icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

katarina412
10. mar 2016

@bjeremiasova dnes je tooolko vysokoskolakov a najviac kricia ti, aki su inteligentni, ktori by sa za predchadzajuceho rezimu na vysku nedostali. Dnes ma VS kazdy,kto ma guraz si dat prihlasku... tak vyzera potom aj napr. skolstvo...

stevvvka
10. mar 2016

@vio28 ak si proti potratu, nechod nan. Vynos dieta, skus nasetrit a ked nato nebudes mat a nepodari sa a nebudes moct uzivit dieta, pomozes niektoremu paru ked das babo na adopciu.

mircalla
10. mar 2016

@katarina412 velmi dobre prispevky

moonshine1
10. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@katarina412 presne tak! vsoka skola uz ani z daleka nie je taka ako byvala kedysi!

lubkavargova1
10. mar 2016

Je zaujimave, ze ludia co su naozaj inteligentni a osobnosti (nemyslim tienase celebritky) su nejako vzdy najskromnejsi....cim to asi bude??

bjeremiasova
10. mar 2016

@katarina412 😀 ... Asi si moja krvna skupina

katarina412
10. mar 2016

@mircalla ďakujem, len sa snažím písať k veci a možno aj trochu pomôcť...ale nikomu moje názory nevnucujem 🙂

katarina412
10. mar 2016

@bjeremiasova napodobne 😀 😀 😀

mircalla
10. mar 2016

@katarina412 mas dobre nazory (aspon podla mna), vidno, ze su tam nadhlad a zivotne skusenosti

mircalla
10. mar 2016

@mirica nie, uz to bolo davnejsie, prvy raz dlhorocny priatel, potom otec mojho syna. proste mam to asi nuch, ja som na to prisla hned - samozrejme zatlkacky....ono su to take typicke crty - beriem si vsade predtym volne dostupny mobil, som nervozny, menim casto plany a nalady, nahle mam strasne vela prace vo vecernych hodinach🙂 myslim, ze nie su velmi rafinovanii
😉

ruthike
10. mar 2016

@luna379 wow, ano stari ludia pachnu, lebo uz ich telo inak vonia a aj moc maju strasne smradlavy, aby si vedela. Dost tazko sa im zohyba, perie a vstup do vane je vysoko rizikovy. Zabudaju, vsetko im trva desat krat dlhsie.. Tym padom trpi ich hygiena a vzhlad, pokial nemaju niekoho kto ich poriadne vypucuje aspon obden. Prajem ti dlhy zivot aspon do takej 80ky, naplno to precitis

stardust
10. mar 2016

@mircalla no teda hlavne mimoriadne pracoviti su ti muzi, ked podvadzaju...ale vyplatnej paske tie vysledky pracovnej vytazenosti nie su vidno 😕 😀

bjeremiasova
10. mar 2016

@katarina412 ano...zial...ona je podla toho co pisala presnym prikladom toho co ja nemozem vystat a to som naozaj velmi mierumilovny clovek! Ako som uz napisala ja sa cudujem ze 30 rocna zena na urovni ked som bola este adolescent i ked ani vtedy som nebola hnusna na ludi ale rebelka co ma svoje nazory a spm bola 100% presvedcena ze su spravne 🙂 no ale toto v 30tke? Malokedy sa takto pohorsujem ale to jak do mna zacala ze som jednoducha a ona dostala Nobelovku a ze v 40ciatke nema vyznam ist na vysku 😀 som to vravela mame no ta sa smiala tiez 😀 nechapem ze sa nehanbi .. Za byvaleho rezimu by taky nazor nemala lebo by platila statu ze je stara dievka 😀 ... Neviem odkial je ale dufam ze moje deti ucit nebude... A to s tymi seniormi no nech sa prepadne pod ciernu zem .. Ja som vychovana ze si starsich ludi mam vazit a vobec ludi .. Nikdy by som si nedovolila takto o nich rozpravatbmam k nim uctu..ja pochybujem o tej jej inteligencii lebo mi pripada ako dobra sedlana

katarina412
10. mar 2016

@bjeremiasova jeden jej nazor vyvracia druhy, ani nevie, co rozprava,uplne sa zamotava,a rozprava od veci...seniori jej smrdia a su drzi...ale utecenci a romovia by jej asi vonali...uplne je mimo z toho svojho inteligentneho rozpolozenia...a hlavne rozprava uplne od veci, ale jedno dosiahla, odputala pozornost od hlavnej postavy tejto diskusie za co jej je mozno aj ona vdacna... 😀

katarina412
10. mar 2016

@katarina412 romovia z osady... aby som nebola za rasistku...

