Som oprávnene nahnevaná na muža?
Potrebujem počuť len nestranný názor,poprípade si by ste sa zachovali vy.Moj muž pracuje, do toho má ešte koníček a teraz sa k tomu pridalo, že hráva hru na notebooku.Kazdy večer.Vcera napr od 20:00 do 3:00.... čiže 7 hodín.Ja sa starám o naše 2 deti, na žiadne koníčky nieje už čas ani chuť.No a k včerajšej situácii.Isla som si ľahnúť muž hral .Lenže zistila som že naše ročne dieťa má hldost vysokú horúčku tak som mu to išla povedať do obývačky.On má počul ale ani len oči nezdvihol od obrazovky aby sa na dieťa pozrel, a o Tom že by sa spýtal ako sa má poprípade aku vysokú má horúčku ani nehovorím.Maleho som išla prebaliť ku nemu na gauč má čo sa začal rozčuľovať načo som ho vybrala zo spálne (musela som nemala som tam prebalovacie pomôcky).Asi mu vadilo že jeho spoluhráči nás počuli.Vypol hru a vynadal mi že som pi*a.Tak som si išla nahnevaná ľahnúť s malým.Predpokladam že dnes cely deň bude chodiť urazený ešte on....Ráno som ho stretla keď išiel na WC a povedal mi len že aj tak by nic s tou horúčkou spraviť nevedel.Ale mne išlo o to že sa ani nezaujímal!!!Čo hovoríte hnevám sa neopodstatnene?!Ako by ste to brali vy? Ďakujem rada si prečítam iny pohľad na vec
Za mna? ....Uz by si chalan nezahral.
7 hodín denne keď hneď aj po nociach, ale o to dlhšie ráno vyspáva predpokladám. Čas na úkor rodiny. Ak bol schopný urobiť to čo popisuješ, tak je už asi trošičku závislý na hraní. A keď má parťákov, ťahajú sa navzájom. Nahnevaná si podľa mňa oprávnene. Môjho občas chytí nejaká hra na mobile, ale keď to prekročí moju hranicu únosnosti, je oheň na streche a dostane takú hubovú polievku, že je dlho s hraním pokoj. Nebudem predsa lietať ako striga, kým on si bude v pokoji hodiny denne hrať. A keby mi navyše urobil to, čo tebe ten tvoj, minimálne slovo rozvod by u nás prvý krát v živote padol. Ani by ma nemusel tak hnusne pomenovať. Na čo by mi bol taký chlap? Deti sme chceli obidvaja a to posledné hlavne on, tak sa teda bude podieľať ma starostlivosti rovnakým dielom.
@elizabet173 Niekde som tu čítal, že muži sú stále ako deti :D
Nepísala si ty tu istú tému, ze muž veľmi vulgárne nadava pri hre?
Ja nechápem kde na takych chlapov chodíte.... hry??? Na počítači????? Toto by som netolerovala ani minútu. To nie je chlap ani muž, ale ďalšie decko na krku.
Jasne ze máš právo sa hnevať, ale ries to, aby tie hry prestal hrať.
Neuveritelne
Samozrejme že sa hneváš oprávnene.. a k tomu ako tá nazval sa ani nevyjadrujem.. preboha to kde hľadáte takých džentlmenov..
A to sa naozaj pýtaš ci sa hneváš neopodstatnené? A ako si zareagovala ked ti povedal ze si p ...?
Chlap si k tebe dovoli toľko, koľko mu dovolíš ty.
Pri mne sa nenašiel ešte ani jeden chlap, co by mal taku odvahu. Ja by som nedovolila nikomu aby sa takto ku mne správal a uz vôbec nie moj muž a otec mojich detí!!! Pri toľkých príbehoch, kde vždy som proti rozvodom a som za úplnú rodinu za kazdu cenu , ale toto je podla fakt pripad, kedy takého chlapa by som nechcela ani náhodou a radšej sama ako s mantakom co predsedi pri počítači a nechal by ma s deťmi samu a ešte by ho nezaujímalo, ze dieta je choré....
Daj mu to poriadne vyzrat a povedz mu , ze to bolo naposledy!!! Ešte raz sa bude hrať na úkor rodiny, rozbijes mu cely notebook o hlavu a moze sa spakovat a hresit a nadávať si cestou prec koľko chce
Hmmm neviem nad cim dumas aj keby sa nic nebolo dialo podla mna ta hentak castovat nemoze. Toi sa proste nerobi a ja by som mu to teda isto dala vyzrat. Malemu je ako uz je dobre?
@miro1360 ja mam tiez takeho, ze nema problem s akoukolvek somarinou -s detmi ide pustat sarkana, robit mlyn na potoku,potapat sa v mori, prehra sa s nimi s loptou, s hocicim. S cudzimi detmi som myslela, my uz cakame pomaly na vnucata. Je v nom stale kus chlapca a mne sa to paci Na pocitaci nehral hru ani minutu, ma plno inych konickov, nemala by som nic proti tomu, keby si hodinu denne zahral, moze to byt odreagovanie po praci, ale to, co opisuje zakladatelka temy je zavislost. A tak, ako ju nazval muz, by ma pocastoval len raz. Prvy aj posledny.
@elizabet173 Každý je na niečom závislý, len niektoré závislosti sa nehodia do života, resp. do rodiny :D Prestala by si mu potom variť? Lebo to je silný trest :D
Jasne ze hej, vsak uprednostnil hru pred vlastnym dietatom, aspon sa mohol ist pozriet co s nim je nie, aj ked mu teda ako povedal, nemal ako pomoct, mohol sa aspon zaujimat. A to, ze ti povedal, ze si p... tak to by bol u mna prepac ale vrchol
@miro1360 ja by som si s muzom, ktory volny cas travi hranim sa na PC nic ani nezacinala. A s takym, o akom sa tu pise, vulgarnym primitivom by som uz davno nebola. Inak u nas vedia varit a dobre vsetci muzi, taky trest by si ani nevsimli. 🙂

Fuuu, ak to nie je prvy krat, co ti vulgarne nadaval, tak je to ovela horsie, ako som si myslela