icon

Som naozaj iba naivná?

vecnenaivna
10. apr 2017

Ahojte zeny a zienky.
Som v zufalej situacii a neviem uz ako dalej.
Som v 8 mesiaci tehotenstva, synceka cakam s clovekom ktoreho nekonecne milujem, no zda sa , ze on mna uz v poslednej dobe nie. Prave teraz , ked ho naozaj potrebujem. Dietatko prislo necakane no rozhodli sme sa nechat si ho a rozhodli sme sa spolu. Velmi sa na babo tesil, mali sme pred tym vo vztahu mensiu krizu no ked som povedala ze som tehotna, snazili sme sa aby vsetko fungovalo. No ja asi viac...ja sa stale snazim viac... Uprimne, moj priatel nie je prave psychicky vyrovnany typ. Nikdy neviem co od neho cakat. Par mesiacov fungoval ako hodinky a teraz opat nie...nedokaze sa postavit na nohy, ist do prace a starat sa o nas. Nedokaze najst chut ist dalej. Tak mi to povedal. Stale mu hovorim aby sa spamatal, ze to dieta je tu a teraz a ono nemoze za jeho rozhadzanu hlavu, ze za 2 mesiace sa mu narodi syn , ktory bude potrebovat otca! Ja som mu vzdy bola oporou, vzdy som ho zachranila od problemov, vzdy som zariadila byvanie a peniaze...a teraz ked je to na nom...tak uteka. Uz je to skoro mesiac co zase nema pracu a robi same hluposti. Hadame sa, nadava mi...niekedy sa proste cely den neozve a ani nepride domov! Naposledy nebol doma 4 dni a 4 noci...stale si nasiel dovod preco NEMOZE prist a uprednostnil.kamaratov predomnou. Ja ho potrebujem, MY ho potrebujeme! Uz sme sa niekolko krat takmer rozisli no ja mu stale davam tu sancu ze sa zmeni...ze bude.dobre...ze bude otec a muz ako ma byt. No hnes po tom ako sme sa opat udobrili, opat zmizol a neozyva sa...
Som zufala a uz naozaj neviem co mam robit. 😢
Som iba hrozne naivna? Alebo je tu sanca ze sa napravi? Aj ked bojujem z 90% iba ja....?

Strana
z9
vecnenaivna
autor
4. jún 2017

@borkavan Dakujem 🙂
Veru, moje city su teraz ako na hojdačke a nemyslieť naňho je priam nemožné. Síce to už nie je také citlivé, no bolí to stále, bolí stále viac to uvedomenie si, že je to proste takto, že je proste koniec a že človek ktorý mal byť pri mne po zbytok života je zrazu navždy preč. Ale zároveň si uvedomujem, že takto je to asi proste najlepšie... Inak by to skončilo rovnako, len neskôr možno ešte horšie...