mirica
10. mar 2016

@mircalla ....tak to je taká klasika....ja som na môjho došla náhodou....on si robil zo stretnutí fotky a zabudol ich otvorené na mojom počítači.....a úplne úžasné bolo, že podla dátumov chodil na tie sexstretká
aj s našimi 2 a neskor 3 deťmi.....on bol totiž na materskej s deťmi od ich narodenia.... 😕
@stardust -niekedy aj vidno, lebo však treba platiť hotely, večere a darčeky..... 😉 .....len žena nevidí

ruza112
11. mar 2016

@vio28 no nečitala som ostatne reakcie ale poviem ti ja za seba aj ja mam rodinu a 3deti skvelý vzťah a ver že si mohla dopredu rozmýšlať ked si vedela že on je ženaty a ma rodinu a deti...otočme to z druhej strany čo by si robila ty keby ti niekto zobral muža a mal ho len na sex?ved to je hrozne?ked viem že muž je ženaty ruky preč ja viem že sa srdcu nedokaže rozkazať ale tu musi vyhrať rozum beriem otca deťom ktore ho potrebuju a muluju ked nemal rozum on mala si ho mať ty...prepač za tvrde slova ale tak to citim...maš ťažku situalciu verim ale dieťa za to nemože jednoznačne si ho nechaj ono nespravilo chybu ale skus naozaj v tých centrach a samozrejme aj on nech vezme zodpovednosť na seba aj on urobil chybu a nie malu...do vela zdaru a prajem ti aby si si našla novu znamost ale prosim už len bez zavazkov pa

ruza112
11. mar 2016

@julma jaj chytilo ma za srdce a vyhrkli mi slzy aj ja som myslela na križovu cestu presne tak urobila chybu ale nielen ona ale aj on ale ano babo ma zostať tam kde je ona fakt za to nemože a pomocť sa da všelijako, poznam jeden pribeh nebudem tu písať celý len pointu že z nechceneho babatka ktore bolo porodene v prirode a potom vyhodene sa rokmi stal výborný lekar odbornik gynekolog a našiel si svoju mamu a odpustil jej ...takže fakt už ked sa chyba stala nechod si to babo vziať nechaj si ho riešenie pride a len sa modli nazabudaj na boha a pomože ti pride riešenie ver mi...

bjeremiasova
11. mar 2016

@ruza112 Tak tak nič sa nedeje len tak v živote ...

sardinka335
11. mar 2016

jééééškove, ešte to tu nevykapalo???

lubkavargova1
11. mar 2016

@sardinka335 nie, uz sa tu poriesilo cez tehotenstvo po migrantov az k starym ludom 🙂

stardust
11. mar 2016

@lubkavargova1 co maju spolocne migranti s nemanzelskym sexom? 😀

bjeremiasova
11. mar 2016

sem vypisovala jedna nemamička vysokoškolská 30 ročná žena čo sa asi splietla a písala tu veci ... z čoho ked si na to spomenem mám stále vypleštené oči :D tak ona sem písala o migrantoch a senioroch tusím aj o ciganoch ... a neviem ešte o kom všetkom :D

lubkavargova1
11. mar 2016

@bjeremiasova myslis tu ktorej smrdia stary ludia? Tam neze sa oci vyplestia ale rozum zastane..ja ked som to citala tak som myslela ze asi zle vidim 🙂

0silvia0
11. mar 2016

@bjeremiasova ale ona nemôže mať 30 rokov, lebo si pamätám, že je budúca pani učiteľka, takže by mala mať okolo 25, nie? 🙂
Keby mala 30 rokov, pochybujem, že by mala také striktné a bezcitné názory...

bjeremiasova
11. mar 2016

@lubkavargova1 no asi tak nejak ... malokedy sa pohoršujem.. ale úprimne viac ma pohoršila ona ako žena ktorá otehotnela so zadaným a je z toho trošku mimo :D ...

bjeremiasova
11. mar 2016

@0silvia0 no ona písala tuším že má 30 rokov :D .... teda som si skoro na 100% istá :D .. lebo mne písala že mať v 20tich dieťa je nezodpovedné :D že zodpovedné je mať dieťa od 25 do 33 rokov :D :D :D

0silvia0
11. mar 2016

@bjeremiasova no tak ja neviem, to, kde písala svoj vek neregistrujem, iba že je budúca pani učiteľka...

lubkavargova1
11. mar 2016

@bjeremiasova toto ked ma vzdelavat buducu generaciu...nic vzlom zeny....tak to sa nedivim ze im minister nechce zvysovat plat.

bjeremiasova
11. mar 2016

@0silvia0 hlavne nech neučí moje deti :D a potom že aká generácia vyrastá ked sú takéto pedagogičky :D