icon

Som osamelá

13. jún 2021

Kocky, zachvilu 30-ka na krku a ja som vo svojom zivote nikoho poriadne nemala… na jednej strane som zvyknuta, ze nemam chlapa, no pride take obdobie, kedy som smutna (aj si poplacem ked je PMS) a uvedomujem si ako mi niekto chyba, s kym by som zdielala svoje radosti aj starosti, no viem, ze zrejme nikoho takeho nenajdem ☹️ skareda nie som, utiahnuta a ticha tiez nie, som aj dosť vtipna si myslím 😂 proste normalna baba. Vsetci v mojom okoli sa cuduju preco nikoho nemam… no mna poriadne ani nikto neoslovi. Som stara skola a za chlapom prva nevystartujem 🤷🏽‍♀️ Som strateny pripad a ostanem sama? 😢

Strana
z2
autor
14. jún 2021

@monka105 presne toto som ja… ☹️☹️☹️ A teraz si na tom ako?

alexk12
14. jún 2021

Nie si sama 👍

monka105
14. jún 2021

Teraz mám priateľa, už rok spolu žijeme (len my dvaja) a paradoxne to život vyriešil tak, že som nemusela ja zháňať jeho, ale on sa nasťahoval ku nám ako nový spolubývajúci na starý byt 🙈😄 z toho vlastne vyplýva ďalšia dobrá rada - nechaj to tak, netráp sa, život to zariadi sám. Ale ja som zas mala predtým tinder asi dva mesiace, kým ma to začalo skôr obťažovať, ako by mi to bolo nejakým prínosom a von na nejakú párty som sa teda ozaj nedonútila ísť 🤷🏻‍♀️😂 možno keby som chodila a nezanevrela tak skoro na ten Tinder, dnes som s niekým úplne iným, ktovie.

autor
14. jún 2021

@monka105 tak to som rada, tesim sa s tebou a drzim Vam palce ☺️ Viac ludi mi povedalo, ze ten pravy si ma najde a ze vsetko je tak ako ma byt, ale pri mojom stasti, uz prestavam dufat 🤷🏽‍♀️

martinq54
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
14. jún 2021

hlavne nepolavuj zo svojich narokov. Az stretnes toho praveho, ktory vyciti, ze si ta prava, nebudes rozmyslat nad tym, kto ma ake signaly vysielat, ci kto ma urobit prvy krok.

madeline1
14. jún 2021

podla mna si zaseknuta v case...proste si dlho sama a je ti tak dobre, zvykla si si...mas svoj priestor, svoj cas pre seba, svoje zaujmy, svoje peniaze...si samostatna a pozitiva toho pochopia len tie, co tak ziju tiez. Na druhu stranu si obcas osamela, osamelost nie je samota. Osobne si myslim, ze aj niekoho chces, aj nechces nic menit na tom ako sa mas dobre...Skus sa s niekym sympatickym zoznamit, ak sa citis osamela a velmi nepremyslaj nad tym co a ako moze alebo nemoze potom byt...Ak ti nebude dobre, vzdy ho mozes opustit...ale mozno tvoj zivot obohati....budes spokojna ako teraz a zaroven stastna,lebo nebudes osamela...

autor
14. jún 2021

@leuchtturm to si prva co mi to povedala, lebo vsetci hovoria že tak to si potom velmi narocna a vymyslas ked nikoho nemas… a podobne muuuuudre reci

autor
14. jún 2021

@madeline1 dakujem 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

monka105
14. jún 2021

leuchtturm má inak veľkú pravdu! Mňa kamarátky tiež vysmievali kvôli mojim nárokom, vraj na čo mi je chlap, s ktorým budem viesť do noci filozofické debaty o stoicizme, keď nebude vedieť vymeniť žiarovku 😄 priateľ sa nasťahoval, prvý deň sme riešili do polnoci Senecu a ešte mi aj po roku a pol opravil okno, cez ktoré prefukovalo. 😄 Je na tom niečo, že keď príde človeku do života ten pravý, bude spĺnať všetky jeho nároky, dokonca aj tie, o ktorých sám nevedel, že ich má. 🙂 veľmi ti prajem, aby ti to vyšlo! Možno si skús ale naozaj užívať život a neriešiť to, proste sa nechať strhnúť vlnou a ono to príde. A každopádne častejšie chodiť von medzi ľudí, aj keď nie si spoločenská. Ono to človeku z času na čas padne dobre. 🤷🏻‍♀️🙂

autor
14. jún 2021

@monka105 dakujem ti 💋😘💋😘a prajem ti všetko dobré 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

jaruna123
15. jún 2021

@monka105 velky suhlas

katikx
1. júl 2021

Ahoj, ja som sa vydavala ked som mala 32 a som šťastne vydata.Mala som dva nevydarene vztahy a potom to prislo ani neviem ako a bum svadba.Aj tebe prajem to iste a vyskusaj aj zoznamku.

sickynickyobsadene
1. júl 2021

@trollfacewow čo tu robíš pre boha na tom fóre???28,slobodný, bezdetní..no umrem

kikus7
28. júl 2021

Zakladateľka témy, ja som tiež sama a o pár rokov staršia od Teba. Možno sme aj rovnaké povahy. Známi sa tiež čudujú, prečo som sama. Ja to prestávam riešiť, resp. až tak už neriešim, skôr mi chýba kamoška na voľný čas, lebo všetky moje známe sú vydaté, zadané a už nemajú čas..

kavasaki370
2. okt 2025
@anonym_autor

@monka105 tak to som rada, tesim sa s tebou a drzim Vam palce ☺️ Viac ludi mi povedalo, ze ten pravy si ma najde a ze vsetko je tak ako ma byt, ale pri mojom stasti, uz prestavam dufat 🤷🏽‍♀️

@anonym_autor Už je dobre?

Strana
z2