vecnenaivna
autor
15. jún 2017

Dobrý večer žienky...od rozchodu uplynul už nejaký ten čas, ale ešte nie dostatok, aby to už prestalo bolieť. Veľa vecí vidím jasnejšie ako pred tým, veľa vecí už sama sebe objasňujem, že nie sú, neboli a ani nikdy nebudú tak ako si si myslela/myslíš...
V kontakte som s EX nebola až do tuším predvčera...Tak ma telefonát s ním rozhodil, že som celý nasledujúci deň nebola schopná fungovať a byť hlavou prítomná... Už mám po termíne, no ešte som neporodila, prenášam 5.deň. Milosť pán mi volal zo súkromného čísla 3 dni po termíne. Zo súkromného čísla mi zvykne volať doktor z kliniky a v daný deň som čakala aj kuriéra, ani mi len nenapadlo, že by to mohol byť on. Srdce mi padlo do gatí, rozhovor bol krátky a nič zvlástne sa v ňom neriešilo, len či už sa malý narodil a ako sa mám. Povedala som že sa nenarodil a mám sa fajn. On vraj už 3.noc kvoli tomu nespí...(asi akože čaká či sa už narodil) ...Hovor sme ukončili s maj sa a drž sa a ja som si uvedomila, že sa ma to už nedotklo ani zdaleka tak, ako by sa dotklo ešte pred nejakým časom. Bolelo to, znova ho počuť, to áno...ale uvedomila osm si, že moje rozhodnutie v tom, že s ním už v živote byť nechcem, je utvrdené a ani rozhovor s ním, ho nezmenil. Z časti sa mi uľavilo, vedela som, že raz sa ozve a toho dňa som sa desila. Zrazu to prišlo...a vesmír sa točil ďalej. Počas dňa som to predýchala a už bola celkom OK, ked mi večer prišla z ďalšieho neznámeo čísla sms v zneni: "Stale som s tebou a myslim na teba. Prepac za sms, viem, ze to takto nechces, no som s tebou, milujem ta."
Ostalo mi z toho ťažko, úzko, smutno, na vracanie a na zbláznenie. Nemienila som však odpisovať. Ani neviem, čo by som aj odpísala.... O cca 2 hodiny mi telefon s daným čislom zvolil. 1x, 2x..3x...nedvihla som. Sms: "Prepac len som sa zlakol, prepac ze sa zaujimam, ale stale mam city, tak mi dvihni."
Telefon zazvonil znova, nadychla som sa, ze mu poviem, nech mi už nevolá, chcela som to vyriešiť a dať mu vedieť, že je KONIEC a nech mi dá pokoj. A tak som dvihla. Pusili sa serenády o jeho nehynúcej láske ku mne, ako ma milujea len a len mňa a ja som jeho jediná žena v živote, jediná, ktorú kedy miloval a milovať bude...A že nech si neklamem sama pred sebou vie, že aj ja stále niečo cítim k nemu a tým že budeme na seba nasilu zlý sa nič nevyrieši...on nás chce, on príde aj do porodnice, chce mna chce maleho, chce nas vídať...Ked som mu povedala, že si neželám, aby do nemocnice chodil, zmenil sa o 180stupňov. "Aha...takže takto? TY si MNE zakázala prísť pozrieť VLASTNEHO syna do porodnice? Dobre...mozme sa aj tako baviť, ked chceš hrať takúto hru..." a začal, že ved SÚD rozhodne, kedy bude malého vídať, načo som ho vysmiala, že neprispel ani cent, nič mu nedal (ale on BUDE, tomu mám veriť! len ešte nedostal prvú výplatu ved je v tej robote len prvý mesiac...) On sa malého nevzdá, na nás dvoch teda zabudne, lebo osm mu dala jasne najavo, že som to pochovala, ja už ho mám v pi... ja som ho vlastne nikdy nemilovala a on už teraz vie, že celé to z mojej strany boli iba oje...i , on v nás ešte veril, ešte nám dával šancu, ale teraz som to pochovala, už mi v ŽIVOTE nezavolá (po zložení volal o 2sekundy naspať, a to asi 2x ešte potom ) Ked zistil že ma nezastrašil ničím z too čo povedal, začal inak...Okej takže možem žiť ako slobodný chlap? (bolo mi až do smiechu cez slzy) Povedala som, že on ta žije už dáávno...A on že to neni pravda, či tedá má moj súhlas, že može byť aj s niekým iným trebárs (čakal že predstava jeho v náručí inej ma položí) povedala som, že áno, nech je, nech žije, je slobodný a voľný a ja od neho už nikdy nič nechcem. A ked najde niekoho s kym mu je dobre, nech s ňou je, ja som mu nikdy samotu ani nič zlé nepriala. Videl, že ani toto na mňa teda nezabralo, začal teda, či už som si ja nejakého debilka našla, ked viem naňho zrazu takto ľahko zabudnúť....Vraj keď zistí, že nejaký koko...ko je pri JEHO synovi, tak ver tomu, že dlho nebude...Vravím, že len nech sa pekne vyhráža dalej...a že dakujem, že aj on "praje" šťastie mne ako vidím... A on potom, že ja som JEHO žena a to sa nezmení atd...Potom zase že ho nemám písať ako otca, lebo on nebude malému vysvetlovať, prečo to takto skončilo. Povedala som že ako si len praje. (Hoci dnes už mám úplne jasno v tom, že ho ako otca neuvediem v žiadnom prípade , nie preto, že by si to prial on) . Nato ho otočilo, že prepáč mi to ja už neviem čo hovorim, od zúfalstva, ja ťa milujem a hovorim pi...oviny , ktore tak nemyslim, nepocuvaj ma vobec to neber vazne... -_- Aj to že ma požiadal o ruku , ten prsteň...to bolo naoazaj a patrí iba mne už nijakej inej nikdy nebude... Ja som mu zmenila život ja som zmenila jeho k lepšiemu ja osm mu ukazala čo je laska a ja som jedina....a zase medííííík... -_- Bolo toho tak veľa, že už ani neviem čo všetko nakecal. Ja som mu povedala, ked sa ma pytal, či je toto moje definitivne rozhodnutie, že to už bolo dávno povedané ale ANO JE. Nechcem ťa, nechcem vzťah s tebou ani nič riešiť, toto je moje rozodnutie. Začal zas že tak ptotom to nebola nikdy z mojej strany laska...že laska je to, že aj napriek moju zakazu mi zavolal a zaujimal sa, TO je laska...Takmer som ho vysmiala. ovedaa som že laska bola rok a pol dávania šancí a týždeň čakania v opustenom byte bez jedla takmer, v 8mesiaci na to, že sa vrati potom čo ma opustil so slovami, že to nezvládol a už to neni čo to má byť atd... Ale že dobre. Ja sa zaňho každý večer pomodlím, len aby vedel, lebo mi na ňom ako na človeku vždy bude záležať. Ale nič viac s ním nechcem. A to on nechápe, nechápe, že sa dá milovať, no nemôcť veriť znamená absolútnu istotu v tom, že takýto vzťah by nemal perspektívu. Stále mi opakoval, aby som mu teda dala aspon vedieť ked sa malý narodí. Povedala som, že dám.

