Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@bjeremiasova tiez ma to uz nebavi..dobre, zdrbali ju od suky po neviem co....uz je nacase na nieco ine. A ako vidim zacala pisat. No tak potom na jakeho frasa to bude dobre? Nema to ziadny efekt. Ci? Uz nevidim vtom logiku. Prvotne emocie opadli, fajn..ide sa dalej...
No niektoré ste tu take p*če necitlivé ze to svet nevidel.A kludne ma nahláste ale snad si stihnete prečítať (tie trafene hudby ktorim to patrí) ze ste.Lebo ste.Slovods názoru,toť moj názor.Ste p*ce ktore sa nevedia vžiť do tej situácie kedze ju nezažili . Ale súdiť,to ano.Ked budete kráčať v jej topánkach tak potom súdte.Rozumne ste jak salamunova rit.Hauk
Veru tak. Furt sa uz toci dookola o tom istom.
Co tak posunut sa dalej - napr.pomozme jej vybrat meno pre mimco. Otecko sa asi nevyjadri k menu, moze pomoct modry konik 😃
fuuuuha to dnes je daco vo vzduchu abo co??? Dnes tolko vulgarizmov ze zasnem...
Meno pre mimco? A uz vieme co to bude? 😀
@lubkavargova1 no ja som si z tohto celeho len jedno uvedomila! ... Ze si o vacsine zien myslim co doteraz(cest vynimkam) vacsina (a hlavne matky) su zatrpknute odsudzujuce bez pochopenia "gestapacky" ... Vidia svet len cierno bielo .. A hlavne ked uz maju potomka ... Svet sa zastavil a som len matka ... Ja som tez mama coskoro uz dvojnasobna no ostavam sama sebou ... Ony sa mi zdaju byt flustrovane z toho zivota a ako by to boli stare osoby .. Treba k zivotu spontannost .. Prave take zeny co sa riadia podla bodov a b c ... Pride d a zrutia sa ... Pisali tu o tom aky je svet iny bla bla ludia su taki isti... Nemenia sa.. To prave svedci aj o tom ze su zeny take iste ako pred 10-20-30-100 rokmi .. Su len matky a to je vazne deprimujuce...stratia identitu... Dufam ze ani po case sa mi to nestane ...
@lubkavargova1 *vsetci
@bjeremiasova no ja neviem...ako ja mam skor pocit ze je to take "nalinajkovany" zivot a potom pride nieco ine a odrazu je kazdy v prdely...no ako neschvalujem toto pocinanie...ale zase nezabijem ju za to. Ked ze sa dotkne mojho chlapa tak asi aj hej, ale najprv jeho bys som a kym by som sa dostala k nej aj by ma to preslo ako sa poznam a max by som ju stavnato poslala kade-lahsie az tam odkial niet navratu 😀
Zivot ju vytresta sam..ja stale tvrdim karma vrati vsetko ci je to dobre alebo zle....uz kaslat na to.
@trubi moooc dobry vkus, aj mne sa pacia.
Takze mena vybrate....ideme vybrat VS kam ho dame po maturite ☺.
@severanka90 a uz vieme co to bude???? Ci hladat potom nevestu alebo?
@lubkavargova1 nevieme, teda ja ešte určite nie 😀
aha..cize 50:50 a si si ista ze to bude 1 drobec v brusku??? Niekedy su aj "akciove" balenia ze 2 v 1 😀
@lubkavargova1 s kazdym Tvojim slovom suhlasim ! 🙂
@lubkavargova1 ked nam krpec dostuduje, uz bude plnolety a partnera ci partnerku si najde sam. Vsak moze byt aj gay alebo lesba, to uz zvladne bez m.konika.
@lubkavargova1 veľmi pevne verím, že to nebude môj prípad. Aj keď musí to byť krásne mať 2 v 1, ale nie za takýchto okolností, to by bolo už veľa namna 😀 😀
@severanka90 no a mozem utierat monitor teraz od caja...toto mi nerobte...ze duhovy!
No co uz, nebudeme kazat to si nemala hento si nemala, preco si to tak urobila, to je vsetko na prd a k nicomu. Kazdy mame svoj kriz a kazde rozhodnutie nasledky. Tak sa zo zivotom trosku popasuj a neboj bude zase fajn. Na chlapa sa vykasli. Daj mi vediet ak budes nieco potrebovat. Posleme vecicky postou ak bude treba kupime aj flasky aj cumle pre babo. Neboj. A od zenacov ruky prec 🙂
@vio28 Do ďalšieho života ti prajem už len samé dobré rozhodnutia.
@marinablue ďakujem 🙂
@severanka90 ďakujem, len škoda že budúci otecko nášho veľkého chlapca nemá taký názor. Zatiaľ sa mu pozdáva len Viliam :D

@lubkavargova1 no hej je to dost nudne dokola