Som sebecká?
Ahojte, ako vidíte túto situaciu je to podľa vás ok.
Mam priatela 7 rokov, od začiatku sme stále spolu mávali sex aj dva tri krát za deň...nová láska vasen tak to slo jedna radosť.
Postupne pribúdali povinnosti, ja si popri práci robím este skolu a beriem brigády, on chodieval tiez na brigady a teraz sa venuje stavbe domu, prácu má.. Ale pointa... Teraz mávame tiež dosť často sex snažím sa aby to bolo každý deň, pretože stále to vyžaduje, stále za mnou chodí chytá ma hocikedy medzi nohami za prsia a proste stále ma reci typu, dame si sex, dneska ta pomilujem, chcel by som sex a proste stale sa to dookola točí len o tom, ked rano vstávame sex sex, cez den ked hocico robime napr upratujem uz lozi za mnoi sex sex.. Vecer len co lahneme do postele on automaticky očakáva, že bude sex.. Lenže mne sa stále nechce alebo som chorá pripadne mam menštruáciu véd som žena... A ked nie je urazí sa, potom mi povie, že on v noci nezaspí ak nemá sex a naschvál sa mece v posteli, dáva mi najavo, že sa mu nedá spať...a tak dalej potom nakoniec mu vyhoviem nech mam pokoj, lebo ono je to dosť na psychiku toto znášať.. Sex s nim ma vždy bavil, aj teraz si to viem sem tam užiť keď chcem, ale poväčšine je to len o ňom som sebecká ja alebo on.. Lebo ja uz fakt neviem ako mu vysvetliť, že ja to nepotrebujem každý deň.. Samozrejme chcem s nim byt ale uz som niekedy zufala. . Lebo niekedy mam aj chuť a teším sa naňho celý deň, len akonáhle prídem napr z roboty,
Tak asi by som mu parkrat povedala, ze aj som chcela, ale mi tymi neustalymi recami pokazil chut.
A kto toto robi, ze sa demonstrativne prehadzuje v posteli, aby tym vytrestal priatelku, ze mu nedala? Decko.
ja som mozno puritan ale mne pride nechutne, aby manzel za mnou nakracal a chytal ma za vaginu 🤷♀️ kazdopadne ty menis pravidla hry - on je vo vztahu s niekym s kym mal sex 3x denne a ocakava to aj nadalej, evidentne je to ta frekvencia, ktora mu vyhovuje a ty zrazu (co chapem) chces znizit frekvenciu na podstatne menej casto, treba si sadnut a porozpravat sa o tom ale za mna nie nadarmo sa hovori, ze stareho psa novym kuskom nenaucis, silne pochybujem, ze z hulvata (co pre mna chlap, ktory zdrapi partnerku za kozy alebo prirodzenie rozhodne je) sa stane milujuci partner, ktory bude nezny a romanticky a budete zaspavat v objati
a ked by sa zacal prehadzovat v posteli, dvihla by som sa a sla spat do obyvacky a nie ty nie si ta z vas dvoch, ktora je sebecka
Ty určite nie si sebecká.
A teraz si predstav, že pár týždňov nemôžeš kvôli nejakej infekcii. Jeho by asi porazilo. Máš svätú trpezlivosť, že si mu zatiaľ dobre nevynadala. Keď má toľko energie nech robí všetky domáce práce.
Máloktorá žena by mu toto tolerovala. Ako môže mat niekto pôžitok zo sexu, keď ten druhý to robí nasilu, len aby bol pokoj. Tvoj muž je otravný a zdá sa, že mu to nedochádza. Taky jednoduchší sa mi zdá byť alebo neprispôsobivý. Ty určite nie si sebec, naopak, veľmi mu ustupuješ.
asi by sa mal liečiť....
Plánuješ raz aj deti? Si predstav, že si tehotná, na rizikovom, po pôrode, alebo sa ti dieťa v noci budí 10x, čo bude potom robiť?
toto by som nedala, mimochodom robite spolu spolu aj nieco ine okrem sexu? su zivotne okolnosti (tehotenstvo, porod, deti celkovo), choroby atd., kedy toto prevadzkovat proste nie je mozne, skus si predstavit ze ta toto caka cely zivot, on zduty ked mu nepodrzis, je vobec v stave sa kontrolovat a ovladat? ved cely svet sa predsa netoci len o jeho chuti….a okrem toho toto nevhodne obchytavanie zeny za pohlavne organy, ved to je hnus….
Sebecke nevyzrete decko je on. Nejde predsa len o sex a hned a kedykolvek ho potrebuje ci chce on. Mysli aj na nieco ine? lebo z popisu to tak nevyzera. Zamyslela by som sa, ci chcem robit niekomu v podstate sexualnu sluzku…
akoze keby mi toto chlap robil tak by sa mi znechutil nadobro. mne to pride strasne nepritazlive az odpudzujuce. keby to aspon robil rafinovanejsie alebo nejako vzrusujuco ale toto je uplne nechutny sposob ktory by napriklad mna nenavnadil na sex ani po 100 rocnej abstinencii. keby sa cely den tocil len o sexe nevydrzala by som to. ani nie ze sex kazdy den. v pohode ale nie ze o nicom inom netoci.co este okrem sexu robievate spolu. zazitky konicky ....? ake? kedy?
