojst s zablatenymi topankami dnu, tak mu leti mokra handra na hlavu.
Ty si domaca, ty nastavujes pravidla. Pravidlo 1: Ziadne sproste reci. Pravidlo 2: Kazdy si nabera a prace po sebe sam ...

konik123_
21. jan 2022

@liljana toto mi pripomenulo mňa 😂 Ja vždy keď som nasraná na chlapa tak vo veľkom objednávam 😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
adka176
Autor odpoveď zmazal
tomikejt
21. jan 2022

@azurova99 neber to teraz v zlom, ale keby mňa doma čakalo takéto klbko nervov, tiež by som utekala skôr mimo dom. Nadychni sa a ukludni. Môj muž išiel predvčerom na pivo s kamošmi, hovorím jasne v pohode. Potom začal mladší ročný syn revat, reval hodinu, musela som staršiemu večeru chystať, ja som chcela ísť do sprchy, tak som mu napísala ci by mohol prísť. Do 10 min bol doma. Dnes mu poviem nech si to pivečko ide večer vynahradit. Ja zase viem ze v nedeľu ma nechá pospať si dokedy chcem a on vstane k deckam. Všetko je o kompromisoch. Ak ti to vadí až tak moc tak mu skus v kľude povedať ci by si takýto výjazd mohol spraviť keď bude dieťa zdravé, že teraz potrebuješ pomoc.

tomikejt
21. jan 2022

@azurova99 teraz som citala tvoje ostatné komentáre a vy máte problém oveľa hlbší než jeden výjazd na prasiatko. Treba si sadnúť a vykomunikovat si všetko co ta ťaží. Neviem si predstaviť takto žiť, len variť upratovat a byt doma.

jankapepe
21. jan 2022

@azurova99 jasne chod, donesieš mi prasiatko na večeru, po príchode preberás štafetu, dnes sa musím vyspať ja. Dávkovanie liekov nájdeš na stole. Ďakujem 😘

Spokojnosť všetkých

jankapepe
21. jan 2022

@azurova99 ujko je nesvojpravny? Nemá ruky?

luccija
21. jan 2022

@azurova99 tak si aj sama za to môžeš, keď sa o všetkých staráš ako v bavlnke.Zmen to!potom budeš vždy na konci.A ja hoci budem xantypa by som mu povedala, že chcem, aby zostal doma.Di tehotná, nevyspata, dieťa choré nech sedí doma.Vikendy ma tráviť s Vami aspon vonku na prechádzke trvaj na tom.Ty musíš spraviť zmeny asi je taký tlk, že ho to nenapadne.Aby som po 2 dospelých chlapoch správala taniere to určite

azurova99
autor
21. jan 2022

@jankapepe ujko ten nevie za sebou spláchnuť wc a nie ešte , podľa neho je žena len na jedno za sluhu variť prať žehliť upratovať starať sa o deti

azurova99
autor
21. jan 2022

Asi máte pravdu dosť keď chcú poprat nech peru chcú žehliť variť nech si skúsia občas sami, seriem im, asi tento vzťah prehodnotil od základu a ak sa nebude niečo riešiť a meniť nemá zmysel v ňom pokračovať, nebudem ani prvá ani posledná čo by sa rozviedla,

sissy27
21. jan 2022

@azurova99 aj ťa chápem, že si urazená, ale na druhej strane aj tak by ti doma nepomohol. Akurát by sa zdúval, že musí čučať doma a vysieral s tým, čo si varila a prepínal ti telku. No načo? Aj tak to nie je chlap, ktorý by ti reálne nejako pomohol.
A navyše - nepomáhal ti nikdy ani s prvým dieťaťom a ty si s ním spravíš aj druhé? To prečo?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sissy27
21. jan 2022

@azurova99 si si istá, že sa tak ľahko rozvedieš s dvoma malými deťmi a byt / dom je predpokladám mužov alebo na hypo? Budeš mať z čoho žiť?

