Som nespokojná po intímnej stránke
Ahojte.
Chodím sem už niekoľko rokov a poznáte ma. Preto ten nový nick. A tentokrát mám problém ja... Milujem svojho muža, máme dve krásne deti, nič nám nechýba, ale.... V prvom rade, mnohé to nepochopíte,a preto, prosím nevyvolavajte zbytočné hádky a neutocte. Vopred ďakujem.
S manželom máme v podstate dobrý sex, on je nežný, dobrý, strašne zlatý ku mne. Ale ja hľadám, chcem iný sex. Pod slovom "iný " myslím D/s vzťah. Určite tomu mnohé rozumiete a tie ktoré nie, nech sa páči Google. Potrebujem to, viem to, cítim to... Lenže muž na také veci nie je, nebavili sme sa o tom, ale po toľkých rokoch viem, že to je pre neho veľa. V osobnom živote nie som submisivna žena, ale v tomto chcem byť, chcem, aby mal niekto nadomnou prevahu.
Nedávno som začala písať s niekým, kto to "robí ", kto je v takomto druhu vzťahu ten D. Chcem to skúsiť, dokelu. Už naozaj neviem, čo mám robiť, stále ma to zoziera, už ani nie som schopná na iné myslieť, proste to vo mne v poslednej dobe úplne vyhrotilo.
Viem, že sú tu určite baby, ktoré takýto vzťah majú. Veľmi pekne Vás prosím, ozvite sa mi. Nemusíte tu, môže byť IP.
Mnohé nechápete, dokopete ma, ale čo už...
celkom rozumiem tejto tuzbe, mnoho ludi ma sexualne potreby a fantazie, ktore ich partner nenaplna. Je to ale dovod na neveru? Na ohrozenie fungujuceho vztahu a rodiny? Bola by si schopna pozriet sa po "tom" manzelovi do oci?
Myslis, ze naozaj nie je cesta nieco take vyskusat aj s manzelom? Jasne, ze zo dna na den nepribehne v latexe a s bicikom, ale da sa zacat s nenapadnymi hrami s putami, satkou, roznymi kostymcekmi...
myslim,ze to patri k zivotu a bez toho je clovek nestastny,
u nas bol trochu problem dohodnut sa kedy-ked chce jeden druhy je unaveny......
dnes sa predava taky sikovny vankus dnes ano milacik z druhej strany je dnes nie...
googlujem googlujem a neviem nato prist aky to je vlastne vztah??? D/s????
@ds_sub podla mna by si to mala vyskušat,hlavne aby si si overila či ta to naozaj uspokoji,alebo to bola len tvoja fantazia..takto ta to bude stale viac a viac lakat...mozno nakoniec zistis že to nieje ono....drzim palce
@kveta určite nechcem ten najvyšší level, to už je veľa...
@stastenka42 mňa toto štve viac ako 6 rokov.
@ds_sub Neposudzujem, ale poriadne si to rozmysli. Ak to urobis, uz nebude cesty spat. Nikdy nevies co to spravi s tvojou psychikou, ked to skusis s niekym inym mimo manzela, ktoreho ako pises milujes. Moze to byt tvoja cesta do zahuby plnej vycitiek voci sebe samej a voci tvojmu manzelovi. Zhodnot samu seba, ci si dostatocne silna take nieco udrzat a zvladnut, aby to neznicilo tvoju rodinu a teba. Ale moj nazor je - nerob to. Muz na take veci nie je, nebavili ste sa o tom, ale ty vies, ze nie je....predsalen sa ho na to spytaj....ze su take veci "chore" povedal mozno len preto, ze sa to paci aj jemu a bal sa, ze by si si mohla mysliet, ze je nebodaj nejaky uchyl (neviem ci vie, ze sa ti to paci). Castokrat hovorime veci ine nez v skutocnosti citime, aby sme vyzerali predtym druhym tak ako si myslime, ze chce aby sme vyzerali 😉
@ellca123 vankusik? ale ved oni maju sex, len nie taky aky by zakladatelka chcela
@ds_sub ja by som ti navrhla povedat to manzelovi, ze po com tuzis, alebo skusit pocas sexu nejak naznacit, alebo priamo povedat, napriklad milacik chyt ma za vlasy a postupne vzdy nieco ine takto nenapadne pomaly...nebude to prenho taky sok ako ked nanho vybehnes s bicikom a putami
@ds_sub to nie je to co bolo v 50 odtienov sivej? 🙂 dost lakave to je, necudujem sa ti ze ta to laka 🙂 .. povedz muzovi co chces co si predstavujes... isto najdete nejaky kompromis 🙂 a mozno nakoniec sa mu to zapaci.. nikdy nevies 🙂)
@lucinka2811 V podstate áno, len je toho oveľa viac ako v jednej knihe...
a presne aj to ma napadlo ako pise marta..ze mozno aj on by to vyskusal, len sa boji tvojej reakcie, tak ako ty tej jeho
ale nakoniec, mozno by sa mu to casom aj zapacilo, mne bol tiez niekedy oralny sex nechutny 🙂
mat tak tvoje problemy
@ds_sub neviem,ci je toto stranka,kde najdes odpovede..alebo spriaznene duse.
No a prave pre taketo komentare sa vela Ds-pozitivnych ludi boji zverit sa so svojou orientaciou svojim partnerom.
@kveta taketo veci sa snad preberaju na zaciatku vztahu? Tak ked vedela,ze ju po tejto stranke neuspokoji,tak mala zo vztahu vycuvat.