Som náročná na manžela?
Prosím Vás, ja už neviem či ja som náročná na môjho manžela alebo je to fakt také zlé. Opíšem teda o čo ide. Manžel od januára nepracuje, ja som na RD s 10 mesačným dieťaťom. Kedysi sme fungovali u nás, tak že mi bežne pomáhal okolo domácich prác a teraz už ani neviem koľko to trvá, ale isto pol roka vyše sa ničoho ani nedotkne. Nechcem mu krivdiť, raz týždenne alebo dvakrát Max. Navarí, ale to takým štýlom, že bordel všade, samozrejme to musím ja upratať, ja keď varím neuprace nič, vlastne nič iné nerobí, len fakt 10hod denne aj viac je vonku s kamarátmi, prosím pekne a to má 50 rokov, ja si myslím, že už aj tým kamarátom určite lezie na nervy, nepríde mi to teda normálne, že sa toľko flaka a mne doma nepomôže s ničím i keď nemá prácu, s dieťaťom je tak cca pol hodiny denne aj to sedí na gauči a tuka do mobilu, večne má nejaké pripomienky napr malému som ukazovala bublifuk včera a on že je zvedavý kto tie fľaky z podlahy umyje a mu hovorím však aj tak umývam všetko ja, tak nech sa nestará a on že a čo by som nechcela, že aby mi varil a ešte aj podlahu umyl a som mu naspäť povedala že kedysi mi ozaj aj s tým pomáhal a to chodil aj do práce a on sa so mnou zas nebavil zduty celý, s malým nechodí von a keď som sa snažila porozprávať o Tom,, flakani že sa mi to nepáči, tak zas nervy mal, nadávky aké mi povedal to radšej nenapíšem a že on mi ešte ukáže ako sa flaka.Ja som už z toho taká zdeptaná, že ani neviem čo je normálne, tak vás poprosím o názory
prosím ťa, čo si na ňom videla. Mamina ťa mala poriadne preplieskať, aby si sa prebrala.
Anonym .Mladučka ,určite pekná kočka si nájde 50-tnika .Nechapem čím tá okúzlil .Ved ty v tvojom veku si môžeš vyberať chalanov ,slobodných ,mladých,pekných .A nie stareho ,vyžiteho otca si nájdeš .Aky vzťah si mala s vlastnym otcom ?.Tvoj muž uteka pred Tebou a malým ,od povinnosti ,preto sa fláka .Signalizuje ti svojim správaním ,že nemá záujem o vzťah .Jemu je lepšie s kamošmi .A to ešte uvidis za cca 5 rokov keď teda ešte budete spolu .Ani keby bol jediný na Zemi by som ho nechcela v tvojom veku .
@sasa1310 tak moja mama ma nevychovava od skolkarskeho veku, mal ma preplieskať otec a poriadne. Teraz to už vidím keď je neskoro.
@0kristina0 neviem čím to bolo, asi že bol taký milý, pozorný, vedel o všetkom,, to sa mi veľmi páčilo
@retatka no ako sa hovorí, keď vtáčka lapaju pekne mu spievajú, s mojím otcom mám práveže veľmi dobrý vzťah, takže nejakými psychickými problémami to nebude ..
Este si mlada. Vykasli sa na neho. Ako vidim o moc neprides. Najdes si lepsieho, ktory bude lubit a starat sa o dietatko aj ked nebude jeho. Mas este vsetko pred sebou a nezahadzuj cas s takymto chlapom. Aby to neslo este k horsiemu. Teraz je neskoro lamentovat nad rozliatym mliekom, ale 23 sa da este vselico zmenit aby ti bolo lepsie.
Ahoj, mas to tazke. Muz sa zmenil. Zamysli sa nad pricinou. Je bez prace. Zeny Ti tu nanho nadavaju. Myslim, ze aj on sam si to uvedomuje a mozno ho to paralyzuje. Nechcem ho obhajovat. Ale moze to byt depresia ci nejake "zamrznutie". 50tka je dost zly vek, viem viacero pribehov, ze v tomto veku prisli o pracu a "polozilo" ich to, do dochodku si uz nic trvalejsie nenasli, len kde tu cosi. Plus teraz tato korona. Za mna, je to kriza. Manzelova kriza, ktoru nezvlada. A Teba/rodinu taha dole so sebou. Je na Tebe ako sa k tejto situacii postavis. Rozlisuj ale, co je pricina a co su dosledky. Nemas to lahke a mas moj obdiv
Drzim palce
A k otcovi sa nemôžeš vrátiť kým sa postavis na nohy?K inej rodine? No ja by som s takým pakom nebola teda..aj keby mám ísť do azylového domu...popripadne s nejakom inou mamičkou do podnájmu..
