Som tehotná so ženatým mužom
Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.
@vio28 ak lubi voje 2 deti bude lubit aj to tretie
@vio28 ako co? Zmieruje sa s myslienkou ze si babo nechas? Trosku nechapem.
@bjeremiasova Vazne? No, neviem, dvaja susedia z mojej ulice mali mimomanzelske deti (kazdy jedno), a ziadny kontakt s tymi detmi nemali, iba vyzivne.
@lubkavargova1 áno presne
@guinevre zaujimave .. je to dost smutne
@vio28 jaaaaj. No chlapy, ich myslienkove pochody nikdy nepochopime. To je iny level.
ahoj neviem co ti poradit neviem aky mas vztah s rodicmi a preco nebudes mat kde byvat... ak by som bola v tvojej kozi tak si dieta necham ak mas aspon ako take uspory skus spolocne byvanie s inou slobod matkou (toto riesenie je asi nic moc ale lepsie ako ulica ) mozes si popri tom najst nejaku pracu par mesiacov po porode aj ked trebars iba na polov.uvazok a navzajom si postrazite deticky... ak nie tak ti ostava nejake to krizove centrum (co je asi tiez nic moc ale zasa lepsie ako ulica)... ak momentalne pracujes tak skus usetrit vsetko co sa da... poinformuj sa na uradoch na vsetky prispevky na ktore mas narok... niektore mesta ci obce davaju tiez extra prispevok pri narodeni babatka spytaj sa na obecnom urade... porozpravaj sa s otcom dietatka ako to budete dalej riesit ( nemusis to ist hned vytrubit jeho zene a detom ale vecny rozhovor bez zbytocnych emocii ci vydierania citoveho alebo financneho)... ako a kolko ti dokaze pomoct ci uz financne alebo pri zhanani byvania... kasli na kamosov co sa ti obratili chrbtom - dobre im tak aspon ta nebudu oberat o energiu... skus prijat pomoc od ludi co ti ju dokazu dat napriklad aj vecickami po niekoho dietatku da sa vela veci kupit aj vo vypredajoch resp detskych burzach hlavne tie najmensie cisla su mnoho krat ako nove (dieta z nich casto po 2-3 obleceniach vyrastie)... veli ti drzim palce a dufam to zdarne vyriesite 🙂
@bjeremiasova noo, tak jeden isiel opravovat pracku nejakej pani a ta mu povedla, ze nemoze mat deti 🙂 No, ale podarilo sa jej 🙂 Ano, ke to smutne, ale rozumiem aj toho chlapa, strasne to olutoval, myslim si ze ho uz v zivote nenapadlo podviest manzelku.
@0silvia0 Aha, takze si nepochopila predsa. Napisala som to skratka, ale zrejme treba podrobnejsie. Nie, nezverila sa mu, a on hned skocil na nu. Proste, zavolala ho ci jej nemoze opravit pracku, ale za tym asi bolo este nieco, kedze ho namotala aj do postele. Bolo to davno, pred cca 25 rokmi. A pri sulozeni mu este povedala, ze nemusi sa nicoho bat, ze ona je neplodna :D Jej muz bol vtedy prec, ci vo vazeni, ci kde, netusim. No, tak otehotnela, dieta si nechala, a drankala potom dalsich 18-20 rokov od neho peniaze. 🙂 Pochopila?
@lubkavargova1 to poznám 😀 😀 😀
no... mam dost... zeny sa tu zastavaju flandry, ktora vedela ze jej milenec ma zenu a deti... zastavali by ste sa jej aj vtedy, keby to bol vas muz??? ved co je na tom mali sme problemy tak si nasiel inu... ste normalne?? slusna zena sa nezapletie so zenatym muzom.. ved co nieje dost slobodnych?? alebo s nim bola kvoli peniazom? mozno to mala predsa v plane kedze si az tak pozor nedavala... absolutne tuto...nelutujem.. a co rodina ktorej ublyzila??na tu nemyslite?? o tie deti a zena ked sa to dozvie? jasne aj muz je na vine a je sprosty ked toto urobi a potom ked sa spameta chce udrzat zrazu rodinu po kope...ale to uz nepojde... uz nikdy to nebude take ako to bolo... len to je smutne, ze druhe dieta bude mat zas s niekym inym ale zas... taketo flandry si vedia zabezpecit vsetko...ved za chvilu si najde dalsieho zenaca ktoremu zrujnuje zivot a taktiez jeho detom a zene... takze 🙂 len tak dalej podporujte ju dalej
@guinevre vsetko sa stane kvoli niecomu... Zaujimave ale asi by nikdy nebola matkou kebyze sa to nestane...smutne je ze sa o vlastne dieta nestaral.zaujimave ze tak niekto dokaze zit...
