Som sklamaná
Ahojte podstupila som rozne operacie a liecby aby som otehotnela. S manzelom sa snazime 10r. Som po operacii pol roka a zacali sme sa snazit dnes som robila test a nic. Naco som znadala tolko bolesti, preco musime znasat tolke slkamania, bolesti atd… som velmi smutna z toho aka to je nespravodlivost tie 15-16rocne dievcata tehotne nechtiac ci tie indianky co ich maju kopu pre peniaze..
@deti95060810 nebodaj som ti ho vnútila jednou otázkou? Ooo veľmi sa teda ospravedlňujem ✌️Snáď dnes zaspim 😉
@lenkasarka nemaju problem s plodnosťou, tak som to myslela, ale zas ked niečo nie je božia vôľa a človek si povie, tak a teraz idem rodiť a porodim xy deti ako na pase, môžeš sa aj rozkrajať a nemusi to tak byť
No v 15-16 je Ďaleko väčšia pravdepodobnosť otehotnenia. Je to v mladom veku omnoho jednoduchšie.
Myslim, ze mnohe chapeme tvoj hnev, tvoje sklamanie, ale toto je vec za ktoru nemoze nik, ani ty, ani my, ani nikto, nemozes sa hnevat na zeny co su tehotne, na seba, na muza alebo na kohokolvek. Toto si clovek nevyberie.
Chápem vás, viem, že je to neskutočne ťažké, keď to, po čom najviac túžite, neprichádza. Tiež sme sa snažili o bábätko skoro dva roky. Ale myslím, že by ste mali zmeniť pohľad na vec. Mne pomohla zmena - začala som si robiť rozširujúce štúdium a veľmi ma to tešilo a napĺňalo. Okrem toho som začala myslieť pozitívne a viac sa zaoberať duchovnom. Robila som si meditácie a upokojila som svoju dušu. Až keď som sa cítila psychicky lepšie, to prišlo a otehotnela som.

@annamalaga tak by to malo byt s tým súhlasím.