icon

Som tehotná a priateľ sa mi na Vianoce ani neozval

25. dec 2020

Ahojte chcela by som sa postazovat a poradiť. S priatelom sme spolu 3 a pol roka čakame babatko, neplanovali sme posielal ma najskor na interupciu ktoru som odmietla mala som pocit ze to uz nejako prekusol a bude sa tesit , ale od vtedy ako som mu oznamila ze na potrat nepojdem sme spolu velmi minimalne som v 4. Mesiaci , minimalne no skor som snim bola asi tak 3x a vzdy sme sa len pohadali ze nemame dostatok financií a ze to nezvladneme plus mi skaredo nadaval, urcite by sa to dalo a mysliˇ ze nie sme na tom az tak zle , rozumiem ze ma robotu ale ked ju nema je radsej s kamošmi a jedine co robia iba piju .. velmi ma to nici , na vianoce sa mi absolutne neozval ani den pred nimi a dnes taktiez absolutne nie hlavne ze s kamosmi a kamoskami bol podla fotiek ltore som videla ... naozaj neviem co mam robit lubim ho , ale s najvacsou pravdepodobnostou on ku mne nic neciti :( ziadna podpora z jeho strany ved cakame spolu dietatko chapem ze je to prenho nieco bohuzial nechcene neplanovane , ale aby naozaj sa ani neopytal ako sa citis ako ti je ? Jedine co mi povedal ze zas iba priberiem .. a ze nebudem chodit do roboty a vsetko bude musiet byt na nom a ze nechce urcite dievcatko a podobne veci ., prosim poradte co mam robiť

Strana
z2
miriam11
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
malena
26. dec 2020

Očividne to nie je ten pravý,... neboj časom si nájdeš lepšieho, aj ako slobodná mamička s dieťatkom ...

malena
26. dec 2020

@0silvia0 no zasa nemusíš byť nepríjemná však áno ...

blunka
26. dec 2020

Už vieš co ideš urobiť ?
Nie s chlapom, s tym už nič, ale ty co ideš dalej, máš kde bývať ? Máš financie na veci pre dieťa ?

jajka71
26. dec 2020

Rozhodla si sa dat životu, ktorý v tebe rastie šancu ozvu sa alexis poradňa ci ako sa volajú a jeho už nerieš. Pozrieš si bývanie, rieš vybavícku, teš sa na nového človiečika ktorému dáš život a nájdeš mu raz otca, ktorý bude na to dieťatko hrdý a urobí ta šťastnou. Nechcela si vidieť to, či dnes už vidíš, in sa rozhodol, že byt zodpovedným rodičom nechce a nebude. Bodka. Ci budeš formálne riešiť otcovstvo a výživné je na tebe v poradni ta usmernia ale hlavne ho vyzmizikuj nateraz. Si budúca mamička, teš sa na pokladník a viac ho nekontaktuj. Koľkí si spomenú, že majú dieťa až keď potrebujú výživné na seba v starobe, či keď stratia strechu nad hlavou. Koľkí si na dieťa spomenú až keď je z neho úspešný vzdelany dospelý človek?

0kristina0
27. dec 2020

Podľa mňa máš v príspevku preklep, malo tam byť expriatel

Strana
z2