icon

Som nahnevaná na muža

azurova99
21. jan 2022

Ahojte, chcem len sa trochu vyžalovat lebo som totálne nasratá, ja v 8mesiavi, dcéra chorá, celú noc som nespala, lebo sa nedalo kvôli malej, muž sa pokojne vyspinkal lebo išiel vedľa do izby, ja tu nervy dnes lebo mala plný nos, ATB boj, pamykon tiež a on mi na obed napíše že ho kamarát volá na prasiatko že pôjde, akože, coo, vie aká som keď je mala chorá, totálne klbko stresov, lebo musím bojovať s ňou či už s kvapkami alebo sirupom, nechce ich a on si kľudne ide žiadna psychická podpora nič šak čo... To je toto normálne

Strana
z4
azurova99
autor
Autor odpoveď zmazal
azurova99
autor
22. jan 2022

@laska86 nesťažujem sa že som tehotná, nič také som ani nenapísala, nevieš čo tým predchádzalo... Tak toto nerieš

laska86
22. jan 2022

@azurova99 to nebolo stazovanie?ze ti s nicim nepomaha?treba mu pekne nechat deti na vikend a ist si oddychnut..nech vie co to je starost o deti a domacnost..nemyslela som to v zlom.prepac ak si to zle pochopila

azurova99
autor
22. jan 2022

@laska86 tak asi to bolo len zle formulované, a pochopené, nevadí, ne sťažovanie bolo to ako sa správa keď je dcéra chorá, nie že som tehotná

mathias232
Odpoveď bola odstránená
azurova99
autor
22. jan 2022

@laska86 skôr to bolo myslené tak že či aj k vám sa takto muži správali keď ste boli v 8.mesiaci, že žiadna pomoc

Strana
z4