Som plná strachu
Ahojte,pred dvomi mesiacmi som začala pracovať,po pár rokoch materskej.
Veľmi som sa tešila,konečne nejaká zmena.
No nastal zlom.som plna strachu,myslím,že sa na tu prácu vôbec nehodim a nebudem ju zvládať.
Povodne som mala nastúpiť na úplne inú pozíciu,ale zmenili mi to na poslednú chvíľu a povedali mi to až po nástupe.ale tak vraj to nebude nič náročné,vraj to zvládnem.nemám ten pocit,prace je strašne veľa,aj keď niekomu by to možno vyhovovalo.
Práca to nie je zlá,no ide o to,že ma ani nenapĺňa.
O dva týždne mi konci skúšobná doba a ja uvazujem,že dám vypoved.
Fakt to nezvladam.až mi je zle,keď večer zaspavam,pri predstave,čo ma zase ráno čaká..
Som len ja pohodlná?
Nie si pohodlná, za 3 m zistíš, že Ta to baví, alebo nie....ty nie si spokojná.Ale koľko ľudí toľko názorov niekto by Ti povedal, že buď rada, že máš prácu ja tvrdím, že byť niekde 8,5 hodiny čo Ťa nebaví Ti zoberie energiu išla by som inam
tiez som mala taku pracu, ktora mi nesadla
na vasom mieste by som zvazila bud zmenu pozicie v ramci firmy alebo odist z tej firmy uplne a hladat si nieco ine .....hrozi tam totiz riziko vyhorenia, ked vas to nebude bavit a prace je vela a este aj rodina popri tom
neviem, aku mate zmluvu a odkedy v tej firme pracujete, ale ak by ste napriklad mali zmluvu od 1.1.2020 ...tak ak by ste dali vypoved do konca roka 31.12.2020 mate iba 1mesacnu vypovednu dobu podla zakonnika prace
pocas prveho roka zamestnania je ta vypovedna doba iba 1mesiac .... tak to iba tak pre info😉

Ked ta praca stoji tvoj vnutorny pokoj tak zato urcite nestoji... Pokial vychadzate dobre s financiami tak by som odisla a hladala nieco ine ak sa vam zidu peniaze tak propri tej praci by som hladala novu.