No a môj vnútorný boj je, že jeho vlastná mama mi po tom, čo počula ten rozhovor (som jej ho zreferovala) povedala, že to je stále ten istý on, nezmenl sa, nezmení sa, neni to dobré a nebude... Nemám mu veriť ani slovo, vraj aj na si myslela aspon v kutiku duše, že sa nad sebou teraz zamyslí, ale nie...on sa ma zase len snaží dostať tam, kde ma doteraz vždy týmito ťahmi dostal. A vraj ked tak nad tým premýšľa, nech sa neopovážim mu ani dať vedieť, že sa narodil malý. Prosila ma, aby som ju aspon v tomto poslúchla. Vraj na to nemá najmeniše právo, vedieť to. Nech neurobím tuto chybu. Ostalo mi to veľmi v hlave, prišlo mi to MOC. (smozrejme...celá ja)
Dnes som to riešila s psycologičkou a ona ma zaskočila priamou odpovedou: "Nerob to, nepíš mu. Zneužije to, uvidíš. "
Nikdy mi nedáva takto priamo rady, vždy ma len naviguje, no dnes prišlo toto...
A tak ma to donútilo sa nad tým veľmi zamyslieť a dospel som k tomu, že hoc to moje srdce trhá na kúsky a cítim sa ako príšerná sviňa...bude to asi to najlepšie čo môžem pre seba a maličkého urobiť. Chystám sa preto aj si zmeniť číslo a pokúsim sa prežiť tú bolesť čo má trhá zvnútra a pocit, že robím niečo zlé a veľmi mu tým ublížim. neviem ako sa s tým mám stotožniť... viem, že robím dobre, ochraňujem seba a dieťa. No ten pocit viny a bolesti...je to niečo pre mňa tak cudzie, podrážať niekomu nohy...ale ved on o mne urobil TOLKO krát! ... Zase mám v srdci chaos...A to stačil 1 telefonat. Som hlupa, že som sa vobec do tej jeho debaty nechala vtiahnuť. A dufam, že aj ked ho takto odstrihnem, zablokujem a zmenim čislo, tak nebude chodiť ku mne domov, zvoniť a vykrikovať... Mám hrozný STRACH z toho ču BUDE.... :(

rohypnol1
15. jún 2017

@vecnenaivna nestresuj sa. Teraz nie si podstatna ty a uz vobec nie debil,co prenasajucu zenu depta cez telefon. Klud,nadych,vydych, na svet pride novy zivot. Dopraj mu 100%pozornost,vsetko sa vyriesi,prve chvile s dietatom sa vsak uz nikdy nezopakuju. Je to sila laska,co ta budu sprevadzat zvyskom zivota,uvidis,ze potom ti bude aj tento dement s jeho psycho haluskami ukradnuty...