ddaassuullaa
21. jan 2022

@azurova99 naozaj nerob nic, co z teba robi sluzku. Preco? Nemas nalozene dost? Venuj sa dietatu, ono ta teraz realne potrebuje a ty potrebujes klud. Zvladnes aj chorobu, ale nie ked budes vycerpana na totalku. A hlavne v klude. Kludna zena je pre chlapa vacsia hrozba ako vytocena😉 ver mi, nepripusti si ziadny stres, a oddychuj aj zajtra, ked posles muza na nakup, k ujkovi, ukazes mu kopu pradla a ty sa budes usmievat a venovat dietatu

luccija
21. jan 2022

@azurova99 pomaly to men teraz si nahnevaná, tak sa vyhrážas.Lahko si človek zvyká na to, že druhý spraví všetko a ani sa nesťažuje.Nemozes byť ťahúň celej rodiny.Mysli viac na seba!

caray
21. jan 2022

@luccija asi tak nejak. ono je škoda, keď to tak nie je už od začiatku vzťahu, potom si niektorí chlapi len ťažko zvykajú na to, že žena od nich odrazu niečo chce

timing
21. jan 2022

Zbal sa a odid k rodicom. Oddychnes po psychickej stranke, ulavi sa Ti ze nemusis robit sluzku a upratovacku ujovi. Mala je chora staras sa o nu a muz nech sa postara aspon o svojho uja. Toto by som mu dala ja na starost.
Tymto odxhodom popremyslate obaja ci chcete zit spolu alebo kazdy sam. A hlavne tvoj muz porozmysla nad tym, kto sa bude starat o domacnost,uja po definitivnom rozchode.

tomikejt
21. jan 2022

@azurova99 prečo sa vlastne staráš o ujka? On je chorý? Býva s vami alebo sa chodí k vám len najesť?

vilma7
21. jan 2022

A prečo býva ujko s vami? Prečo sa vy o neho starate? Alebo bývate asi vy u neho?
Lebo môj byt, dom, moje pravidlá a žiadne nakladanie na tanier.

A tvoj manžel ozaj nemôže za to, že si sa odstrihla od sveta a za tri roky nebola schopná vziať dieťa a stretnúť sa s kamarátkou. Alebo sa ti má o to postarať manžel?

A ako už bolo spomenuté vyššie, problém nie je len prasiatko. Ale ani sa nedivím že si z tejto situácie na nervy, bola by som aj ja.

azurova99
autor
21. jan 2022

@vilma7 kamarátky mám cez 100 km od nás, tu nemám žiadne lebo kovid nikam nikto nechodí tak sedím tu, so susedom sme sa stretávali ale nemá čas a odsťahovali sa, d kamoškami aspoň cez video sa občas vidím, tiež majú rodiny a čas veľmi niet

azurova99
autor
21. jan 2022

@tomikejt lebo som ťava a dovolila som aby sme ten dom prerobili a ja mám teraz jeho na krku...., A si myslí že som sluzka abo čo, správanie strašne, kúpeľňu za sebou neuprace, nepoumyva za sebou už stihol zničiť fasádu a to sme v septembri robili nič si nevazi

tomikejt
21. jan 2022

@azurova99 a dom je váš ci ujov?

pragmaticka
21. jan 2022

Noo pamätám si tiež este dobre ako muž odišiel na weekend s kamošmi ja v mesiac pred porodom sama doma, k tomu prišla kamoška s dieťaťom. A na druhy deň ráno črevná chrípka u 3rocnej.mala som co robiť, držať ju chúďa, išlo to z nej z každého otvoru, do toho všetko umývať, prať. Takto vkuse 2 dní na ňu sama! Noo bud rada ze ma len sople?!!!!! 😂😂😂

monita357
21. jan 2022

teraz mu daj precotat co si napisala 🙈 ale nie preco mu to nepovies? netreba hned konfrontovat a hadat sa , ved mu povedz co ti vadi..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal