icon

Som tehotná so ženatým mužom

vio28
6. mar 2016

Dobrý deň
Chcela by som sa trosku vyrozprávať aspoň takýmto spôsobom. Mám 28 rokov a som slobodná mamička. Môj syn má 8 rokov. Zostala som sním sama, keďže priateľ nás opustil keď malý mal štyri mesiace. Dlho som bola sama a nedávno som si našla milenca s ktorým sme si rozumeli a dohodli sme sa, že to bude iba o sexe. On je ženatý a ma svoju rodinu. No pred mesiacom som zistila, že som tehotná. Rodina,priatelia sa mi otočili chrbtom. Nechcem si nechať vziať bábätko, ale neviem čo mám robiť. Bývať nebudeme mať kde ak si nenechám vziať, financie nebudú na dve deti a on sa mi tiež otočí chrbtom čo sa týka pomoci keďže podľa jeho slov mu ide už iba o to aby svoju rodinu udržal v kope... Áno najjednoduchšie riešenie ísť na interrupciu, ale iba nato pomyslím a nedokážem prestať plakať. Nikdy som ešte nebola v takejto zufalej situácii a bojím sa, že to nezvládnem. Ak je tu nejaká osoba, ktorá si niečím podobným prešla alebo prechádza rada si popíšem.

maminuska
12. mar 2016

A preto si aj myslím že spokojný chlap sa vždy rád vráti k manželke a vracia sa opätovne , ani mu nenapadne zostať s tou druhou ..príliš mnoho rizika , strata majetku , možnosť vychovávať SVOJE deti , rodinné väzby .. spokojný chlap nechce narušiť tieto veci . A takto to je až kým to nepraskne a kým mu na to manželka nepríde. Mnohí žobronia na kolenách ako písala
@guinevre , chodia so psími očami , nadávajú na tú druhú že to ona ich zviedla , ona je tá sviňa, do toho sa pridá aj manželka ktorá vykrikuje na tú druhú že je to suka .. jednoducho komédia.
Často manželka odpustí , muž sa má na pozore, chvíľu seká dobrotu a keď sa nepoučí tak kolotoč nastáva znova.
A ako sa povedalo slušný muž rieši nespokojnosť doma s manželkou a super slušný muž sa najprv rozvedie a potom strká ruku do iných nohavičiek . Ale takých je ako šafranu .

jeannna
12. mar 2016

@wheelsonthebus Nie je nic horsie, ako ked sa chlap zacne nudit. A pride cica mica ( teraz nechcem urazit zakladatelku), ktora pristupi len na sex a svoj "problem" ma hned vyrieseny.

mircalla
12. mar 2016

@maminuska vidim, ze vidis veci velmi realne a pragmaticky. aj s tym safranom, ja teda nepoznam muza, co by sa najprv rozviedol (dokonca i keby islo o pripad, ze sa zamiluje - aj to taha mesiace ci roky). a tiez nepoznam muza, co by sa k nevere dobrovolne priznal, prizna sa az pod tarchou dokazov. kazdy pribeh tu je neuveritelne podobny.

wheelsonthebus
12. mar 2016

@jeannna sak toto, mna len zaraza, ze to nie je situacia nejakej neskusenej zaby, ale zeny, matky, ktora by uz v prvom rade mohla mysliet na svoje dieta a vyssie uspokojenie v zivotr nez je to sexualne.

darusenka123
12. mar 2016

@vio28 jak si taka ako si ty dovoluje vobec moju mamu brat do ust... ved jej po prve nesiahas ani po paty a po druhe ona by so zenacom nikdy ale nikdy nesla do postele lebo to robia len take ako si ty... kazdy sem moze napisat nazor. nazor na take ako si ty som uz napisala ale rodicov brat do ust? :D toto obia male deti alebo ciganky z osad ale dokonca ani tie nie lebo si svojich rodicov vazia... vaz slova lebo husy sme my spolu nepasli ja narozdiel od teba mam sucit nie s tebou (lebo s tebou sa neda lebo si...) ale s jeho rodinou ktoru si znicila. teba to trapi?? keby ta to trapilo tak sa nespravas ako taka lahka zenska ale inak. keby ti to bolo luto skoncis to ovela skorsie a nie s nim spavas veselo dalej. a pisala si, ze sa potrebujes yrozpravat a pocut povzbudive slova :D povzbudive slova potrebuje jeho zena a deti a nie lahka zenska ktora im znicila zivot. si si myslela, ze kd sem das takyto prispevok tak ta kazda bude lutovat lebo och chudatko co s nou teraz bude... ale vies co ti na to poviem? a to bude posledne co takej ako si ty napisem... zapametaj si, ze KARMA je zdarma. to, co si ty urobila inej zene, ( a teraz je jedno ze aj chlap ma vinu, lebo jasne ze ma ) , urobi ina tebe...

maminuska
12. mar 2016

@mircalla ani ja nepoznám takého muža čo by sa najprv rozviedol ,než by strkal ruku do iných nohavičiek , ale možno aj existujú . Muži sa zvyknú presúvať od jednej k druhej , o tom tu písal aj oldmann a v tomto má pravdu . Len vyslovene chlap ktorý je už na zrútenie zo svojej ženy / partnerky odchádza len tak .
O vernosti mužov som stratila ilúzie na viacdenných školeniach , rôznych večierkoch a zároveň som sa dostala do reality pri singl dievčinkách alebo dievčinkách ktorým bijú biologické hodiny a potrebujú si uchmatnúť to svoje. A môžem povedať že sú vysokonebezpečné . Pracujú veľmi efektívne a v ich sieťach skončia aj muži čo si dali predsavzatie NIE.

Ale tiež verím že sú aj skutočne verní muži , čo majú jasno v tom kde patria a čo je ich povinnosťou . Že je ich menej je jasné . Skutočná tragédia nastáva ak si žena myslí že to je ten jej a potom zistí že to tak nie je.

mircalla
12. mar 2016

@darusenka123 och prosim ta uz prestan byt tak strasne melodramaticka, je to trapne, teraz bez ohladu na to co spravila a co ani nik neschvaluje, neznasam hysterky ako si ty

mircalla
12. mar 2016

@maminuska musim opat likovat..

lubkavargova1
12. mar 2016

No zeny ako vidim, zase si nadavate..to je teda akoze normalne? A co je normalne??? pytam sa otvorene: je normalne aby mlada 16 mala sex a namiesto ucenia otehotnela? Je normalne, aby slobodna robila zo seba milenku zenatemu? Je normalne ze ideme zit nadivoko bez manzelskeho zvazku ved nejako bude a vsak sa luuuuubime? Je normalne nenavidiet strasich lebo srmdia?
Vazme slova lebo tie vedia najviac ublizit...Je normalne aby sa vacsina deti rodila mimomanzelske???? Je normalne, aby zeny potupili svoju hrdost a boli so suknickarmi a alkoholikmi???
Takze nech si kazdy poupratuje pred svojim prahom a potom vynasa rozsudok. Dobre, nemala to spravit, ale stalo sa...takze nevrame hop skor ako preskocime lebo velmi lahko kazda z nas moze spadnut na rit a ani nebude vediet ako rychlo sa to stalo.
Ze je flandra a suka a kurva? No, mozno ano. Ale potom to je aj kazda z nas ktora nesplna nejaky spolocensky limit...je normalne, aby dievca viac bralo do uvahy pletky z dediny ako to ze ma milujuceho priatela a tak mu da kopacky, lebo hanba na 100 rokov???
Karma jej to vrati...ale aj kazdej z nas. Lebo kto zle praje, tiez sa mu to vrati. Takze pozor ake slova volime a ako ich pouzivame...

jeannna
12. mar 2016

@wheelsonthebus Nech boli jej dovody akekolvek, k tomu sa nebudem vyjadrovat.

Je to bohuzial vo vacsine tak, ze chlapi potrebuju v prvom rade obdiv, uspokojivy sexualny zivot a az niekde na tretom mieste su ich oprate spodky. Ked su s prvymi dvoma vecami nadmieru spokojni, budu si svoje oštate spodky ochotni prat aj sami. To su zalezitosti, v ktorych manzelky casto prehravaju s milenkami. Oni sa niektori casom spamataju a sa vratia, ale uz nikdy to nebude uplne o.k.

guinevre
12. mar 2016

@maminuska @mircalla Ja poznam aj takych co sa najprv rozviedli, nie ich je vela, ale su.

ruza112
12. mar 2016

@darusenka123 ja plne s tebou suhlasim lebo ked si pomyslim bože že by sa stalo to u nas tak ja ...ja neviem...deti moj život ....ano nevieme kto koho zviedol či ona jeho alebo on ju ale ak on nemal rozum mala mať ona ma ženu a deti ma svoj život a ak ho milujem nemožem to urobiť len preto že zrujnujem nejaku rodinku ...ano je mnoho slobodných myslim si tiež a ked vidim že ženaty fakt ruky preč ani netušite ženy ako deti trpia samozrejme že aj manželka ale deti ...mam znameho ktoreho manželka opustila po rokoch manželstva a zobrala malu a jemu ide puknť srdce a to všetko len pre jedneho pana ktorý ju zviedol pre sex...kto nezažil nepochopi ale čo sa stalo stalo sa avšak pani musi znašať nasledky ktore z toho vyplývaju...babo za nič nemože

