icon

Som naozaj lakomá alebo opatrná?

18. nov 2024

Kedze je to tu anonym, vyuzijem a rada si vypocujem nazor nestrannej osoby. Som slobodna mama, dcera je skolacka. Mame byt, auto, chodime na dovolenku. Taka klasika, nic extra ale bieda to nie je 🙂.
„vztah“ s panom X.
Prisiel o pracu, obcasne stretavanie u mna a von, lebo on zil dovtedy u byvalej ( to zatajoval )a potom u mami ktora mu kategoricky zakazovala navstevy. Nemal auto, lebo ho nechal byvalej kedze jej neplatil alimenty.
Po prevaleni tohto vsetkeho prisiel rozchod a blok vsade mozne.
Pockal si ma predvchodom a vynadal mi do lakomej pi*e, kurv* a zlatokopky. Nechcela som aby u mna zil, nechcel prispievat na najom, nechcel urobit nakup, a dokonca nechcel za seba ani platit v restauraci ani na kave.
Okamzite som to stopla, nepotrebujem niekoho takeho, aj ked s dietatom najst partnera je tazsie, prisiel mi ako prizivnik.
On mi ale zahral scenu ze je na dne, a ja mu nechcem pomoct. Ze on by mi dal vsetko, keby ma.
Vraj aby som sa zadrhla kavami a obedmi za par €.
Baby on mi fakt ze nikdy nic neprispel, raz natankoval za 20€🙈
Pan Z
podobny scenar, akurat moj dvojizbovy byt bol maly, tak sme rozmyslali skusit to u neho. 700€ splatka jeho hypoteky, odo mna chcel 400€mesacne a 50/50 jedlo, energie, atd.
Odmietla som, ze nebudem platit jeho hypoteku, a ze by sme radsej mohli ist do spolocneho najmu, a moj byt a jeho dom prenajat. On casto robil tiez to ze „boze vybil sa mi mobil, kartu tu nemam, zaplatis?“ alebo „zabudol som si penazenku , potom ti vratim“ Nevratil nikdy. Na vylet som pre neho musela chodit ja. Pritom sa nemal zle, chodil znackovo vyobliekany a auto mal take ze, no chudobny ludia take nemaju. 🙂
Koniec opat rovnaky, nadavky aka som zgrloska, lakoma a neviem co.
Oba rozchody som iniciovala ja. A teda prijmem aj kritiku, som fakt taka hrozna?

Strana
z3
sofia1979
22. nov 2024

Vôbec nie dievča ak to je tak preboha nič lepšie si nemohla spraviť.!

Strana
z3