marcelatje
15. jún 2017

@vecnenaivna chlapi su v tomto skutocne ako cez kopirak ..... nenechaj sa vtiahnut do tychto nikam neveducich debat.

xinko
16. jún 2017

@vecnenaivna mas tisic myslienok,verim ti. Ale ta zmena cisla je dobry napad ....no a ked privedies babo na svet budes mat plnu hlavu drobca a ten kolobeh okolo neho ta vtiahne a na neho ani nepomyslis a bude ten posledny ktory ta bude trapit. Drzim palceky a vela sil a hlavne krasny porod ❤

mandala77
16. jún 2017

@vecnenaivna mne on nepríde nebezpečný. On sa bude len vyhrážať.
Je to na Tebe. Nedvíhať a ak už nejako budete komunikovať, nenechať sa vtiahnuť do debaty o vzťahu, byť vecná, stručná. Vypnúť telefón. Ty na pocit viny veľmi silno reaguješ, aspoň pri ňom. Veď trochu uvažuj. Nestále emócie nie sú dobrý radca.
Ak zotrváš istý čas v pevnosti voči nemu, jeho to prejde. A z toho čo píšeš, nie je ten typ, že by Ti robil peklo. Je to trochu o tom, kto z koho.
Treba vidieť realitu aká je. Nie sa obviňovať, že mu ako ideš ubližovať a ešte si sypať popol na hlavu. Dospieť do štádia, že ešte raz ho uvidím, tak ho nakopem do zadku. Nie, to nechávať u seba: ja mu chudáčikovi ubližujem, takto ideš proti sebe, treba s tým ísť von. Pretože on sa správa ako debil. Nie Ty. Veľa chlapov má strach z nahnevanej ženy. A nie ťuťuli muťuli a vysvetľovať mu x krát čo si mu už písala a povedala. Nekonečný príbeh. Už to v hlave hlavne neprehrávaj. Neobviňuj sa a jeho neľutuj. Nezmeníš to, čo sa stalo. Život ide ďalej a dá Ti príležitosť zopakovať lekciu. Reagujeme automaticky, silou zotrvačnosti. Časom to bude ľahšie. Drž sa!

mimi1237
16. jún 2017

@vecnenaivna nic si nevycitaj,ty nemozes zato ze je taky aky je ,myslim ze si dobre ziena a zasluzis si viest spokojny zivot aj ty aj dietatko ,ja ti radit nejdem ,bolo to uz napisane vsetko a prisla si sama nato ze to co zeny pisu je pravda.Myslim ze ak sa ti dietatko narodi uvidis to duplovane inymi ocami.A neboj sa casom.pride niekto kto si ta zasluzi.Osobne si myslim ze tento chlap sa zaujimat o dieta nebude ani ked sa narodi,mozno sa mylim ale myslim ze je tak sebecky a nevyzrety ze sa z toho nedostane.
Tento chlap ti nesiaha ani po clenky.
Venuj sa dietatku.

majka99999
17. jún 2017

@vecnenaivna tak uz simala "ten" telefonat. Milujem ta vs. si pi*a, najdem si niekoho vs. si moja zena naveky... Snad si uz porodila a drzala sa rady psychologicky - nepis mu,ako sme ti tu radili viacere (podla mna to bude brat ako signal, ze ma sancu). Zmen si cislo. A keby nie, tak pri telefonate sa kludne postav pred hodiny so sekundovou rucickou a po minute ukonci hovor, ze mas nieco dolezitejsie. Ale najlepsie, ak by si nedvihala vobec. Daj vediet, ako sa ti dari.

