Som nespokojná po intímnej stránke
Ahojte.
Chodím sem už niekoľko rokov a poznáte ma. Preto ten nový nick. A tentokrát mám problém ja... Milujem svojho muža, máme dve krásne deti, nič nám nechýba, ale.... V prvom rade, mnohé to nepochopíte,a preto, prosím nevyvolavajte zbytočné hádky a neutocte. Vopred ďakujem.
S manželom máme v podstate dobrý sex, on je nežný, dobrý, strašne zlatý ku mne. Ale ja hľadám, chcem iný sex. Pod slovom "iný " myslím D/s vzťah. Určite tomu mnohé rozumiete a tie ktoré nie, nech sa páči Google. Potrebujem to, viem to, cítim to... Lenže muž na také veci nie je, nebavili sme sa o tom, ale po toľkých rokoch viem, že to je pre neho veľa. V osobnom živote nie som submisivna žena, ale v tomto chcem byť, chcem, aby mal niekto nadomnou prevahu.
Nedávno som začala písať s niekým, kto to "robí ", kto je v takomto druhu vzťahu ten D. Chcem to skúsiť, dokelu. Už naozaj neviem, čo mám robiť, stále ma to zoziera, už ani nie som schopná na iné myslieť, proste to vo mne v poslednej dobe úplne vyhrotilo.
Viem, že sú tu určite baby, ktoré takýto vzťah majú. Veľmi pekne Vás prosím, ozvite sa mi. Nemusíte tu, môže byť IP.
Mnohé nechápete, dokopete ma, ale čo už...
@anatalia77 na začiatku vzťahu som nad týmto nerozmýšľala. Keby áno, určite to riešim inak.
@anatalia77 Je enormne tazke vybudovat si dlhodoby Ds vztah, kedze Ds vztahy su velmi krehke a maju privela uskali, na ktorych zlyhavaju. V podstate najklasickejsi model vztahov, ake poznam, su, ze dominant sa ozeni s vanilkou /neDs-pozitivnou/ a Dsko robi tajne ako bokovky.
Subinky castejsie volia manzelstvo s vanilkacom a dozivotnu vernost, aby si nerozbili rodinu.
Manzelstva dominantov so subinkami su raritne..
@ds_sub ako nerozmyslala 😕
Ved ste intimne zili,tak si urcite mala pocit,ze to nie je ono..
Keby som ja v ramci chodenia narazila na chlapika,co ma potrebu napr.ze sa na mna vykadi,tak to riesim.Nie je to proste moja salka kavy.
Teraz len rozmyslaj ako muza zapijit do hry.
@dadulko1 ja som tiež nevedela o aky druh sexu ide,tak ked som sa chcela zapojit do diskusie tak som si to nasla na nete..to iste mohla urobit aj bronia13...ci?
@kveta prepac,ale nevyznam sa v terminologii tejto oblasti,tak ani neviem co povedat.
@anatalia77 nie, nerozmýšľala. Z jedného dôvodu - mne ten sex vtedy vyhovoval. Že ma začne lákať niečo úplne iné, ma vtedy ani nenapadlo. A možno malo.. Keďže pri sexe som nikdy nemala orgazmus. Nikdy. Okrem toho, keď som si to urobila sama. Pri žiadnom chlapovi som to nezažila. Ani pri tom svojom...
@stastenka42 mohla, a mohli si ju aj nevšímať, a nič by sa nestalo, že?
neviem ako dlho su manzelia, ale co ja viem pred 15 timi rokmi asi tazko mohla tusit ze ju take nieco vobec bude lakat...to je blbost ze na zaciatku si to mala vyriesit
@anexis ano,nemusela tusit ako dozreje.Ale mala by to povedat svojmu muzovi.Natvrdo a definitivne.
@ds_sub a to je ta touha az takova velka,ze by stalo za to si rozbit rodinu? Ja nevim,co ti poradit,moc o tom nevim...
