icon

Som nahnevaná na muža

azurova99
21. jan 2022

Ahojte, chcem len sa trochu vyžalovat lebo som totálne nasratá, ja v 8mesiavi, dcéra chorá, celú noc som nespala, lebo sa nedalo kvôli malej, muž sa pokojne vyspinkal lebo išiel vedľa do izby, ja tu nervy dnes lebo mala plný nos, ATB boj, pamykon tiež a on mi na obed napíše že ho kamarát volá na prasiatko že pôjde, akože, coo, vie aká som keď je mala chorá, totálne klbko stresov, lebo musím bojovať s ňou či už s kvapkami alebo sirupom, nechce ich a on si kľudne ide žiadna psychická podpora nič šak čo... To je toto normálne

otvorena
21. jan 2022

@azurova99 to sú chlapi
Myslia si že my všetko vydržíme. Im treba povedať nevedia si domyslieť čo treba 😁🤷

zmrzlinka2021
21. jan 2022

@azurova99
Ty nie si normalna. Namiesto hladania rieseni hladas sposoby ako znicit manzelstvo, rodinu.
Povedala si muzovi, a poziadala ho, ze ho potrebujes aby nesiel na prasiatko?
Kominujes s nim taketo veci? Myslim v klude, v laske, nie v agresii a nervovo - to by som ta ja do riti poslala.
A vôbec rozpravate sa? Sli ste do manzelstva s tym, ze viete sa jeden s druhym zdielat a hladat spolocne riesenia a kompromisy?
Zakladom fungovania je vzdy komunikacia, slusnost, ucta a hlavne jasna formulacia myslienok a ocakavani od toho druheho

zmrzlinka2021
21. jan 2022

@otvorena
to nie je vobec o ochlapoch, to je o nastaveni nas zien
Napr. tu su neraz diskusie, kde mamka pada na hubu pri jednom dietatku, nevladze, citi sa zle a spusta zien ju tu zacne zdrbavat, ze ony maju 3-4 deti a pomaly pracuju od 2 mesiacoch dietata a stihaju este aj kvaskovat, vysivat, a bla bla... proste my zeny si same nakladame a to od zaciatku a porovnavame sa

ema22270
21. jan 2022

Presne poznám takéto pocity, najlepšie je sa s manželom o tom porozprávať, oni berú všetko inak ako my ženy, a toto by aj mňa naštvalo, keď si tehotná a je piatok, mohol by s niečím pomôcť aj on veru. Navariť ti aspoň, keďže ty na to asi nemáš dnes energiu po nevyspatej noci.

jankapepe
21. jan 2022

@azurova99 on býva u vás či vy u neho???

azurova99
autor
21. jan 2022

@elizabet173 dom je mužov ale ujka tu máme na dožitie

azurova99
autor
21. jan 2022

@zmrzlinka2021 no ne nepovedala som mu to namiesto toho tu vypisujem, ne som z jahody, on mi to povedal ako hotovú vec že ide a basta, písala som mu že by bolo lepšie že kedby prišiel sem lebo mala mi nič neje tabletky si vziať nechce a ako do nej nasilu dám keď ma kope, ale žiadna odpoveď

ericka168
21. jan 2022

@azurova99 no mna by.......toto 😏Nepochopím ako ma chore dieta ty v 8 mes. Akoze to je len tvoje dietatko ci ako? To malo byt samozrejme, ze nejdem nikam na žiadne prasiatko kedze mam choré dieta a vycerpanu manzelku...Boze to mi pride max sebecke.. A ked niektore ženy este napisu, ze noa preco by sa mal obmedzovat a pod... No preto lebo ma mat na 1 mieste rodinu ked ju chcel.. Co z toho, ze si pojdes ty potom niekde sama.. Potrebujes ho teraz potom si moze trhnut.. Je mi Ta luto poznam co je to ked noci nespis a este tehotná ako toto by som mu dala vyzrat. 🤦‍♀️Prajem skore uzdravenie 😏

azurova99
autor
21. jan 2022

@pragmaticka hej sopke sople má prvé hodiny,na to prichádzajú horúčky 40

zmrzlinka2021
21. jan 2022

@azurova99
Lenze tu je problem - pises mu a pises "bolo by lepsie", neformulujes mu face to face jasne svoje poziadavky. On ti to hovori ako hotovu vec, lebo nevnima, ze mas voci tomu vytku a pritom staci "Milacik, sorry, som v 8mesiaci, dcerka chora, ja to nedavam sama a chcem aby si ostal s nami - potrebujeme ta tu mat."
Proste JASNE formulovat, co chces a nie take "bolo by" ci "malo by" a tiez pri vsetkom pouzivat slovicka prosim, dakujem, laska, drahy...

ericka168
21. jan 2022

@zmrzlinka2021 preco by nemala byt normalna? Je len unavena a vycerpana a jej muz by si to predpokladam mal vsimnut ci co je slepy? Boze mas deti? Boli niekedy chore? Je tazke niekedy spolupracovať s chodim dietatom akoze jej muz je poriadny sebec.Moj muz pride z roboty a hned vidi na mne ked mam dost a nemusim mu povedat nic.. A ked mame chore deti obzvlast.. Pozna ked su nervózne nechcu brat lieky atd tak mi pomoze aspon ked je doma... Urcite by sa z vysoka vykaslal na prasiatko, lebo priorita su jeho deti...

azurova99
autor
21. jan 2022

@zmrzlinka2021
Poznám ho taká to formulácia vety by dopadla presne takto, čo si myslíš že som malý chlapec že so mnou tak jednas, ja nemám žiadne práva len doma byť.... Nie je to prvýkrát čo toto spravil

