icon

Som sebec?

rozpravka774
2. dec 2013

Mile maminky...ocitla sa tu uplnou nahodou pri hladani vianocneho darceka pre mojho 5r drobca.Nastalo waaau 🙂Nevedela,ze nieco taketo existuje.Oblial ma pocit stastia...ach ta samota.Kazdy vecer,5 dni v tyzdni,niekedy 6.Drobec,praca,drobec,praca...no svoje dieta milujem a znamena pre mna vsetko,moj cely vesmir.S jeho otcom (tatom)nezijeme spolu.mame zvlastny vztah,sme spolu len vikendy.Niekolko x to ukoncila,odprosil,vratila sa.Neviem...laska?!Uz to neviem definovat.Snazim sa ho pochopit,ale..na vsetko som sama.Drobec nastupil do skolky,chodil 2 tyzdne,potom doma 5 tyzdnov,samy dr,odchodil znova 2 tyzdne a uz 3 tyzden znova doma.Ale uz sa mame fajnovo 🙂))...klop klop na drievko 🙂Potrebovala pomoct,prosila ho,ziaden vysledok,vraj stale pracuje nemoze,moja praca je nic.Byvame u nasich,moja mama na zaciatku,samozrejme ostane doma,kvoli malemu vsetko,Je si sama sebe panon.Ked prislo na lamanie chleba,ona nemoze a ako sto predstavujem,ze ona nepojde do prace,otec:"Tvoj syn,tak sa staraj,ma aj otca." Tak sa teda staram,sama ,ako viem,velka vdaka mojej nadriadenej,ktora taha za mna.Niekedy uz nevladzem.Komunikujem len s dr,riaditelkou skolky a nadriadenou v praci.Pride vikend,i sa niekedy tesim...konecne jeden vecer vo dvojici...nie prazdno,ked drobec odspinka.Pride...kava a ranajky do postele,pospava cely den.A ja beham,nik sa neopyta ci vladzem,ci treba pomoct,ci si nechcem oddychnut.A vecer? Vecer uz vladze,vsak si treba plnit povinnosti.A mne tak chyba niekto skym si vypijem rano kavu,rozumne sa porozprava,pozriem film a len tak lezat.Jednoduche,ale pri tom tak dolezite veci.Ziadam vela? Som sebecka?Mozno ma budete kritizovat,ze si tu vylievam dusu...steny u nas vsak nemaju pery

Strana
z2
rozpravka774
autor
3. dec 2013

a dakujem za kazdy jeden prispevok.Ste mi pomohli...sme tu totiz velmi mala obec,Misko jedine biele dietatko,ziadna kamaratka.Takze by dobre padlo zopar slov vo vasej spolocnosti.

lucinocka
3. dec 2013

@rozpravka774 celkom nechapem.. tvoji rodicia toleruju , ze on pride ku nim vyspavat cely den a o maleho sa staras ty? Moja mama by ho lopatou hnala, kebyze sme v takej situacii... ked chce cez vikend vyspavat nech sa stara aj cez tyzden... to co ma byt, moj pracuje aj cez tyzden aj cez vikend a malej sa venuje, aj jej mlieko urobi aj von ju vezme aj okupe..a v nedelu ked ma volno, vstava rano on, robi jej ranajky a mna necha vyspat..
Taketo tulpasa posli doprdele, ocividne si z teba robi all inclusive sluzbu..
A rodicia maju na jednej strane pravdu- oni vam sviecku nedrzali ked ste boli pod perinou, preco by sa mali vdavat svojej prace a zivota, oni si uz deti odzili, vypomoct s vnucatami to hej, moja mama uskoci kedy moze, ale nikdy by som od nej neziadala a ani by som nechcela aby mi vychovavala dieta..
Nech ti plati vyzivne a posli ho doprdele, bude ti lahsie... budes mat sancu spoznat niekoho normalneho..

rozpravka774
autor
3. dec 2013

Ono je to tak ako uz pisla,vynadane dostanem ja,al.e ked pride on su k sebe ako hrdlicky.Vychovavat dieta urcite nechcem,to nie,chcela ho aspon na jeden,dva dni postrazit kym by sla do prace,zvysok prace by si urobila po veceroch ako vzdy,ked drobec odspinka.Neviem kde je chyba,napr.v piatok bola u kamaratky sa strihat s drobcom,ta mi povedala,ze ked si priatel obcas zoberie k nim domov,ze kazdy hovori,ze sa stara a ide prikladom.Len u nas je to take....a zas musim priznat,ze ked obcas ideme k nim,on byva s chorou mammou,otec mu tragicky zahynul,tak by nam dal modre z neba....neviem.Zas nechcem len spinit.Obcas ma aj dobre dni,ked si maleho vezme,prebavia sa u nich cely den,ked im volam z prace je vsetko v poriadku,drobec stastny.Doma viem,ze je to mordar,teda zastavi sa len v noci.Do tmy je v praci,tazia drevo,takze ci je sneh,ci nie je von,no a potom sa treba starat okolo domu.Je pracda,ze nas niekolko x volal byvat k nim,ale....je to na dlho.A hlavne u nas je to ine ,ako u nich.

