Som tehotná a partner nás má na haku

petkadankosonicka
8. máj 2021

Ahojte zienky.Som zufala,preto chcem pocut aj vas objektivny nazor..
Som rozvedena,mam dve dcerky.Uz su samostatne a taktiez si ich viem zabezpecit sama..Lekar mi povedal ze som neplodna po konplikaciach a operaciach ktore som mala v minulosti po druhej dcerke..Lenze.Spoznala som niekoho a tak neak som do 6mesiacov ostala tehotna.Chlap je starsi a je to jeho prve dieta,preto bol velmi velmi statny a rozhodli sme sa ze si dietatko nechame a zacneme spolu zit aj ked sme sa orakticky nepoznali..Coskoro budem rodit.Karieru som zanechala a on chodi na tyzdnovky.Pride v piatok a zdrzi sa len co mi hodi veci na pranie a naje sa..Ihned odchadza.Tak isto vizera aj sobota aj nedela.V pondelok o 2rano odchadza a teda ho ani nevidim.Nepomoze,nerozprava sa somnou.Da mi len peniaze a tym to hasne.Sex samozrejme nemame a ani somnou netravi cas.Stale len kamosi,kamosky a ja ani neviem kde je a co robi.Myslim si ze uziva aj drogy no potvrdene to nemam.Povedzte mi prosim svoj nazor.Co si o tom myslite?.Aj som sa snazila snim porospravat ale akoncilo to tym ze som vraj schyzofrenicka.Co by ste prosim Vas robili v mojej situacii? Dakujen

dskjhfdlkdjhl
8. máj 2021

@petkadankosonicka Mas to tazke, ale napr. mne keby prisiel a hodil veci na pranie, tak by si ich v takom stave aj nasiel-preco mu peries, varis?

zuvelyn
8. máj 2021

Ako moze jedna dospelá žena ostať "tak neak tehotná" ? Toto je pre mňa väčšia záhada ako to či bolo skôr vajce alebo sliepka 🤷🏼‍♀️

777januska777
8. máj 2021

@zuvelyn tak myslela si, ze je neplodna a tak si nedávali pozor.

karhu
8. máj 2021

@petkadankosonicka zivot je kratky, zariadila by som si stastny a pokojny zivot bez neho🌞

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
8. máj 2021

Ak ste sa predtym stretavali len cez vikendy a iba tak na sex a ostala si tehotna... Vedela si co ma za pracu? Asi ak chodi na tyzdnovky tak akoze kedy ma s tebou travit cas? Preco nejdete spolu s kamaratmi? Alebo vy dvaja a dcerky na vikend k rodicom alebo ex?

Ci plan bol, ze ty sa nastahujes a on bude dalej kalit ale miesto mamy mu operies ty? 🤔

liljana
8. máj 2021

Jedna vec je sa na zaciatku zamilovat, tam staci ocarenie, druha je vediet s tym clovekom aj zit, ked hormony opadnu. Preto pary spolocne ziju niekolko rokov na "skusku", kym maju spolu deti. Ci vydrzia aj bezny stereotyp.
Vy dokonca spolu ani nezijete, fungujete na dialku. A zamilovanost vyprchala, ked ste ani neboli spolu a zostala realita. Jedine vazny rozhovor, ako to bude dalej a on, najst si pracu doma.

marcellka32
8. máj 2021

Nenavarila by som, neprala....čiže by prišiel hodil veci na pranie na zem (tam by aj ostali, keďže by som neprala), išiel sa najesť (nebolo by čoho, keďže by som nevarila) a možno by panko potom pochopil, že niečo sa deje a porozprával sa s tebou....

elenka74
8. máj 2021

Podľa mňa, ťa berie ako slúžku, vie, že bude mať navarené, vypraté. Ťažko povedať, čo bude ďalej, tým, že je starší, možno bude horšie znášať detský plač, starostlivosť o dieťa.

mogaa
8. máj 2021

píšeš že je starší, zrejme starý mládenec...je to presne o tom, má svoje zvyky, návyky, zlozvyky a nechce ich meniť...treba sa porozprávať a zvážiť, čo ďalej.....či vôbec chce partnerský vzťah so všetkým čo k tomu patrí, teda rodinu, spoločne strávený čas alebo sa rozídete a bude len otcom tvojho dieťaťa a občas sa stretnete ako priatelia...ono ty máš svoje predstavy, on má svoje predstavy, treba sa o tom len porozprávať a nájsť kompromis, ale nie v štýle že žijete ako partneri, ty mu robíš servis a on ti dá len peniaze....to si môže rovno platiť gazdinú čo mu uprace a navarí...treba mu povedať že ty si takto vzťah nepredstavuješ, že chceš partnera čo s tebou aj bude tráviť čas, podrží ťa, podporí ťa a nie že bude stále preč....to si môže platiť gazdinú....

