icon

Som oprávnene nahnevaná na nezodpovedného súrodenca?

25. jún 2025

Ahojte..cez vikend neohlasene prisiel moj brat so zenou a dietatkom...chlapcek mal virus zo skolky, stvrtok minuleho tyzdna az na infuziach skoncil a aj tak sa s nim rozhodli prist na navstevu k mojim rodicom, kde aj spali...ako to uz byva i nas zvykom, starsia dcera tam vzdy chce ist hned spat tiez...ja s mladsou dcerkou som tam bola celu sobotu....ten chlapec zvracal ...a zrazu z nich vyslo, ze mali vsetci ten virus, ale im to preslo za jeden den...malemu ale ocividne nie...ide o to, ze dcera starsia uz zvracia a hnackuje, celu noc sme nespali a posledne dve hodiny to uz chytilo aj mna...ale horsie..mam zimnicu, horucku a nonstop beham na zachod zvracat a hnackovat...v sobotu mame velikansku oslavu, kde je pozvana cela rodina .. nevidela som ich skoro rok kazdeho. Strasne som tam tesila. No kedze tam bude jedna tehotna a jedno male babatko...aj ked nam uz bude dovtedy lepsie, radsej to dnes zrusim....otazka na vas znie...som naozaj prehnane nastvana na svojho brata ? To, ze mi to spravi aj strasne komplikacie v praci, o tom uz pomlcim...akurat tento tyzden by som proste v praci mala byt...mladsia dvojrocna sa celu noc prehadzuje...ale ona zatial nic ine...dufam, ze to nedostane tiez..citim strasnu zlost a neviem sa nejako upokojit...pride mi to strasne nezodpovedne od brata...a neviem sa kvoli tomu nejako s tym zmierit, hodit to za hlavu...ved to prejde ..a ze urcite to nespravili naschval...resp. necakali asi, ze sa mozme nakazit. .....ale nestalo sa to prvykrat...

Strana
z3
autor
25. jún 2025
@madla60

Na tú oslavu by vôbec brat s rodinou nemal ísť, zvlášť, keď tam budú malé deti a starší ľudia.

@madla60 oni nejdu...ani nemali v plane...kvoli bratovej praci v zahr...

minka201
25. jún 2025

Fúú. Neviem si predstaviť cestovať 200 km s dieťaťom, ktoré má črevnú virózu a je jeden deň po infúziách 😳

sisaka
26. jún 2025
@minka201

Fúú. Neviem si predstaviť cestovať 200 km s dieťaťom, ktoré má črevnú virózu a je jeden deň po infúziách 😳

@minka201 dobrý postreh. Všetci majú hnačky, vracajú … to akože stali po ceste kazdych 5- 10 minút? Však to sa človek od kúpeľne nedokáže vzdialiť, nie to ešte nasadnúť do auta na takú dlhú cestu 😱

silvike
26. jún 2025

Ja fakt nikdy nepochopim tak bezohladnych ludi ako tvoj brat so zenou. Vedia, ze maju crevnu virozu a trepu sa k niekomu na navstevu. Preboha, ked vidim ze syn skoncil na infuzkach a chyta to dalsieho a dalsieho clena domacnost, tak si to v klude preliecime vsetci a az kym teda nie je fakt po tom a az tak niekam idem. Des des des. Ono, mozno si mysleli ze uz je po tom, ze nie su infekcní, neviem dokedy im to trvalo ani kedy presne sa dotrepali na navstevu. Ale ja by som bola tiez fest nastvana na nich. No ale co uz, aj tak si to uz musite odkrutit na wc aj vy.

elviku11
26. jún 2025
@sisaka

@minka201 dobrý postreh. Všetci majú hnačky, vracajú … to akože stali po ceste kazdych 5- 10 minút? Však to sa človek od kúpeľne nedokáže vzdialiť, nie to ešte nasadnúť do auta na takú dlhú cestu 😱

@minka201
@sisaka veď autorka píše, že vo štvrtok minulý týždeň bol na infúziách. Čiže pred týždňom.

minka201
26. jún 2025
@elviku11

@minka201
@sisaka veď autorka píše, že vo štvrtok minulý týždeň bol na infúziách. Čiže pred týždňom.

@elviku11 Autorka napisla príspevok včera - v stredu. Štvrtok minulého týždňa bol teda pred necelým týždňom. Odvtedy prešiel len jeden víkend. Z toho vychádza, že ozaj cestovali hneď po tých infúziách.

autor
26. jún 2025
@minka201

@elviku11 Autorka napisla príspevok včera - v stredu. Štvrtok minulého týždňa bol teda pred necelým týždňom. Odvtedy prešiel len jeden víkend. Z toho vychádza, že ozaj cestovali hneď po tých infúziách.

@minka201 baby ja som uz v nemocnici....normalme ma hospitalizovali ...ja mam ine choroby, nemam dobri imunitu..a ano tak ako pisete...stvrtok infuzia- chlapec...oni dvaja im to preslo za jeden den....v piatok prisli k nasim....od utorka sme na tom zle s dcerou...sedi to vsetko...doteraz sa mi brat neozval....ani neodpisal...ja neviem..mam. pocit ze oni sa este hnevaju...ale ja fakt neviem preco..

princezna_bosorka
26. jún 2025

tvoj brat a jeho zena su nezodpovedne hovada... ist s chorym dietatom na navstevu k starsim ludom a rodine s malymi detmi, to ozaj napadne len debila...

Navstevu urcite zrus, tehotna zena by s takou virozou tiez mohla skoncit v nemocnici

autor
26. jún 2025
@princezna_bosorka

tvoj brat a jeho zena su nezodpovedne hovada... ist s chorym dietatom na navstevu k starsim ludom a rodine s malymi detmi, to ozaj napadne len debila...

Navstevu urcite zrus, tehotna zena by s takou virozou tiez mohla skoncit v nemocnici

@princezna_bosorka jasneee ze nejdeme...ja som v nemocnici uz

minka201
Autor odpoveď zmazal
autor
26. jún 2025
@minka201
Odpoveď bola zmazaná

@minka201 pane boze....to ste ako zvladla ? Hlavna vec ze je po tom !!! A verim, ze vsetko dobre dopadlo

minka201
Autor odpoveď zmazal
autor
26. jún 2025
@minka201
Odpoveď bola zmazaná

@minka201 dakujem krasne, trochu mi je lepsie po infuziach tiez 😊

Strana
z3