icon

Som tehotná a priateľ ma udrel

6. sep 2023

Ahojte som na začiatku tehotenstva a priateľ mi dal pri hádke facku..+ ma z nervov priškrtil na posteli len preto aby som ho počúvala a upriamila na neho pohľad..nie som s nim momentálne v nejakom kontakte, ale cez víkend sa chce so mnou porozprávať čo a ako ďalej.. dosť ma to zobralo, pretože by som o ňom nikdy v živote nepovedala, že niečo takéto spraví ešte k tomu tehotnej 😔

Strana
z4
autor
7. sep 2023

@ankare Ďakujem 🥺❤️

beronsche
7. sep 2023

"skrotit hrebienok" zblaznila si sa? Chces nasilnika riesit nasilim.. boli by ste fakt idealna rodina, chudak dieta...

Utekaj, prerus kontakt, neuvadzaj ho ani ako otca dietata, popri, ze je jeho.. Takeho chlapa naozaj ani jeden z vas (ty a dieta) v zivote nepotrebujete..

nepic
7. sep 2023

@autor
Noo tak vidíš a kde je problém. Už to mohlo byť aj vybavené,len nech idú minimálne dvaja,ideálne ešte niekto tretí čo nie je v príbuzenskom vzťahu aby si navzájom dosvedčili,že mu neublížili a slušne s ním jednali. Lebo policajti s tým nič nebudú riešiť,lebo "veď sa nič nestalo".
Lebo na takýchto iné nezaberá,skôr by mal časom pocit,že si môže dovoliť ešte viac a skúšal by,koľko môže.

eva8
8. sep 2023

Možno by som sa s ním cez víkend stretla niekde na neutrálnej pôde, napr. v kaviarni, niekde v kúte by sedela osoba o ktorej Nevie, aby šla by som mnou domov ( po vašom odchode by šla nenápadne za vami a "náhodne" sa s vami stretla) Ostala by som slobodnou mamičkou, dohodla sa na výživnom, nedala sa obmakcit jeho rečami, ani zastrašiť vyhrážkami. Spiš si dnes na papier, čo plánuješ v budúcnosti a drž sa toho pre rozhovore s nim

zmrzlinka2021
8. sep 2023

Autorka, už si mu dala kopačky?

Strana
z4