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
azurova99
autor
21. jan 2022

@elizabet173 tak predtým pomáhal teraz nič,

zmrzlinka2021
21. jan 2022

@ericka168 Lenze nie kazdy "hned vidi" a dokaze si domysliet. Kedze caka uz druhe dietatko, tak evidentne si spolu rozumeju

zmrzlinka2021
21. jan 2022

@azurova99 vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlvoat - nie je to o tom zlatko byt doma, ale je to o tom postarat sa o malu, pomoct mi, necitim sa dobre, potrebujeme ta tu. A niekedy ked bude klud normalne dat si na tuto temu hlboky rozhovor, co ti vadi, co navrhujes, ako to vnima on... v unave, v stave nasranosti sa najhorsie riesia veci.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
number19
21. jan 2022

@azurova99 Ma tak napadlo na odlahcenie. Strucne napis.
"Bud prasa, alebo ja a to nie som svina!"
Debilek.

azurova99
autor
21. jan 2022

@elizabet173 sme spolu asi 7 rokov 5 rokov manželia, tak kým sme sa sem.nastahovali bol iný tu sme rok a pol a odkedy sme tu tá sa zmenil lebo ujo má vo všetkom pravdu, je jedno čo tu poviem nemám slovo, ujko necháva na terase nožičky povedala som mu že to nemôže že tu je malé dieťa tá sa urazil a muž po mne zjapal že ako to s ním hovorím že ako s.malym deckom, to isté bolo keď nechal na stred dvora otravu na potkany.. som mu povedala tá že zase jak s malým chlapcom s ním jednam

azurova99
autor
21. jan 2022

Kašlem na to nech si príde kedy chce ja sa nejako.pokusim dať malej ATB a pôjdeme spať, dnes si.moze pospať kľudne na gauči a ujko nech si berie na večeru čo chce po prípade nič nestarám sa, nemá 3 roky že nevie dostať do chladničky, a zajtra nevaríme ja mám mala tez a seriem na nich

katus226
21. jan 2022

@azurova99 drzim ti silno palce, poznam ked nemozes dostat do dietata ani jedlo, ani lieky 😔 take nervy chytam, nic nepomaha a hlavne tie lieky treba... O tekutinach ani nehovorim. Na varenie sa zvysoka vykasli, nech si panstvo poriesi donasku.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ddaassuullaa
21. jan 2022

@azurova99 toto si mala davno spravit👌 tebe je urcite prednejsie dieta, nie dospely ujko, ktory ma dve ruky a nohy a chlieb si natriet moze aj sam, nie od tehotnej zeny s malym a teraz chorym dietatom cakat doslova pecene holubu do huby. Nerob nic, len okolo seba a dietata a mas. Svedomie mozes mat ciste, si dobra mama. Nebudes ani v strese, ci to pri chorobe s malou zvladnes. Jasne ze zvladnes, si zena. Oddychni si v prvom rade, bude ti lahsie pobehovat okolo choreho dietata. Hlavne sa nedaj vytocit. Ukaz, ze robis presne to, co.mas - mamu na plny uvazok🤜🤛

bennn
21. jan 2022

vieš čo je najväčší problém žien ako ty, že sa pretvarujete celý ten čas, a vyčítate ľuďom (podotýkam ľuďom ktorí vás majú radi) to, čo práve robíte vy, a neurobili oni.

Pričom to je iba vo vašom záujme, že je plný drez. Ste z toho na nervy, nemôže to tam tak zostať bože chráň... radšej vynadám všetkým v dome akí sú leniví, neschopní, urobím poriadne dusno, nech ma nemajú radi a ešte sa hrám na chúďatko, že veď ja tu všetko robím, a oni nič nerobia.

A tvl to ten tvoj mozog nedokáže spracovať, že "kto ti to káže?!" NIKTO.

ninusa221
21. jan 2022

@azurova99 nechcem byť hnusná ale čo ti ma pomáhať na tom že jej dáš lieky? A nak dieťa spí keď je choré? Pochopím keby ma vysoké horučky a potrebuješ ist snou na pohotovosť. Milión žien ma chlapov v zahraničí ktore majú bábätká plus škôlkarov a nesťažujú sa.

laska86
22. jan 2022

A naco si sa nechala nabuchat ked sa teraz stazujes..mala si mu osrat hlavu uz davno...no nic vybrala si si tak teraz im robis sluzku..

azurova99
autor
22. jan 2022

@ninusa221 no normálne, moja dcéra si nedá dobrovoľne žiadne lieky, či už ide o kvapky do nosa alebo ATB či rôzne sirupu, je to boj ,kde ju musím schytit a potom ich jej dám, lenže v 8m.to už nejde keďže kope pri Tom je normálne že sa to takto neda

@bennn

azurova99
autor
22. jan 2022

@bennn takto som nepovedala, že kričím po každom lebo je plný drez, alebo že niečo treba urobiť, ide mi o princíp, viem že je kopa žien čo je sama doma, alebo majú viac detí, nik im to neberie, zbožňujem aj tie čo si choré decko radšej hodia do škôlky, ale taká ne som že každému dám niečo zožrať áno občasraz za 3mesiace vybuchne lebo mám toho dosť, ale určite by si bola nadšená keby ti niekto často vykrikoval ako vychovávala svoje dieťa, hlavne niekto kto s tebou býva a žiadne deti nemal takže vie prd o výchove vtedy vybuchnem

azurova99
autor
Autor odpoveď zmazal
azurova99
autor
22. jan 2022

A ďakujem za reakcie, mňa hnev už prešiel, potrebovala som sa niekomu vyžalovat keďže včera nebolo komu