Som nešťastná v manželstve
Mam 24r.som vydata 2roky-muza z toho poznam 7rokov a viac. Je odo mna starsi o 12rokov. Prve problemy zacali ked sa nam narodila dcera, bola som nutena ist k mame, pretoze mala bola do 3mes.velmi zle dieta a z vycerpanosti som to nezvladala, samozrejme uz vtedy boli nejake vycitky zo strany manzela ohladom starostlivosti o malu, ale este sa to dalo zniest. Byvame sami v byte, financne to zvladame, prevazny prinos je samozrejme manzelov, kedze ja som doma s dcerkou. Problem je taky, ze manzel mi casto vycita, napr.ze nie je navarene, musi vraj po mne zmyvat podlahu-ja som ho to robit nikdy nevidela a naposledy musel umyvat vraj okna-ale su rovnako spinave ako boli. Na moju obranu podlahu umyvam 3x do tyzdna aj viac-mala rackuje vsetko chyta dava do pusinky. Co sa tyka obeda den predtym sa pytam co chce stale mi odpovie, ze nevie. Varim kadeco, povacsine polievky-aby papkala aj mala. Kazdy den doobeda sa snazim navarit, ciastocne upratat dat prat ked sa mi pradlo nazbiera. Kuchyna je stale cista, bordel su jedine rozhadzane hracky. Muz ma najradsej mucne jedla, niekedy sa mu snazim vyhoviet pirohami, ale zamiesit, rozvalkat, narezat, nalepit je popri rocnej dcerke velmi narocne. Stale ju kontrolujem-odbehujem. Rano ma energie najviac. Casto sa pyta doobeda vonku, ale neda sa, lebo varim. Manzel ma vyprane ozehlene full servis brucho plne vajcia prazdne. Ale umyvat okna v bytovke, aby boli ciste je uz na mna moc. Totizto som v 5mes.a pocas dna na mna ide unava. Posledne dni mi tvrdne brucho, zacinam byt nervozna. V noci mam prerusovany spanok-dcerka sa casto budi. Ked zaspi neviem zaspat ja. Pocas dna na mna pride unava kedy si chcem lahnut, ale som stale v pozore-lebo muz zvykne z roboty odbehnut domov na obed. Vcera vyvrcholila situacia ked som si cez zlavovy portal zakupila kupon a vybrala sa na 3hod.do mesta-kadernika. Podotykam nechodim nikdy-chcela som sa nechat upravit a trosku odreagovat. Hned ako som vysla od kadernika volala som muzovy ci je vsetko v poriadku, vravel este kludnym hlasom, ze ano. Dcerka bola 2hod.u svokry z toho 1hod.s manzelom. V zapati mi cely rozzureny zavolal, ze vsetko je na nom kedy mienim prist domov, ze mala sa zje..la z postele na hlavu. Ja cela roztrasena nevedela som co mam robit. Po prichode domov mi nakrical, ze co som za matku, ze necham decko same a idem sa paradit. Ostala som v soku, lebo uz tyzden predtym som mu spominala co mam v plane. Takze cela situacia padla na mna. Este som volala sestre nech pride ku nam, je skusenejsia deti ma velke, ze sa bojim o malu. Nemal zabrany vrieskat ani pred nou a vtedy uz vrieskal, ze nevarim, nestaram sa a pod. Teraz som dost citliva ostala som zahanbena a dost som plakala. Taketo situacie su u nas tak raz za mesiac po burke je ticho a potom opat kym sa nieco zase nestane. Potrebovala som sa vyrozpravat a mozno si vypocut nazor, ze mozno to co robim pre domacnost, manzela, dcerku je asi malo. Neviem ako to budem zvladat naraz s novorodencom a batolatom. Po pravde keby som nebola tehotna mam chut od manzela odist. Nemam doma ziadne potesenie, pochvalu. Rodine sa uz ani nestazujem, lebo je to zbytocne. Vacsina vidi manzelove spravanie, on sa nevie pretvarovat patricne dava vsetko najvo. Raz som uz od neho s dcerkou odisla k mame, ale vratila som sa. Mam pocit, ze mam asi len zatat zuby a tisko pocuvat. Na margo este otazok preco druhe dieta s muzom, ked uz pri prvom bol problem-dieta je neplanovane stalo sa to popri chorobe, chranila som sa tbl.ale otehotnela som.