Ďalší kkt a chlap na nič, čo si spravil zo ženy s nízkou sebauctou sluzku, rodicku a lacnú otrokynu. To nemáš naozaj kam ísť?? Ved len kvôli tomu ta ma v hrsti a využíva, že si na ňom nejak závislá. Dávno pradavno by som odišla, resp. ja by som o takého chuja ani bicykel neoprela. Prečo si s ním, keď ta ma za lacnú otrokynu a on si ďalej žije život ako by bol slobodný, nijak ti nepomáha, dokonca platí len za seba, akoby si ty a dieta boli cudzí?? Žena so sebauctou by daaaavno od tohto nepoužiteľného chuja odišla. Kedy to urobíš ty? Vzťah a chlap ma tvoj život ulahcovat a zlepšovať a nie zhoršovať, sťažovať. Vzťah nemá byť utrpenie ženy. Zobud sa a nechaj ho tak. Odid k rodičom alebo krízové centrum, toto nie je normálne.
Autorka aj ja som presne v tvojom veku chodila s 50r., bolo to pred 2 rokmi. Tiež to bol takýto kkt, čo zneužil to, že som mala nízku sebauctu, sebavedomie ako aj zlý vzťah s fotrom. Všetko zlé, čo sa mi stalo, zneužil vo svoj prospech, ako aj moju dôveru. Spali sme raz za polrok, aj to sa mu skoro vôbec nepostavil a nevydržal ani minútu. Vkuse mu bolo všetko prednejsie ako ja, videli sme sa min., nežili sme spolu a vkuse sa ku mne správal ako k cudzej, domov ma nechal takmer vždy ísť busom, keď mi mal niečo zaplatiť vždy mi to musel ukazovať že koľko presne, niekoľkokrát sa aj tváril, že nemá vlastne peniaze alebo ze jeho kartou sa tam nedá platiť a ze musí ísť vybrať na tu večeru z mojej karty a ze mi to vráti. Myslíš, že vrátil? A toto sa nestalo raz a len trepal, že to vráti, dobre vedel, že to nemá v úmysle. Alebo mi tlačil kaleráby do hlavy ako ma ľúbi, ako som iná, ako som zrelá, ako som to a to a ako sa už dá liečiť a zažijeme konečne ten super sex. A opäť nič z toho neplanoval. Hovorí sa tomu aj future-faking, je to druh manipulácie. Nehovoriac o tom, že ked som prišla do jeho nájmu na par dni, vždy nakúpil nejaké polotovary alebo cestoviny a k tomu mrazenú zeleninu. Vždy, vždy sa na mne snažil šetriť najviac ako sa len dalo. To teda nie je znak lásky, ale bola som hlúpa, slepá, musela som nabrať sebavedomie a poucit sa. Odvtedy hľadám len chlapov s peniazmi a stredrych, nie lakomych starých impotentov, čo len hľadajú niekoho naivného a málo sebavedomeho, aby ho mohli co najviac zneužiť a dat mu naspäť co najmenej
Moja zlata drzim ti palce. Mam kamaratku vekovo je vydata priblizne z takym rozdielom velkym za chlapa ako ty. Tiez mala chvile, ze vselijak rozmyslala no nikdy to nevzdava.zatial su spolu maju 3 deti. Ona sa proste obrnila a vsetky tieto veci nepomahanie, nadradenost,,a pod. Povedala ze jedine co nanho zabralo.je prisnost. A to ze mu povedala, ze ak sa nezmeni berie deti a odchadza. Nedal jej peniaze na nakup? Nakupila len detom. Nedovolilamu zjest ani suchy rozok. Platila si vela za nakup?kamoska sa zatala, na velke nakupy chodi len chlap.na kruzky vozi deti chlap. Ked spolu telefonuju je razna. Nekomunikuje s nim otom ake ma on predstavy,,, ake ma on plany na dnes s kamosmi. Rovno mu povie kazala som ti prist domov strazit deti, cakam ta. Zlozi nevybavuje sa snim. Ju aj ked nasere cely cinzak vie taky krik robi. Ale ona povedala ze ho stale lubi, ma snim 3 deti. Rodicov ona uz nema. A na svokrovcov si zvykla. On z nej chcel mat doma sluzku.tak mu to oplatila,ked chlap nerobi ako ona chce potrebuje, ako deti potrebuju nebavi sa snim dlho.nedaj sa si mlada, mas snim dieta, si jeho manzelka,, razne nanho neboj sa. A vyhod ho do roboty, rovno povedz ze ak nezacne pracovat, je ti uplne k nicomu, bo je z neho stary lenivy paprda, a ty si mlada kocka, s krasnym dietatom a ak sa mu nepaci moze platit alimenty a vidiet dieta raz za cas. V 23 r si najdes lepsieho mladsieho sikovnejsie,,, kto bude aj teba aj maleho lubit. Tvrdo razne nanho. A zapamataj si ty,ty,ty mas naviac nie on bez prace co sa nevie o rodinu postarat.
K rodičom sa mi ísť nedá a po pravde do krízového centra tam by zas malé dieťa nemalo svoj kľud, pochybujem, že tam budeme mať vlastnú izbu...takto aspoň keď on je síce preč z bytu, ale ako tak malý má svoj priestor.