heleninamama
8. máj 2021

Nuž, tak "neak": starý mládenec bude mať slúžku, zúfalá jednoduchá žena strachu nad hlavou a možno aj nejaké peniaze a 3 deti atrapu rodiny - v priamom prenose uvidia, ako sa život nemá žiť, ako vzťah nemá vyzerať. Len, či sa z toho poučia?
P, Š. Zaujíma ma, akú kariéru si Ty zanechala? Čo pod tým názvom kariéra myslíš?

hederamonstera
8. máj 2021

Fuh, vobec neviem co by som robila. Do takej situacie by som sa ale urcite nedostala. :/
Porozpravajte sa velmi vazne o vasej buducnosti. To je asi jedine co sa da poradit.

elizabet173
8. máj 2021

@777januska777 žiadny lekár nepovie žene, že už nikdy neotehotnie, lebo to ani on nemôže vedieť a to, čo je dnes nemožné, o rok bude možno normálne. Zrejme to tu napísala len ako ospravedlnenie, že sa vybodla na ochranu, alebo spoľahla na muža.

elizabet173
8. máj 2021

@petkadankosonicka na čo ti je taký muž? Do pôrodu nejako vydrž, potom si vybav výživné na dieťa a ak sa bude dať aj na seba a vypoklonkuj ho. Na to, aby si mu varila a prala ho nepotrebuješ. Aj tak spolu nežijete, ako otec zrejme fungovať nebude, nemá zmysel to ďalej naťahovať.

jamidea
8. máj 2021

@elizabet173 no lebo ty si lekarka. Zrelej zene po problemoch a operaciach asi mudr.vie povedat nejake resume.
@petkadankosonicka tuto odpoved nehladaj. Vyzera ze si zrela rozumna a vies si sama zariadit zivot a zratat co ti je lepsie. Vela stastia a rozumu prajem.

mariejenka
8. máj 2021

@petkadankosonicka po pôrode zapísať do rl pýtať výživné,a jeho kopnúť do riti... slúžku by som nerobila, tri roky zbehnú ako nic, ti do práce, malé škôlka... staršie dievčatá snáď pomôžu keby trebalo...vela šťastia.

mpg
8. máj 2021

@petkadankosonicka Tam je celkom možné, že on ako starší má už svoje zabehané návyky a môže byť dosť ťažké vysvetliť mu túto novú situáciu, ale treba sa aspoň pokúsiť. Mužom treba presne vysvetliť, že treba urobiť toto (bez zvýšeného hlasu),niekde som čítala, že je dokonca dobre im to napísať.

sense
8. máj 2021

Mala by som ho na háku aj ja... Vychovala si dve dcéry, výchovas aj toto... Požiadaj o výživné... Určite by som nevarila nrprala atd

elizabet173
8. máj 2021

@jamidea ako vieš, že nie som? 😎 Vieš, ako som sa vlastne dostala na MK? Padol mi zrak na príbeh ženy, ktorá teoreticky nikdy počať dieťa nemohla. Má dve. Sama poznám zo svojho okolia pani, ktorá bola po viacerých operáciách, deti nemohli mať 17 rokov a potom mali dve. Otehotneli aj ženy po sterilizácii a okrem toho spávať s človekom, ktorého poznám len zbežne bez ochrany, je dosť odvaha, nemyslíš? Nie len kvôli nechcenému tehotenstvu.

petkadankosonicka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
9. máj 2021

Tak starší chlap už má svoje zvyky, a pohodlie. Možno bol pár dní nadšený, že "bude dieťa" ale keď emócie ochladli, doplo mu, že sa všetko zmení a zrejme ho to vystrašilo. Keď predtým s nikým nežil, a odrazu mal v domácnosti stále ďalších ludi (žena, deti a ďalšie na ceste) tak ohoho stratil odvahu aj chuť byť vzorný ocinko. Ťažko radiť, keď proste on ta ma na háku, tak "neodhaknes" to..zmierut sa s tým, že budeš v podstate mat tri deti a budeš na ne sama.V podstate ste sa vôbec nepoznali, 6 mesiacov je málo na to.

luccija
9. máj 2021

@petkadankosonicka u koho bývate?ako píšeš prakticky sa nepoznáte, prácu asi nezmení, takže budeš roky sama s deťmi ..možno sa mu to rozlezalo v hlave, možno rodinu ani nechcel ...veď vlastne žiješ sama...tak mu povedz, že buď sa spamätá, alebo nech zhadzuje veci na pranie niekde inde...drogy ani nekomentujem.

monka105
11. máj 2021

Nuž, na tvojom mieste by som si určite nekomplikovala situáciu takýmto chlapom. Pekne ho vypoklonkuj, nech si varí a perie sám a po pôrode pekne žiadaj výživné. Bude to ťažké, ale potrebuješ si robiť stresy takýmto človekom?