mircalla
12. mar 2016

@ruza112 mne sa to stalo 2 krat - ze si chlap zacal s inou (teda dva rozni chlapi), ani raz ma nenapadlo obvinovat ju. on vedel, ze ma zavazok (druhy krat som bola dokonca tehotna). vychadzam z faktu, ze clovek je tvor sebecky a velmi neriesi, ci ma dotycny/a priatelku/a ci manzelku/a. to by mal riesit predovsetkym ten, co to robi a ma zavazok
nie je to sice tento pripad, ale niekedy tym zenam nakecaju vselico, zapru aj nos medzi ocami

ruza112
12. mar 2016

@mircalla no maš pravdu neviem čo by som robila keby sa mi to stalo...fakt neviem ty si odpustila a sli ste dalej ak sa možem opýtať....ak su ludia slobodni chapem ale ak maju zavazky ako dalej?

mircalla
12. mar 2016

@ruza112 v druhom pripade sme sli dalej (po case), ale olutovala som to

ruza112
12. mar 2016

@mircalla si fakt silna žena určite si to urobila koli deťom však?obdivujem ťa

jeannna
12. mar 2016

@maminuska Vystihla si to s tymi vysokonebezpecnymi tridsiatnickami. Su to stale atraktivne zeny s bohatymi skusenostami a nakolko vo svojom okoli nenasli vhodneho slobodneho muza, nevahaju ulovit aj zenaca, na ktorom vidia len jediny kaz - ze je tak trochu zenaty. Ale su v tom, ze z tejto choroby ho vyliecia, alebo si z neho spravia aspon darcu kvalitneho biologickeho materialu.

mircalla
12. mar 2016

@ruza112 inak dotycna ani netusila, ze som tehotna (ako inak) a ze vobec existujem. kto vie, co jej nakecal, ona si tiez nim riesila nejaku krizu vo vztahu, dlho im to nevydrzalo, ale ked zacal brat mobil aj na zachod a bol stale nedostupny, mi bolo jasne kolka bije. mna uz co sa tyka muzov maloco prekvapi (myslim pozitivne), ale beriem to v pohode. nuz mozno v domove dochodcov, nikdy nevies

ruza112
12. mar 2016

@mircalla určite si premýšlala kde sa stala chyba ale tu to nechcem s tebou rozoberať je to skor na sukromnu debatu ak by si chcela....

petra3312
12. mar 2016

@mircalla uplne s Tebou suhlasim! Zneli tu uz aj take nazory, ze keby takych zien ako je zakladatelka nebolo, nemali by ti chlapi s kym podvadzat! No ano, tak vsetkym milenkam prajme minimalne smrt, este lepsie nech sa vecne smazia v pekle...nasich manzelov si zatvorme do vakua, vytvorme im idealne podmienky, aby sa chudaci nemohli posmyknut, ved oni za nic nemozu...a ak aj ano, tak len trosku, lebo milenka mala mat rozum...ona mala ochranovat moje manzelstvo, moj muz predsa nema svoj rozum ani svoju volu....Navravim, ze ja by som nemala tu dotycnu v zuboch, keby sa mi to stalo, ale s nou by som nic neriesila

A druha vec je, ze ludia jednoducho robia chyby. Je velmi lahke odsudzovat, ked ma clovek relativne dobry zivot, vztah, o koho sa opriet a pod...vtedy sa aj dobre rozhodnutia robia celkom lahko...ale ako nahle sa podmienky zmenia, uz to nie je az take jednoduche....Ja by som za nikoho ruku do ohna nedala, ze za urcitych zivotnych podmienok a situacii, neurobi aj takuto hlupost

katarina412
12. mar 2016

@mircalla si zlatááá, fakt ťa obdivujem, klobúk dole 🙂 držte sa aj s detičkami 🙂

wheelsonthebus
12. mar 2016

@petra3312 nemam pocit, ze by niekto zelal zakladatelke smrt alebo podobne a samozrejme, ze je to jeho vina a jeho zle rozhodnutie, ale zase pochybujem, ze sa on niekde vykecava a hlada podporu, asi si skor niekde bucha hlavu o stenu, chcel nezavazne prcat a nie nemanzelske dieta. Zakladatelka tu vytvorila naozaj dojem, ze sak ups stalo sa a polutujte ma lebo rodina a priatelia to neurobili, preco asi? Kazdopadne babo za to nemoze, ale jeho to najviac ovplyvni. Ja si neviem predstavit vysvetlovat svojmu dietatu, ze preco sa on tatino nezaujima, ze ma niekde nevlastnych surodencov, ktorych mozno prvykrat uvidi pri dedicskom konani (to bude nadsenia). Ale zase vzdy lepsie, ked to bude vediet od maminy nez od inych.

