icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

bjeremiasova
11. mar 2016

@lubkavargova1 no hej je to dost nudne dokola

lubkavargova1
11. mar 2016

@bjeremiasova tiez ma to uz nebavi..dobre, zdrbali ju od suky po neviem co....uz je nacase na nieco ine. A ako vidim zacala pisat. No tak potom na jakeho frasa to bude dobre? Nema to ziadny efekt. Ci? Uz nevidim vtom logiku. Prvotne emocie opadli, fajn..ide sa dalej...

guinevre
11. mar 2016

@vbu uz jej tu dost veci povedali, myslim si, ze nepotrebujeme citat tu este aj take primitivne slova...

simon1993
11. mar 2016

No niektoré ste tu take p*če necitlivé ze to svet nevidel.A kludne ma nahláste ale snad si stihnete prečítať (tie trafene hudby ktorim to patrí) ze ste.Lebo ste.Slovods názoru,toť moj názor.Ste p*ce ktore sa nevedia vžiť do tej situácie kedze ju nezažili . Ale súdiť,to ano.Ked budete kráčať v jej topánkach tak potom súdte.Rozumne ste jak salamunova rit.Hauk

99zuzula
11. mar 2016

Veru tak. Furt sa uz toci dookola o tom istom.
Co tak posunut sa dalej - napr.pomozme jej vybrat meno pre mimco. Otecko sa asi nevyjadri k menu, moze pomoct modry konik 😃

lubkavargova1
11. mar 2016

fuuuuha to dnes je daco vo vzduchu abo co??? Dnes tolko vulgarizmov ze zasnem...
Meno pre mimco? A uz vieme co to bude? 😀

trubi
11. mar 2016

@vio28 ahoj, ty si to ozaj brala ako nezáväzné? Teda, že si ho nelubila? Sa pýtam, lebo ja som mala tiež nezáväzný vzťah. Ale obaja sme boli nezadaný. A to som skôr vedela/dúfala, že to dopadne inak. Takže ja som to moc nezáväzne nebrala.

bjeremiasova
11. mar 2016

@lubkavargova1 no ja som si z tohto celeho len jedno uvedomila! ... Ze si o vacsine zien myslim co doteraz(cest vynimkam) vacsina (a hlavne matky) su zatrpknute odsudzujuce bez pochopenia "gestapacky" ... Vidia svet len cierno bielo .. A hlavne ked uz maju potomka ... Svet sa zastavil a som len matka ... Ja som tez mama coskoro uz dvojnasobna no ostavam sama sebou ... Ony sa mi zdaju byt flustrovane z toho zivota a ako by to boli stare osoby .. Treba k zivotu spontannost .. Prave take zeny co sa riadia podla bodov a b c ... Pride d a zrutia sa ... Pisali tu o tom aky je svet iny bla bla ludia su taki isti... Nemenia sa.. To prave svedci aj o tom ze su zeny take iste ako pred 10-20-30-100 rokmi .. Su len matky a to je vazne deprimujuce...stratia identitu... Dufam ze ani po case sa mi to nestane ...

vio28
autor
11. mar 2016

@trubi snažila som sa to tak brať.

trubi
11. mar 2016

@99zuzula
Sebestián a Karolína sú moje top. 🙂

bjeremiasova
11. mar 2016

@lubkavargova1 *vsetci

lubkavargova1
11. mar 2016

@bjeremiasova no ja neviem...ako ja mam skor pocit ze je to take "nalinajkovany" zivot a potom pride nieco ine a odrazu je kazdy v prdely...no ako neschvalujem toto pocinanie...ale zase nezabijem ju za to. Ked ze sa dotkne mojho chlapa tak asi aj hej, ale najprv jeho bys som a kym by som sa dostala k nej aj by ma to preslo ako sa poznam a max by som ju stavnato poslala kade-lahsie az tam odkial niet navratu 😀
Zivot ju vytresta sam..ja stale tvrdim karma vrati vsetko ci je to dobre alebo zle....uz kaslat na to.

severanka90
11. mar 2016

@trubi moooc dobry vkus, aj mne sa pacia.
Takze mena vybrate....ideme vybrat VS kam ho dame po maturite ☺.

lubkavargova1
11. mar 2016

@severanka90 a uz vieme co to bude???? Ci hladat potom nevestu alebo?

vio28
autor
11. mar 2016

@lubkavargova1 nevieme, teda ja ešte určite nie 😀

lubkavargova1
11. mar 2016

aha..cize 50:50 a si si ista ze to bude 1 drobec v brusku??? Niekedy su aj "akciove" balenia ze 2 v 1 😀

bjeremiasova
11. mar 2016

@lubkavargova1 s kazdym Tvojim slovom suhlasim ! 🙂

petra3312
11. mar 2016

@vio28 no konecne, uz sa to tu trochu ukludnuje. Takze si babatko nechas na 100%? Mohla by si teraz trochu napisat ohladom byvania a financii a tak? Na zaciatku tie vyhliadky neboli bohvieco, pisala si, ze ani byvat nebudete mat kde? To uz sa vyriesilo?

severanka90
11. mar 2016

@lubkavargova1 ked nam krpec dostuduje, uz bude plnolety a partnera ci partnerku si najde sam. Vsak moze byt aj gay alebo lesba, to uz zvladne bez m.konika.

vio28
autor
11. mar 2016

@lubkavargova1 veľmi pevne verím, že to nebude môj prípad. Aj keď musí to byť krásne mať 2 v 1, ale nie za takýchto okolností, to by bolo už veľa namna 😀 😀

lubkavargova1
11. mar 2016

@severanka90 no a mozem utierat monitor teraz od caja...toto mi nerobte...ze duhovy!

vio28
autor
11. mar 2016

@petra3312 no momentálne je situácia kľudnejšia, ale ešte počítam stým, že príde zvrat. Financie zatiaľ sú a keďže ešte mám možnosť pracovať chcem si nasporit čo najviac na to obdobie ked sa už nebude dať. Psychicky som natom oveľa lepšie a to je najdôležitejšie.

stardust
11. mar 2016

@vio28 niekedy sa zadaria prirodzene aj 3 v 1...trojite alimenty platit...no ziadna slast 😀

mariannag77
11. mar 2016

No co uz, nebudeme kazat to si nemala hento si nemala, preco si to tak urobila, to je vsetko na prd a k nicomu. Kazdy mame svoj kriz a kazde rozhodnutie nasledky. Tak sa zo zivotom trosku popasuj a neboj bude zase fajn. Na chlapa sa vykasli. Daj mi vediet ak budes nieco potrebovat. Posleme vecicky postou ak bude treba kupime aj flasky aj cumle pre babo. Neboj. A od zenacov ruky prec 🙂

petra3312
11. mar 2016

@vio28 tak nakoniec to take zle nebude. Ak by si cakala dievcatko, mam kopec veci, co mi ostalo po dcerke, hlavne tie do dvoch rokov su velmi zachovale, kludne mi napis, poslem Ti ich.

vio28
autor
11. mar 2016

@petra3312 ďakujem Ti veľmi pekne, vážim si to 🙂

marinablue
11. mar 2016

@vio28 Do ďalšieho života ti prajem už len samé dobré rozhodnutia.

vio28
autor
11. mar 2016

@marinablue ďakujem 🙂

trubi
11. mar 2016

@severanka90 ďakujem, len škoda že budúci otecko nášho veľkého chlapca nemá taký názor. Zatiaľ sa mu pozdáva len Viliam :D

trubi
11. mar 2016

@vio28 je to ťažké tak brať. Nie sme na to stvorené. Už sa ti aj k tejto situácii vyjadril?