vecnenaivna
autor
19. jún 2017

Zienky tak uz to mam za sebou a porod sme zvladli 🙂
Vcera sa mi narodil malicky a je proste kuzelny... pre nic ine nemam mysel a oci pre nikoho ineho. A hoci mi bolo smutno ze toto neprezivam s tym s kym som chcela, aj pocas porodu ma jedina myslienka na dotycneho napadla len v zmysle, ze je to bastard a hajzel. Po porode som si uvedomila, ze tak ja si toto cele vytrpim a on sa bude hrat na ocka a tvarit sa ze ma prava?? Nikdy... A to ze ho drzim na rukach len ja a tesim sa z neho len ja, je MOJE stastie a jeho nikdy nebude. Nezasluzi si to. Malicky je moj poklad a stastie a nedovolim aby to ktokolvek pokazil.
Cislo som si zmenila, na facebooku som ho zablokovala, o porode som mu nepisala ani to nemam v plane. A dnes uz viem, ze nie JA nie som ta zla. On len "sklízí co sel" . Vsetko co sa deje su len nasledky jeho cinov, nic viac. A prvy krat za celu dobu som pocitila, ze mi.ho nie je luto. Nie je mi luto ze nebude otcom, ze nebude s nami atd...nie. je mi luto SEBA a toho ako sa zachoval a ze mi znicil sen o rodine a nechal ma na vsetko samu. Nic viac. Ale aj to zvladnem a lepsie sama ako s nim. A ak si nahodou najde sposob ako sa ku mne dostat alebo ma kontaktovat, tak to uz len uvidi. Lebo myslim si, ze zmenene cislo a blok z fb pochopi uz kazdy blb...tak isto uvedeny ako otec nie je.
Dakujem vam za vsetky rady, pomohli ste mi vybrat si konecne spravnu cestu. 🙂

zuzana203
19. jún 2017

Gratulujem!!! Užívaj si synčeka, iba on je dôležitý. Rozhodla si sa správne, si silnejšia ako si myslíš. Opatrujte sa a nepovoľ v žiadnom prípade.

simmsi
19. jún 2017

Gratulujem k syncekovi. To je presne to co som ti pisala este davno. Zacina ti najkrajsie obdobie zivota zeny a uz sama vidis ze si ho nedas pokazit nejakym chmulom.
Tes sa z dietatka🤗

mandala77
19. jún 2017

@vecnenaivna gratulujem! Užívaj krásne chvíľky ❤

apolka77
19. jún 2017

@vecnenaivna velmi vam so syncekom drzim palce a obdivujem tvoju racionalnost.

alessia443
19. jún 2017

Gratulujem k syncekovi. Sustred sa uz len na neho a na seba. Caka ta mozno tazke, ale kraaasne obdobie a potrebujes vela sil a energie, aby si zvladla vsetko co pride, tak ju zbytocne neminaj na niekoho, kto za to uz nestoji. Mas babatko, si mama, to je najviac na svete! Uzivaj si to..🙂

vecnenaivna
autor
20. jún 2017

Dakujem 🙂 dufam ze sa mi hormony zas nezblaznia a v pripade ze by ma aj kontaktoval, tak to ustojim.

pasikavamacka
22. jún 2017

toto nie je nejaka evitovka?

dada1983
22. jún 2017

Gratulujem k synčekovi a prajem veľa zdravíčka malinkému a tebe veľa šťastia v živote <3

dada1983
22. jún 2017

Myslím, že to je život 😉

vecnenaivna
autor
29. okt 2017

Zeny, zienky, mamicky a buduce mamicky,
Boli ste so mnou pocas mojich naktazsich chvil, davali rady uprimne , pomahali mi a sledovali priebeh veci a ja vam za to dakujem. Hoc sa to nemusi zdat, velmi mi vase slova pomahali prekonat co som prezivala. S odstupom casu vidim veci jasne a s citou hlavou, dokazem sa pozriet na clovela , s ktrym som zila uz uplne inak-triezvo a dnes uz som vdacna, ze je z mojho zivota prec, necitim lutost, citim sklamanie a hnev, ze som to nedokazala vidiet skor...
Uz neuveritelne 4 mesiace mi robi moj syn radost v kazdom dni, milujem ho uplne bezhranicne a on je proste fantasticky...zeny vazne je. 🙂 STALE sa smeje, miluje ludi a spolocnost od kedy sa hadam narodil, place len ked uz je nieco fakt moc, v noci spinka, budi sa iba raz , sem tam ani raz, vsade ho beriem so sebou, vsetci ho velmi lubia a on je jednoducho slnko. Slnko v opat nie celkom lahkych casoch nakolko sa prevalil dalsi problem, ktory sa roky drzal ako para pod pokrievkov... Mam psychicky choreho brata, ktory nam dni velmi nespriemnoval a dochadzalo k vela konfliktom..
Moj EX si dokonca raz trufol prist k nam, chcel so mnou hovorit. Ja som o tom nevedela, otec mi to povedal az o par dni... otvoril mu on-teda otec a hnal ho svinskym krokom, este sa mu aj usiel push kick do brucha, taku zlost v nom vivolal len pohlad nanho. Bola som nahnevana, ze to prehnal, no dnes som rada. Je o nom ticho, vie, ze okolo mna nema co robit a ja dufam, ze to tak ostane. Zatial som vsak skepticka, zle spavam, mam velke problemy zaspat, paniku z tmy, pohladu do okien v noci a zo samoty.... Ani neviem coho sa bojim, no viem len to, ze sa bojim priserne.
Deju sa krasne, vesele a dobre veci, no sprevadzaju ma aj tie menej dobre a ja sa velmi snazim byt samostatna silna zena, co pocas dna zvladam perfektne , no ked pride na noc a tmu...dolahne tarcha samoty a pocit strachu z ani sama neviem coho.
Na jednu stranu som stastna, silnejsia nez kedykolvek predtym, na tu druhu...v niecom stale krehka a tuziaca po tom princovi, po tom s kym vsetko bude ako ma... No moja voera v to, ze niekto taky existuje je celkom na nule...
Som zvedava co mi buducnoat priniesie...no drám uz by ozaj stacilo...

