Som tehotná a mám problém s partnerom
Ahojte☺️potrebujem poradiť čo by ste robili na mojom mieste najprv vám napíšem môj príbeh aby ste vedeli o co ide: S mojím priateľom sme spolu 3 roky a pred 2 mesiace i sme sa k sebe nasťahovali-má malý byt 2 izbový (bývali sme dosť ďaleko od seba) tak som sa nasťahovala k nemu, a vtedy to začalo prvé dva dni boli najlepšie práve sme sa dozvedeli že čakáme babo a obaja sme sa tešili dva týždne boli skvelé boli sme často spolu, raz ráno som sa zobudila nebol tam tak som si myslela že či niekam nešiel no keď neprišiel do 22 mal už odomna asi 30 zmeškaných hovoroch zľakla som sa nevedala som kde je čo prvý krát sama v meste ktoré nepoznám,mám iba jeho a bábätko ktoré nosím pod ❤️. Čakala som na neho celý čas ani neviem kedy som zaspala ale keď som vstala už bol doma a zaspal na gauči okolo seba mal fľaše samého alkoholu a opil sa keď sa prepudil tak som ho nespoznala nesprával sa tak ako keď sme sa spoznali bol uplny opak... Veľmi sme sa nerozprávali keď som sa ho niečo pýtala odpovedal iba rýchlymi odpoveďami ako napríklad neviem, jo,hmm,čo ťa do toho atď a toto bola posledná kvapka pre mňa keď som sa ho opýtala podviedol si ma on taky co sa starám že niesom jeho matka strhla sa menšia hádka už ani neviem čo ho tak vytočilo ale vlepil mi facku a za buchol dvere zas som ho nevidela celý dne a keď prišiel zas ticho a nič ... Neviem co robiť pretože ja sa vlastne ani nemam poriadne kam sa vrátiť predtym som bývala v podnájme ale z toho som odišla pretože som chcela byť s ním, rodinu nemám nemám Nič... Dievčatá co by ste robili na mojom mieste? Ja už neviem
@sarigavaldova ahoj, keby mi chlap dal facku a ešte ktomu keby som čakala dieťatko, to by bolo posledné, okamžite by som brala veci a odišla keď by on nebol doma, bez slov.
to sa on snaží sa vas oboch asi vykašlať, Odíd a nedaj ho ani do rodného listu
@sarigavaldova ist do podnajmu ako si bola aj pred tym. Pocitam, ze mas pracu a nezivil ta. Skus najst co najlacnejsi podnajom, a ak sa da, setri. A rovno zacni studovat veci ohladne otcovstva- ak by nesuhlasil byt na rodnom liste... atd... aby si mala nastudovane, co mozes a co ta mozno caka - ogladne vybavovania alimentov.
Ďakujem vám len ja som bojím ci to zvládnem sa postarať o malé aby jej/jemu niečo nechýbalo, sama som nemala nič otec sa na mňa vykašľal a moja mamka to nezvládala musela chodiť často do roboty tak ma dala k babke no už som prišla o obe, práve robím v jednej škôlke kde som učiteľka pred školákov
@sarigavaldova neboj sa malému určite bude ovela lepšie bez agresora hadok a násilia, s malom veci bez prepichu (aj tak ako babo potrebuje hlavne teba a aby si bola v pohode) takže preč preč preč... Ani mu nič nevrav co planujes, nájdi niečo, pozistuj na čo budeš mat nárok a odid od neho
@sarigavaldova odíď od neho. Kto normálny dá facku tehotnej žene?
Prvá facka by bola dostatočným dôvodom odísť. Hneď a bez zaváhania.
predpokladam, ze si mlada buduca mamicka...
tak na tvojom mieste zbalit kufre a ist na zaciatok k rodicom
Odíď,bude to len horšie,keď už teraz ti dal facku.
Och dievca,
Po 2 mesiacoch sa ukazal v pravom svetle-bud stastna ,ze to prislo tak rychlo.
Vobec neuvazuj co bude.
Odid niekde ku kamoske a tychlo hladaj podnajom.
Ber nohy na plecia a nikdy sa k nemu nevracaj!!!
Nikdy! Nech by ti cokolvek nasluboval.
Alkohol a agresia su vazne veci,neda sa ich tak lahko zbavit.
Ked ta dokazal.udriet tehotnu,teraz v zaciatkoch...co bude o 2,6,15 rokov?
Chces dopadnut ako mnohe zeny tu na fore?
Si nasackovana V JEHO byte a kedze vie,ze nic a nikoho nemas,ukazuje ti,kto je tu panom.
Nepristup na tuto hru.
Dueta vychovas aj sama.uskromnite sa.
Bud rada ,ze nie ste zisobaseni a do rodneho listu ho urcite daj.
Nech plati aspon na dieta.
Neboj sa,dieta ti vzuat nemoze...to nie je take jednoduche,odnat dieta matke...
Utekaj cim skor,kym nedajboze pri nom napokon este nepotratis!
