Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku
Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.
@beata_k nestornovala som ju, to som vôbec nemala v úmysle, idem so synom a namiesto už bývalého priateľa ide moja mama
Aj Ja prajem šťastný let, pekne počasie a príjemné chvíle.
Už dávno tu nebola diskusia, kde sme sa dozvedeli aj záver,uz akýkoľvek. V tomto prípade so šťastným koncom pre Teba. Drž sa. 🌞🍀
@lesana25 tak to byva. Je to ista forma kompenzacie.
Niekedy je to aj hladanie, zbieranie odvahy to urobit tiez.
Take zbieranie odvahy na necisto. Ako ked vojak zbiera odvahu provokovanim. Zvysuje si adrenalin.
Zena sa pyta inej: Preco to znasas, co si sprosta?! Si uboha! Tak ti treba! Len si trp, ked nevies konat.
V skutocnosti je to vykrik voci nej samej. Lebo je vo velmi podobnej situacii.
A niekedy to uz dana zena aj urobila, odisla/utiekla z tej situacie, a teraz by chcela, aby to urobili aj ostatni. Ma este taky vnutorny hnev za premarneny cas, nez sa odhodlala.
Tak im oplieskava chyby o hlavu. Peskuje ich za vahanie. Nadava im, posmieva sa. Je k nim neopodstatnene tvrda.
Ale v realite vlastne hresi seba. Vylieva tak na seba svoj vnutorny hnev za strateny cas. Alebo za to, ze tolko vahala, a ked uz sa odhodlala, odchadzala so stratami (na majetku, financiach, priateloch, adt.), ktore nemuseli byt, keby konala prv. Vie, ze si za to moze sama a je velmi nahnevana.
A niekedy je to preto, ze ten utek z takej situacie si vyziadal najprv zatvrdit sa. Potlacit emocie. Aby to zvladla.
A este sa neodhodlala zburat tu barieru, ktoru si postavila, aby to vydrzala.
@panelacikova o hodinu vyrážame z domu do Bratislavy, na letisku máme byť o 1:15, odlet je 3:45, ideme na Krétu, už sedím pri kufroch 😀, ex mi napísal aby som si dávala na seba pozor a poprial šťastnú cestu.
tak to idete prakticky v stredu, nie v utorok 🙂 no a vidíš, aký je milučký 😀 😀
@panelacikova no ja to beriem, že pred polnocou už musíme ísť z domu, preto ten utorok
Paradne pohodove fotky 🙂 myslim, ze polka konika je tam myslou s vami a uprimne vam praje krasne chvile 😎🌴🏖

Prepac, necitam celu diskusiu. Na tu dovolenku ides teda s mamou? Dnes? Ci si uplne zrusila?