moonlight1210
30. okt 2017

@vecnenaivna myslim, ze toho, co sa bojis, sa vola zodpovednost. nechces byt na veci sama. ani ostat sama. ale bojis sa, ze to uz tak bude vzdy.
a tiez v tom nie si sama. pre toto vela osamelých matiek nevie obcas v noci spavat. a to aj ked maju prave stalu pracu, peniaze v banke a zdrave deti.
no urcite tomu nedovol, aby si zas vzala za vdak prvym, co pojde okolo a usmeje sa.
vies, ze si nachylna zachranovat skrachovane existencie (navonok fajn chlap, na pozadi podfarbeny smutnymi ocami, trpkym osudom, nech rob, co robi, vzdy mu hadzu polena pod nohy - vsak poznas...). 🙂

mozno preto, ze sa podcenujes. je to taka podvedoma poistka, ze taky ta neodmietne. ze u neho mas sancu, lebo si tak povediac vo vztahu ta silnejsia. pocit, ze on potrebuje teba (a bude si to vazit).
v realite su to pijavice, co sa sice rovnako ako ty boja samoty, ale nechcu s niekym nieco spolocne budovat. chcu mat silu a zazemie na spokojny zivot, ale po svojom. takze na tom druhom bezohladne parazituju.

ocen sa na viac. mas na viac. 🙂

derdia
30. okt 2017

No dakujem pekne....uvedom si,ze on nie je schopny sa o Vas starat...radsej odid teraz,a zariad este co stihas...s malym to zvladnes aj sama a mozno stretnes cloveka,kt.sa o vas bude rad starat...toto je povaha,alebo choroba ten tvoj priatel....budes sa len a len trapit...a aj tak sa raz naser...a pojdes kadelahsie...to som si ista.skor ci neskor😕aj ked priala by som si pre vas opak.ale to je moj triezvy nazor.

seblicek
30. okt 2017

@derdia Kiežby to všetko bolo také jednoduché. City veci mnohokrát komplikujú. Čo môže byť problémom. Ale treba si uvedomiť, že život je len jeden a sme na svete pre to aby sme boli šťastné!

sono2
30. okt 2017

@vecnenaivna je mi to ľúto. Takýto človek nemá mať rodinu. Má byť sám s kamarátmi. To su také typy ľudí žiaľ. Poznám takých pár...
Obdivujem ťa, že si sa dala do rodičovstva s takým mužom.

sono2
30. okt 2017

Pardon som prispela do starej diskusie.

mandala77
30. okt 2017

@vecnenaivna je to aj jeho dieťa, to že prišiel za Tebou, asi ho chcel vidieť. Myslím, že to je prirodzené, keďže je jeho otec. Takže ak sa niečoho bojíš, môže to byť niečo podvedomé, že ten vzťah medzi vami dvomi skončil obojstranne zraňujúco, Ty si sa pri ňom tiež zviezla na podobnú úroveň komunikácie a nevieš čo v budúcnosti môže raz urobiť. Bude väčší, príde za ním, povie mu to. Ten strach môže súvisieť s týmto. Deti, aj adoptívne, často chcú vedieť, kto boli ich biologickí rodičia. Pred týmto pravdepodobne neutečieš ani Ty.