@sarigavaldova dal ti facku ? Ked to urobil raz, urobí to znovu .. a este k tomu si tehotná.. ach jaj dievča zlate .. utekaj od neho čo najskôr 😔 nie je normálne čo i len dvihnut ruku na ženu, nie to ju ešte udrieť a uz vôbec nie tehotnú .. 😠😠😠
Ako pardon ale pokial by mi dal chlap facku tak by som sa zbalila a odisla.
@sarigavaldova nechapem co tu pises tie srdiecka a smajliky do prispevku. Ved zijes s uplnym dementom. Zbal sa a chod prec.
Aj ked podla mna na 100% ostanes. Vsetky tieto pripady su ako cez kopirak. Dieta na ceste, rodicia matky neexistuju, financne zazemie katastrofalne a este "ale ja ho milujem". Tak sa necha otlkat dalej. Dobre si to rozmysli. Bud budes zit s agresivnou sockou, alebo odides.
@sarigavaldova si tehotna, teda si chranena osoba, mala si zavolat okamzite policiu, by sa nespamatal mozno by si aj trochu posedel. A aspon by bol zaznam. No kazdopadne aj keby som mala ist do nejakeho domova pre slobodne mamicky a mat spolocnu kuvhymu ci kupelnu na chodbe s inymi zenami vzdy lepsie nez s takym clovekom. Ty si to mozno neuvefomujes ale zvladnes to. Je vela organizacii pre slobodne matky kde ti vedia plradit, pomoct kym sa osamostatnis. Chod cim skor. Mna by tam uz nenasiel aj keby som mala ist k tete z 5kolena, vzdy lepsie pytato pomoc inych ludi nez takto zit
@sarigavaldova kmotricky.sk
Parádnych chlapov si hľadáte ženy... len žasnem.
Tehotnej dat facku zato ze on sa niekde kurvil a teraz nevie ako sa ta zbavit..kym si tehotna kratko zariad si byvanie..urcite to lahsie zvladnes sama ako byt denne ponizovana a otlkana..to by mohlo ublizit aj babatku..nohy na plecia a rychlo prec..
@vikus17489 a kam? V prípade autorky kam. Lebo ako rozmýšľam, tak rozmýšľam moc nemá kde ísť. Jasné, že je to naideálnejšie riešenie, len jej hlavne treba poradiť, že kam. Lebo taká rada "zbaľ sa a choď" je jej momentálne na nič
@sarigavaldova určite zvládneš.Zober sa preč kým môžeš,lebo ver ze to bude horšie.Najdi si podnájom,alebo aspoň izbu do prenájmu u nejakej kamarátky.Vrat sa do toho mesta kde si ten podnájom mala,veď musíš tam mať aspoň nejakých známych,alebo ako také kontakty.Bud rada,že nie si za neho vydatá.Nohy na plecia a utekaaaaj.Utekaj kým sa dá.Uz nie si sama,myslí na dobro svojho dieťaťa aj seba.A hlavne prosím ťa nepíš,že ho miluješ a neviem čo...Je to hulvát a alkoholik.Stacilo čo si napísala a je mi z neho na grc.fuj.Ty hlavu Hore a odíď od neho kým sa dá.
vsak su aj najomne byty, a zvlast nebude problem, ked pracu mas,Vsetci ti radime,ma ta v sachu, si un ho ,plus tehotna ,a on sa este mozno kurvi dalej,na co cakas.? az ta psychicky a mozno aj fyzicky znici?
Ďakujem ešte raz dokázala som to! Včera večer zasa odišiel, zavolala som kamarátke a dohodla sa s ňou.Prišla pre mňa zbalila som si všetky veci a teraz sme u nej kým si nenájdem niečo, ďakujem všetkým za rady bála som sa ci to zvládnem odísť ale dokázala som to a teraz to ľutujem ze som to neurobila skôr. Chcela by som poslať menší odkaz všetkým ktorí sú v podobnej situácii: Aj keď ho milujete musíte ho nechať v minulosti budete sa možno báť odísť co bude ďalej ale verte že to bude lepšie ako to je s ním...
@lukina20 ďakujem za radu, žiaľ už rodičov nemám ale ozvala som sa mojej kamarátke ktorú poznám od detstva a ta mi pomohla sme u nej kým si nenájdem niečo
@sarigavaldova super..drzim palce..prajem vela sil..
@sarigavaldova drzim palce.. Nech sa dari, vela stastia
@sarigavaldova keď ti dokázal dat facku, dokázal tým, že je totálne sebecký a absolútne ho nezaujímaš, prosím ta odíď, nájdi si podnájom, všetko zvládneš, hlavne nedovol, aby sa vrátil k tebe, budeš trpieť ty aj dieťa, ver mi, viem o com hovorím, vyrastala som v rodine, kde otec robil kadečo a NIKDY by som nedovolila žiadnemu chlapovi, aby ublížil môjmu dieťaťu, zničil jeho rozmýšľanie, psychiku a život..

@sarigavaldova nasla si byt a odisla