Otázka je, ci ta vníma aj inak ako len sexuálny objekt... Ci sa stará aj o tvoje potreby a pocity... Lebo z uvedeného mam pocit, ze rieši len seba a svoje potreby... Uspokojuje ta vnútorne takýto vzťah? Nemyslím samozrejme sexuálne...
Casom sa ti kvoli jeho sexualnemu apetitu tak ci tak zhnusi. Zatial to este ako tak zvladas, raz pohar trpezlivosti pretecie, a nech by bol akykolvek "uzasny".
Za chvíľu ti ten sex takýmto chovaním dokonale zhnusí. Spávať s ním už teraz nasilu, vynucovať si niečo, to keby si otehotnela a mala rizikové tehotenstvo, zákaz styku, keď budete mat malé dieťa a ty budeš unavená, nevyspaná, potom čo? Bordel?
By som si pripadala ako prostitútka a sex by sa mi úplne znechutil, nič viac k tomu napísať neviem.
Tvoj muž vie, že stačí trochu divadielka, výčitiek, atď. a dostane čo chce 🤷. Treba zapracovať na sebe a určiť si pravidlá. Napríklad - chceš večer sex? Nechytaj ma medzi nohami, ani za prsia, ani nikde inde, kde mi to príde nemiestne. Chytíš? Ok, chyť si. A večer sa môžeš prehadzovať koľko chceš. Mám pocit, že mu príliš veľa toleruješ a on to jednoducho vie...🤷🤷🤷.
@mikadooo ako trucovite dieťa.Predpokladam, že ešte jej povie, že môže byť rada, že tak po nej túži a spraví z nej tu, čo je na vine
Autorka mne by to išlo na nervy, ale môže byť aj závislak, mať rád sex a pod veď sú ľudia čo sexujú každý deň, ale chcú obaja...toto môže byť veľký problém a ešte väčší, keď by ste mali dieťa a ty budeš unavená.Nie si sebec
On na liecenie a ty skonci tento sex vztah. Slak by ma trafil. Aby chlap 3x denne chodil a chcel sex. Jasne, zo zaciatku super ale co ked fakt pridu deti, choroba, unava ? Je neohladuplny chory egoista a fakt zrely uz davno na liecenie. A to skutocne proti sexu nic nemam, patri do vztahu a je dolezity.
Ja som teda sexuálne hodne uvoľnená a veselá osoba. Ale keby sa takto ku mne správal chlap, tak ostane nasucho. Nechať sa osahavat ako slapka a blivne kydy k tomu... 🤮🤮🤮 No, nevrzol by si pekne dlho. Minimálne so mnou nie. Ešte aj z tej postele by som ho zhodila, nech sa ide prehadzovat do obývačky, možno sa mu aj v hlave utrasie....
A necítiš sa ako gumenná Anča? 😬 Obaja potrebujete terapiu
Uff, moj nazor, mal by sa medikamentozne liecit.
Moj EX bol okrem ineho taky. Ked nedostal co chcel(ale nezacal ani nedal najavo ale chcel hej) aj 2 dni bol odurdeny… u nas to bol des , nebudem sa rozpisovat ale viacmenej uz to bolo psychicke nasilie …
Ruky prec od neho 😞
posli mu toto rovno do mailu. Ako inak mu to chces lepsie povedat. Chlapec si nasilu vydupkava svoje a to nie je dobra cesta.
Fuj,hnusíl by sa mi taký závislák .Veď to musí byt pod úroveň keď ťa vkuse ošahava.Necitis sa ponížené ?
Čo keď prídu choroby ,úraz ,tehotenstvo ?
Na najbližšom kroku ta podvedie keď nedostane svoju dávku
Je to taká istá závislosť ako nikotín ,alkohol,gemblerstvo
Utekaj od neho kým nieje neskoro .
Čo bude robiť, keď budeš po porode? Ak budes pozašívaná, sex nebude trebars 6tyzdnov… je to asi ten typ co je zavisly na sexe. Je od neho sebecke, ze si to tako vynucuje.
akože toto je moc, mal by precitnúť, že ten vzťah je aj o niečom inom, že ty máš aj iné povinnosti, že nemáš zakaždým chuť, nechápem to. Trošku tolerancie z jeho strany by veru nezaškodilo.

uz ma stále obťažuje tymi rečami tak ma prejde aj chuť... Napiste mi pls aky mate na to pohlat, chcem s nim byt aj slusne som uz par krat vysvetlila ze to z môjho pohladu nie je az tak ok.. Ale neviem mozno som na chybe ja