mircalla
12. mar 2016

@katarina412 nemas co, ozaj, tolko hovadin som porobila (no nebola som aspon nikdy rozbijackou rodiny ci ako sa tu nazyva), ale muzom teda neverim. tym nechcem povedat, ze som na nich zanevrela, ako kamosi su fajn.

inak nedavno som citala knihu Suknickar, je to totalna oddychovka, ziadna narocna literatura, ale umierala som od smiechu....dlho som sa tak nepobavila, je to o chlapikovi v strednych rokoch, neskutocny typek, popisane je to z muzskej perspektivy. odporucam

katarina412
12. mar 2016

@mircalla no nato, že máš dve také malé deti to zvládaš excelentne 🙂 a všetci robíme nejaké hovadiny...napr. aj ja, že tu už piaty deň strácam čas s touto diskusiou...už som mohla kopec iných vecí porobiť 😀 😀 😀 ale pre niečo to bolo možno aj dobré 🙂

petra3312
12. mar 2016

@wheelsonthebus....to s tou smrtou bola ironia a zvelicovanie, jasne, ze jej to nezelal nikto. Neviem, ci si citala celu diskusiu, ale niektore prispevky a nie je ich tak malo, su dost hrozne...Nemyslim, ze cielom tejto temy bolo, aby zakladatelku niekto polutoval, potlapkal po pleci a prikyvol, ze DOBRE si urobila, len tak dalej! Ja som to pochopila tak, ze chcela nejake uistenie, ze si ma dieta nechat, mozno chcela od druhych zien, ktore vychovavaju viacero deti same pocut, ze sa to da zvladnut a pod.

Ano, v prvom rade vobec nemala ist do takeho vztahu - nie preto, ze mala mysliet na manzelku, mala mysliet na seba, mohla predpokladat, ze nieco taketo sa moze stat a ked si narazim zenateho, tak bohvieake vyhliadky do buducnosti nemam. Na tomto poli ju nikto nelutuje. Vsetci tu spominaju karmu - tak ta ju uz dostihla, nemyslis? Je to predovsetkym ona, ktora si zivot este viac pokaslala. Ten muz mozno nikdy ziadne nasledky neponesie, mozno sa vsetko vybavi v tichosti a bude...A ona bude mat dve deti, partner sa jej bude hladat velmi tazko, mozno uz ostane do konca zivota sama. Nehovoriac o financnej stranke.

wheelsonthebus
12. mar 2016

@petra3312 mas pravdu necitala som uplne vsetko. Mozno som nepostrehla nejaky prejav lutosti a hanby z jej strany. Ja som asi idealistka, ale keby okrem seba taketo zienky predsa len mysleli aj na tu anonymnu manzelku. Kedze o nej vedela od zaciatku fakt sa neviem vcit. Nemame my zeny toho uz aj tak dost? Starost o domacnost, deti, fyzicky slapsie oproti muzom, v praci vacsinou tiez je citit tu nerovnost a este aj medzi sebou si robime taketo nechutnosti☹

darusenka123
12. mar 2016

@mircalla melodramaticka? :D chcela by som vidiet ako by bolo tebe keby sa to stalo tebe :P ak by si bola taka, ze by si jej este pomohla, a vinila z toho len a len muza a o nej si myslel ze je svata , tak klobuk dole :D

mircalla
12. mar 2016

@darusenka123 citaj vyssie

lubkavargova1
12. mar 2016

@darusenka123 vies mozno prave preto ze sme si take zazili a niektore zienky presli tak vidia situaciu trosku inak a aj reaguju inak 😀

petra3312
12. mar 2016

@wheelsonthebus bohuzial nezijeme v idealnom svete, kde kazdy mysli najskor na druheho a potom na seba. Sme ludia a sme tvory sebecke. Pokusenie bude vzdy- v podobe mladej kolegyne v praci, atraktivnej sefky, prijemnej ucitelky v materskej skolke, kde muz vyzdvihava deti, ci zahadnej neznamej len tak pocas obednej prestavky v restauracii- nejde o to, aby pokusenie odolalo mojmu manzelovi, ale aby moj manzel odolal pokuseniu.

Tento konkretny chlap hladal nezavazny sex, ak by nepochodil u zakladatelky, zrejme by si nedal pokoj, kym by nenasiel- tak kto je tu ten zly? Jeho manzelka by skoncila rovnako tak ci tak...