@robin_claire Dakujem. Aspon sa citim vecne mlada😀
@charlie1980 doplnenie su hole fakty,no kazdy ma asi ine vnimanie..
Niekoho pohorsuju dojciace mamicky, niekoho vyprsena baba na plagate ci v casaku a niekomu aj to pripada v pohode,ked je schopny to vycapit.
@charlie1980 nie som a dobrú noc
@charlie1980 aj vecne jebnuta, prepac za vulgarnost, ale v tomto pripade nemozem inak
@robin_claire 😂😂😂 Klidek. Povedz muzovi, nech ti urobi kavu, napusti vanu, umyje chrbat, relaxuj😀
@robin_claire A prepacit ti nemam co 😀 Zrejme sa ti inak neda😀 Nevadi. Aj taka byva forma klmunikacie, komu sa inak neda 😀 A to aj vo vztahoch, nie len virtualne 😛
@robin_claire Jeeeeeeejdanenky ! A vies co ma napadlo ??? Ved my mame uplne novy vytah, ktory postoji aj na poschodiach odkial ho volaju priebezne 😛😛😛 Takze nakoniec nikto necaka 😀 Dufam, ze teraz je to uz v poriadku. To my nie taky stary mame, aky mas ty na mysli 😀 My sme moderni 😀 A ani do sachty sa tym padom nezruti castym pouzivanim, kedze to nie je ten taky, ze cloveka aj napne, ked zastane.
@mijo53
Baby vo vela veciach co tu pisete na manzelov vidim aj toho mojho strasne vela veci mi uz povykrikoval stale riesi hypoteku pri tom neni taka velka to je jeho prvorada meta .strasne sa zmenil po narodeni nasho maleho ma uz 3 roky.Pride mi ze vobec nezvlada to ze ja som doma a on musi tahat domacnost chodit do prace doma maly stale taky kolobeh uz nema svoj klud.a to pritom nic nerobi akurat co vezme sem tam maleho von a ide na nakup nic viac.stale hovori ze mu nepomahame ze si nic nevazime ze banuje co pre nas vytvoril a ze ked si najdem pracu na jednu sme u tak si budem musiet najst brigadu aby som doniesla dalsich 150e.hrozne a to dalsia vec ze stale kida na nasich to ma tiez velmi trapi pritom su supr nestaraju sa do nas len su neni taky akcny ze potrebuju stale nieco robit ako on.sex ani nehovorim☹ rozmyslam nad rozvodom varit upratovat a prat mu moze aj mama. uz takto dalej nevladzem.potrebovala som to napisat.
@jajka3 to čo píšeš o mužovi, myslím, že takto je to asi u väčšiny mužov. Jedna žena sa s tým zmieri a iná to rieši rozvodom. Skús sa s ním rozprávať, že čo mu vadí. Veď dieťa ste robili spolu a snáď sa na dieťa tešil. Opýtaj sa ho konkrétne čo si predstavuje pod tým, že mu máš byť vďačná? Veď to robí pre vás aj pre seba, aby ste mali čo jesť, kde bývať a pod. Nechápem ako mu máš tú vďaku prejavovať, čo mu máš každý deň ďakovať a či čo? Povedz mu, že ty pôjdeš rada do práce, ale starať sa o malého a domácnosť potom budete na polovicu. Teda ísť pre neho do škôlky, dať prať, nakúpiť, ísť s malým von a pod. Ty si na rodičovskej a za to dostávaš od štátu plat - síce malý, takže to nie je o tom, že on donesie viac peňazí. Raz zarobí jeden viac raz druhý. Treba sa o tom rozprávať, lebo sa mi zdá, že on všetko vidí len v peniazoch, že teraz donesie viac peňazí. Ale to je normálne ak je žena doma na rodičovskej dovolenke. Porieš si to!

@charlie1980 🙂))
Ale coby,ja intimne tiez.
Asi alergia na latex, zdravotne dovody na neuzivanie antiky,co su bezne veci ako aj to,ze aj pri davani si pozor moze prist k tehotenstvu,su hole fakty.