vecnenaivna
autor
30. okt 2017

@moonlight1210
Dakujem moc, zodpovedbost zvladam a hoci si teraz z hmevu a hrdosti vravim, ze uz ziadneho chlapa nikdy nechcem, viem, ze moje srdce tuzi po laske. Ale viem aj to, ze exitencie tohto typu, ako bol moj ex, ma uz maximalne odpudzuju a nemozem byt za to vdacnejsia. Mam pocit ze na pohlad roroznam hajzla, hada a stroskotanca. Tak isto...malo kto by si dal na krk zenu s dietatom, co tiez velmi selektuje skupinu muzov, ktori by teore mohli zakopnut o moju malickost... 🙂 nikam sa neponahlam na vztah aj ta vobec nie je vhodna doba, obcas pride srdcabôl, ale vsetko bude ako ma...snazim sa tomu verit. Zial v laske stastie nenam, mam.v zivote chlapca/muza, do ktoteho som zalubena od prveho dna na strednej. Je to 5 rokov co mi ten clovek nezisiel z mysle, je vsak stastne zadany a ja mu stastie prajem, aj ked moje srdce je kvoli tomu na marne kusky. Je to clovek s tym najlepsim srdcom ake poznam, ma vsetko po com som kedy tuzila a ma vlastnosti za ktore by skm ho uskrtila no aj tak sa dali predychat a tych dobrych bolo viac. A na nic sa nikdy nehral. Cele roky pocuvam od okolia, ako sme si my dvaja sudeni a ze jednoho dna urcite budeme spolu...kiezby. No on ma oci iba pre tu svoju (co je krasne) a ja zijem svoj zivot osamelej matky a som rada ze som. Hoc to boli...asi to.nie je sudene. 🙂

vecnenaivna
autor
30. okt 2017

@mandala77
S tym ze sa bude na svojho otca pytat ratam. Ja nemam obavu mu pkvesat kto a co.je to za cloveka. Aj keby sa ho vydal hladat, bude naspat raz dva, lebo ho najde v hnoji, v karavane, na ulici a s vyfetovanou hlavou...
To , ze ho chcel vidiet je pekne, skoda len, ze mi ukradol do poslesneho eura co som mala, aj peniaze nasetrene na nasho syna, mala som potvrdene ze fetoval do posledneho dna a mne do oci tvrdil ze nie. Klamal od kedy sme sa spoznali. Udrel ma, sotil, krical pk mne a sticoval ked som to "jeho" dieta cakala. Vynadal mi do nechcem ani povedat coho 2 dni pred porodom... Nie...nema pravo ho vidiet. Z pravneho hladiska mozno, ale z mojho pohladu...nie. Nezaujima ho, nikdy ho nezaujimal
Ak by aj, poslal by peniaze, nasiel by cestu ako ukazat, ze onho stoji, ze sa snazi...ale to.bola.iba hra. Skrz neho by zas len vydieral ludi, ako pltrebuje peniaze pre dieta, no a peniaze by boli zas fuc za par minut. Dnes, ked uz to vidim jasne, viem o co mu islo a neslo. Nikdy nikdy by z neho.nebol akutocny otec. A ten maly poklad ja budem pred nim chranit. Nie je to hracka, ktoru bud vystavovat. A ked raz bude velky, sam zisti, kto je jeho otec za cloveka a nemyslim si , ze s nim bude chciet cokolvek mat. ;)

kikuta
13. máj 2019

@vecnenaivna jej a ako tento príbeh pokračuje ... úprimne silná žena skláňam sa

vecnenaivna
autor
14. máj 2019

@kikuta ďakujem ti si zlata
Príbeh pokračuje asi tak, že zijem sama so synom a je nám dobre. Naučila som sa mat rada samu seba a život taký aký je, cez to zle som sa časom preniesla a teraz som stretla človeka , ktorý ma to najkrajšie srdce aké som kedy spoznala.
Niekedy asi stačí veci prijat, prestať sa branit tomu čo sa deje, ísť s prúdom a byt spokojný sám. A potom prídu do života ti správni ľudia 🙂

kikuta
14. máj 2019

@vecnenaivna ❤️

Strana
z9