@verkaveverka a toto si mi úplne pripomenula, však aj ja, keď sme niekam išli do reštaurácie, ja som tam ísť ani nechcela lebo to bolo dosť drahé a on že však zaplatí, samozrejme pred odchodom tiež nezaplatil, nakázal mi zaplatiť a mne to bolo blbé sa tam hádať kvôli tomu a doteraz mi nič nevrátil a takýchto vecí sa stalo viackrát už ...a intímny život podobný ako ty s ním.. tiež o ničom ..
@lucmirka124 tak tvoja kamarátka má šťastie, že to pomohlo, ja keď som sa snažila aj v dobrom povedať, ale aj takto rázne to bolo ešte horšie, už začal vykrikovať, že som v jeho byte a mám držať hubu a krok a keď sa mi nepáči mám ísť niekam kde mi bude lepšie, lenže somár jeden veľmi dobre vie, že ozaj kde nemám aspoň zatiaľ keď nerobím.Ale už aj to sa rieši, dala som si žiadosť na nájomný byt od mesta, tak dúfam že sa podarí. Neviem, tiež ho možno mám ešte rada, ale ja to neviem vydržať takto ako tvoja kamarátka, to musí ho aj teraz nútiť a nespraví nič sám od seba takýto človek a to je o čom taký život vlastne....
@lucmirka124 och, tvojej kamaratky mi je luto...co je to za zivot, s muzom cely cas komunikovat ako vojak v armade...
Nie, nemáš ho rada, je to zvyk a nepoznáš asi niečo iné, keď už od neho budeš bývať preč nebudeš sa s ním stykat a naberies sebavedomie, budes sa na seba veľmi hnevať a všetko ti to príde, budú sa ti prehrávať tie situácie v hlave spätne a nebudeš chápať, ako si iste veci prehliadala a ako to bolo cele jasne, len si bola slepá. Úplne chapem na čo ťa dostal. Zdôveriť a otvoriť sa ešte môžeš aj inému mužovi, ktorý si ta ale bude pre zmenu vážiť. Inak nerobil zo seba na začiatku tak trošku obeť/nelutoval sa, ako mu to so ženami nevychadza a pod.? Mňa dokonca oklamal, že ma rakovinu. Ak môžeš, rieš ten nájomný byt, ak nie, vyckaj kým môžeš znovu pracovať. Čím skôr od neho odíď a určite nedaj na radu, že ostať s nim a pokúšať sa mu viac rozkazovat. On si ta neváži a nemá ta rad, má tá len ako lacnú sluzku a otrokynu, s ktorou si robí, čo len chce, ktorej sa vyhráža, zneužíva jej zlu situáciua nízku sebadôveru. A ešte sa nechá tebou to lakome staré impotentne hovädo vydrziavat??? Posli ho tam, kam patrí, hneď ako to bude možné.
prosim ta a preco si sa vlastne vydavala? to myslim uprimne. mas 23 on ako tvoj otec, ani mily, ani stedry, ani nepomoze, ani sex a bavi sa s tebou jak s poslednou handrou. V podstate ho obtazujes. Co si na nom videla? lebo ked sa kocka zapreda za peniaze to pochopim, ale take su ticho a suchaju nohami, ale preco ty?
@rivini vies co zavidim jej tu jej povahu, ona je skvela ,pomoze,podrzi ta povzbudi nech sa dejecokolvek, v dobrom by ma vyfackala😁 keby ze sa vzdavam. Ona svojho muza lubi, zas onu zaujem chlapi maju, lenze je s tym svojim a hotovo. Ale jej muz je aj taky aj vzdy bol kde ma polozis tam budem a nic odo mna nechci, jeho poznam dlho, ju ako si ho vzala a nase deti sa zacali spolu hravat. Takze oni sa asi doplnaju🥰
@verkaveverka pekne si to všetko napísala,hlavne s tým starým impotentnym hovädzom 👏😂 máš ty pravdu fakt...no neklamal o ňom je to známe že nevychádza so ženami.
@eeffka prečo som sa vydávala? No mali sme sa úprimne radi v Tom čase, to bol úplne iný človek ako teraz, ja žasnem ako sa to celé otočilo fakt...a po pravde som si myslela, že starší človek čo už má niečo za sebou bude mať viacej rozumu, ale som sa rýchlo presvedčila, že o veku to nie je, buď tá osoba je normálna alebo nie...
Ja len toľko chcem, že ti len držím prsty, aby ste sa mali s dieťatkom dobre.
Asi by som si odkladala každé euro, fakt šetrila všade kde sa da,, lebo z rodičaku sa teda veľa nedá... Skúšala nájsť robotu na polovičný úväzok, dohodu, horčicu, finančné si prilepšiť ale byť aj s bábätkom... A čím skôr preč. Keďze pan manžel vlastní byť a dáva ti to pociťovať, asi by som sa vzdala domácich prác. Jeho byt, jeho podlahy, jeho okná, nech si uprace, umyje, casu ma dost.

@evamarek77 no už dva a pol roka cca, áno máš úplnú pravdu v tomto všetkom, nevládze už teraz a tie generačné rozdiely sú fakt cítiť dosť.