@anatalia77 ja sa v tomto tiez nejak extremne nevyznam, ani neviem, co by vlastne
@ds_sub chcela od toho..raz som videla nejaky detektivny film, alebo serial to bol, v jedno dome sa stretavali ludia s takymi chutkami a prezliekali sa za macky a psov..obojky a retaze a tak...tak to uz je take dost extremne, ale moze mysliet aj len nieco take miernejsie, ze ju niekde oprie, alebo zviaze, aby mala pocit ze partner ma nad nou prevahu...to si myslim ze nieje az take katastrofalne, zeby to malo nejak ohrozit manzelstvo..a ze by sa trebalo nad tym pohorsovat nejak
@ds_sub no, tak potom? nic hrozne ja osobne na tom nevidim a to niesom ani sub ani dom, ani ziadnu uchylku ineho druhu nemam 🙂
len to treba drahemu jemne podstrcit, mozno sa chyti a nemusis zahybat...ktovie co by s tebou henten co poskytuje tie 'sluzby' vsetko mozne robil, ja by som sa bala
@anexis tiez si myslim,ze by sa mozno manzel rad vyburil na zene..
@anatalia77
@anexis
Ds nie je len o tom, že sa na žene niekto vyburi. Ani o tom, že ju niekto poriadne pretiahne. Ani o tvrdom sexe. Z toho človeka musíte tú dominanciu cítiť v každom kúsku tela. Tiež obyčajné zviazanie nie je bondage. Aby to niekto chápal, musí to tak cítiť...
@ds_sub ahoj priznam sa toto co zoziera teba zozieralo presne aj mna par mesiacov dozadu, tiez mam uzastneho a skvelého chlapa, je nezny pozorny a praaaaave preto som tuzila mat v posteli chlapa dominanta ktory vie co chce a vezme si to, tiez ma nehorazne vzrusovalo bdsm teda iba lahka forma ako pises aj ty, uz som bola s toho cela hotova, ked som mu nieco navrhla len si so mna drahy utahoval, tak som sa prihlasila pod inym nickom na jednej nemenovanej sociálnej sieti a poprosila tych chlapov co maju tento sex. styl rady a teda aj skusenosti, nech mi narovinu napisu ako to vsetko prebieha aaaa som silna povaha no mala som dost, ano vsetko bolo zaujmave a vzrusujuce, co sa tyka tej rozkose ktoru by mi teoreticky robili, no jedine co mi na tom prekazalo a teda aj odradovalo bolo to neskutocne ponizovanie a spinave nadavky, ktorými castuju tu subinu, ja by som nikdy nerozmyslala o tom ze môjho draheho podvediem to nie, len som chcela sama vediet o com to v skutocnosti je, a mozem ti len povedat svoj nazor, ak naozaj po tom tuzis a chces zazit rozkos bdsm, chod do sexshopu nakup za dve kapse pomôcok, tri flase vina a drahy povoli 🙂, pohra sa, nieco zaujmave a drsne ti povie a ty budes spokojna 🙂
@jajus28 Skoda, ze Ti dominanti nepovedali, ze vsetko je vecou dohody. Teda aj to, ci su vulgarni alebo s decentnym slovnikom. Ds vztahy su netradicne v tom, ze dvaja spolu pred prvym sexom/zazitkom dlho hovoria o svojich predstavach a hraniciach a o signaloch ako dat najavo tomu druhemu, ze sa blizia k hranici alebo su za nou.
@jajus28 to nie je narecie. To je pis ako pocujes.

Ahoj, no tu ti urcite neporadia 😝 na nete vsak existuje kopec stranok a for pre ludi s bdsm "orientaciou". Tam ti isto poradia zeny, ktore s tym maju skusenost. Kazdopadne, je to problem a je na tebe zvazit, ci ti sexualita stoji za pripadny rozpad manzelstva. V kazdom manzelstve su oblasti, kde spoluzitie nie je az take dokonale. Ak si silne sexualne zalozena, tak ta to skor ci neskor prevalcuje a vyjde na povrch. Ak mas one priority vo vztahu, tak sa orientuj na ne a tuto svoju stranku sa snaz uspat.