andreakukan
3. dec 2013

@rozpravka774 Ahoj,aj podla mňa by si sa mala s ním uplne rozisť.Žiaden sex,nech platí výživné a hotovo.Nájdeš si niekoho
Kto vás bude mať rád a bude sa o vás starať a nemyslím teraz z finančnej stránky..Možno to ti je ťažké rozísť sa snim ale tak budeš mať šancu si dať život doporiadku.Viem že to je ťažké aj moje kamárdky sú zamestnané majú deti atď.nemajú čas aj ja som sama s dvomi detmi u rodičov.ešte len druhý týždeň.Manžel ma opúšťa po 13 stich rokov.:(.čo mi je moc lúto.Ak by si bola smutná,alebo len tak by si chcela pokecať,napísať kludne môžeš alebo len tak sa posťažovať..🙂

rozpravka774
autor
3. dec 2013

@andreakukan To by som bola velmi rada. Kamaratky nemam,takze nejaka dusa by sa mi zisla. 🙂

kveta
3. dec 2013

@rozpravka774 On ma tisic eur a na syna dava 60? Tak ako prve zaziadaj o zvysenie vyzivneho.

Spis si pozitiva a negativa "vztahu" s tym chlapom a myslim, ze sama uvidis, ci ma zmysel robit mu hotel s eskortom..

rozpravka774
autor
3. dec 2013

Po pravde uz premyslala nad tami plusmi a minusmi...len neviem ako to mam...je ine ked sme u nas a ine ked sme u nich...akoby mal dve ja...

nivi
3. dec 2013

@rozpravka774 zrus obsluhovanie, nevidim dovod preco by si to mala robit. jeden den si len vy dvaja v klude niekde sadnite a uprimne sa porozpravajte. kludne si spis vsetko co od neho chces. nech ti aj on povie ako si to predstavuje. ak sa budu vase predstavy zhodovat, vyytvorte si vlastnu domacnost a v nej fungujte ako rodina so vsetkym. ak nie. papa lebo sa iba utrapis a nemrhas sancu na stastie.
drzim palce

rozpravka774
autor
3. dec 2013

Sadli sme si u niekolko x,vzdy nas vola k nim,pretoze ma choru mamu po 3 porazkach,ze jednoducho od nej nemoze odist.Neviem ci ked pride mi vracia to,ze nechcem ist k nim.Zas musim uznat,ze vikendy u nich boli vzdy pekne,take plne pohody....u nas je to ine,pristup a vsetko,mozno je to aj tym,ze nasi pred drobcom na nho nadavaju,ze matka mu je prednejsia atd,ale jemu nic nepovedia....akurat v piatok pri kamaratke ked sa strihali mu maly...starka povedala,ze si svina,nepovedal nic,ja sa citila trapne,kamaratka ticho,doma sa snazim,aby taketo veci drobec nepocul,ale nie vzdy sa to da.Zas trochu chapem i to ,ze je s mamou,jeden brat zije so svojou rodinou,nepride cely rok,druhy pije,prisiel o pracu,o byt,rozviedol sa,doma ostal len on ako najmladsi.Neviem....ospravedlnovat ho nechcem.

nivi
3. dec 2013

@rozpravka774 a ty preco nechces ist k nemu byvat?

lenkadlo
3. dec 2013

Nehnevaj sa ako to napisem, ale mam pocit ze on chodi k tebe ako do bordelu, komplet servis a este ho to stoji ovela menej ☹ Na rovinu mu povedz ako si to napisala tu nam ako si to predstavujes a ked to nepochopi tak cim skor zacini zit svoj zivot inac. Najlepsie roky prejdu ako voda..... Drzim palce.

klincek
3. dec 2013

@rozpravka774 toto su normalne tuzby kazdej zeny 😉, so sebeckostou nemaju nic spolocne.
podla mna cely tvoj problem spociva v tvojom zvlastnom vztahu s otcom tvojho dietata..nici ta, obera o energiu, fyzicku aj dusevnu. taha ta k zemi a potom nie si schopna smerovat svoje sily inde, o to viac ta vycerpava praca a starostlivost o dieta. ten chlap ti nedava vobec nic (a 60 € na 5r. syna mesacne je vysmech), len ta vyuziva (ako obsluhu) a zneuziva (ako milenku a to som povedala pekne..). je najvyssi cas sa ho zbavit.
inak sa cudujem vasim, ze taketo jeho spravanie vo svojom dome trpia-moja mama by ho hnala os.atou metlou, keby sa takto spraval-a vobec by sa ma na moj nazor nepytala. a cim som starsia, tym viac chapem preco..

rozpravka774
autor
3. dec 2013

@nivi pretoze tu mam pracu a drobec skolku,zijem v okrese kde je za pracu biedu,mam celkom dobry plat.on vsak ma svoju pracu a dochadzat od nich mu je tiez ovela lepsie,pretoze tu uz takmer nechodia spoje

kveta
3. dec 2013

@rozpravka774 Stravu cez vikend pre neho platis Ty? Lebo to asi vyjde viac ako tych 60 eur vyzivneho. :/

rozpravka774
autor
3. dec 2013

Nie,to nie,vzdy nieco donesie.to zas povedat nemozem,a su situacie kedy aj da,drobec potreboval protialergicke paplony a vankuse,tak ich bez vsetkeho kupil,dal mu na 5r 50 eur,da na lieky,tak trocha viac sa stara posledne mesiace,tiez mu nakupi vsetko co ma rad,ked je drobec u nich.

Strana
z2