@lubkavargova1 to 2v1 som myslela 😀 😀 😀
@bjeremiasova Ja ho naopak chapem. On mal super zenu, dceru, rodinu... Urobil hlupost, ale sa zachoval zodpovedne - na to mimomanzelske dieta platil. Myslis si, ze by jeho zena a dcera stali pri nom, ze kluudne podme sa sudit aj o to nemanzelske dieta, hadat sa s matkou o starostlivost, blabla... A to,ze manzelka uplne v pohode to predycha, tak to len velmi tazko. Ty si to vies predstavit? Ze podme sa hrat na rodinu aj s dietatom ktore mas s milenkou s ktorou i ma podviedol? No, urcite 🙂 To je predsa trosku nadrealna predstava.
@darusenka123 kto sa akože zastáva? Nikto tu myslím nepísal, že spravila dobre alebo že za to nemôže. To si myslím, že vie sama. Ale to neznamená, že ju nemôžme podporovať aby sa jej darilo. A aby bolo dieťatko zdravé..
@trubi Urcite, v tom aby dieta bolo zdrave a stastne ju podporujem. Ale ona nikde nepise, ze urobila chybu, naopak, zrejme caka ze sa ten jej "spamata" a rozvedie, alebo bude kludne aj dalej siediet na dvoch stolickach, takze bohuzial, ona sa na svjej chybe nic nenaucila. Takze, je to uplne normalne mat vtazh "iba kvoli sexu" so zenatym aj nadalej! Zajtra to moze byt tvoj muz, takze, kludne ju v tom podporuj 🙂
@trubi presne ako @uinevre pise.. nikde som nevidela ze by ju to co i len trochu mrzelo... ju trapi len svoja existencia a chce pocut povzbudzujuce slova... ale ako mozu zeny matky jej davat povzbudive slova ved je hrozne, ze sa niecoho takeho dopustila. ja neviem keby sa zalubila a on tiez, tak je to mozno o trosilinku ine, ale bola s nim len kvoli sexu nicomu inemu, vedela ze nici rodinu a nezaujimalo ju to... ako by ste sa citili vy? ja ako podvedena manzelka hrozne... samozrejme rajem tomu dietatu aby bolo zdrave, ved ono za nic nemoze, ale povzbudzovat takuto cuzu to ked vidim mam dost....
@trubi a aby sa jej darilo? v com? aby si nasla dalsieho zenaca? aby znicila dlasie rodiny? aby sa potom lutovala ze nema kde byvat a nevie ako bude s financiami? takato povrchna zenska si to vybavi raz dva
@zivotnakrizovatke ona mozno"flandra" ako si ju nazvala je, ale tomu chlapovi co ma doma zenu, deti (cize podstatne vacsie zavazky ako ona) nik nedrzal noz pod krkom a nutil ho sexovat s nou. Cize KAZDY chlap co ma zenu a deti ma podla mna vacsiu vinu ako tie slobodne zeny co s nimi spavaju.
@guinevre no je pravda, že by sa mohla k tomu vyjadriť..
Ale keď si mam predstaviť, že to má byť tak, že až keď všetky ženy sa spamätaju a nedajú, až potom nebudú muži podvádzať.. Je to smutné..
A ešte raz, nepodporujem, že mala vzťah so ženatým, ale že to chce zvládnuť s bábätkom + 8 ročným synom.
@spuntikmathiasko urcte mas pravdu, taky muz je tiez sviniar, lenze prave kvoli takymto zenskym sa rozvracaju vztahy dlhorocne

@vio28 keď sa ti narodí v októbri, tak aj ja budem niečo možno pre teba mať 🙂